Tak jsem právě měl tu čest to také vyzkoušet. V průběhu týdne jsem si pročítal některé příspěvky zde na fóru až jsem znovu dostal chuť se opět zamknout, tak jsem si to naplánoval na víkend, přišel pátek, zamknul jsem se ještě v kanclu na záchodě a klíček nechal v šuplíku ve stole. Tak trochu mi ale v zápalu vzrušení nedocvaklo, že jsem od nového roku začal chodit pravidelně do bazénu a chodím i v sobotu. No dnes je sobota a tak jsem nad tím celý den přemýšlel zda jít nebo se na to vykašlat, ale jak se znám, když bych jednou vynechal, tak by u mě pravidelnost skončila a nebo bych přestal chodit úplně. Raději jsem si dal napřed sprchu doma, abych pak ve společných sprchách jen opláchl a nemusel sundavat plavky. Pak jsem šel plavat, to bylo v pohodě jen jsem občas cítil skřípnutí kůže o klec když jsem pohyboval nohama tak se vnitřní síťka v plavkách přitiskla k tělu a předkožku natlačila do užších prostorů klece (mám kovový minicage) po lehkém prohmatání to pak už bylo v pohodě. Zbývalo mi ještě pár koleček a začal jsem přemýšlet nad tím, zda risknout sprchu tady nebo jí dát až doma. Začal jsem se rozhlížet po bazénu, kolik tam je chlapů a hlavně kolik dětí kteří by šli do pánských sprch - jak zde již bylo zmíněno, děti by tohle opravdu vidět neměli, a přecijen blížila se zavírací doba, takže každou chvíli by šli všichni do sprch. Doplaval jsem si svých 20 koleček a vyhlížel zda náhodou někdo nejde do sprch. Nikoho jsem neviděl tak jsem šel. Ve sprchách nikdo nebyl ale vlezl si do rohu, sundal plavky, sprchoval se a doufal že nikdo nepřijde. Měl jsem to štěstí že nikdo nepřišel, osušil jsem se, omotal ručník kolem sebe a šel se převléct do převlékacího boxu a pryč.
Ne že bych se vyloženě styděl za to že nosím pás, jak zde již bylo zmíněno někdo nosí piercing, někdo tetování, někdo pás cudnosti, ale přeci jen zatím co na tetování a piercing si lidé už zvykli, komunita BDSM je mezi nezasvěcenými lidmi stále brána jako že jsme úchyláci apod. a nemám potřebu tím někoho obtěžovat a třeba někomu něco vysvětlovat přeci jen jsem panic a není mi úplně příjemné otevřeně jen tak s náhodmými lidmi mluvit o sexuálních záležitostech ještě k tomu nahý ve sprše.
Jako říkal jsem si, že kdyby náhodou někdo do sprch přišel a náhodou spatřil klec a třeba se chtěl vyptávat nebo měl nějaký komentáře, tak že bych to asi zkusil zakecat třeba ve stylu, že se (smyšlenou) přítelkyní si hrajeme a že odjela na víkend ke svým rodičům, mě zamkla a já nechtěl přerušit své pravidelné navštěvování bazénu takže jsem to riskl, ale stále tam bylo napětí, neboť tento bazén také navštěvují i dva kamarádi, kteří vědí že žádnou přítelkyni nemám a pak bych to neměl jak okecat.
Naštěstí jak už jsem psal nikdo nepřišel, takže svoji lež jsem použít nemusel. Zda pujdu ještě někdy takto znovu nevím, zážitek to byl velmi zajímavý, plný napětí a vzrušení, ale nechci tím záměrně nikoho obtěžovat. Maximálně pak pokud bych někdy byl zamčen svojí budoucí paní, to věřím že by byl jiný zážitek, když bych nerozhodoval o svém zamčení já ale paní a třeba pak byl donucen ať už na nudapláž nebo třeba ten bazén.