1

Téma: Spiderwire - žádost o radu

Zdravím bratry v cudnosti,
s přítelkyní již dlouho koketujeme s myšlenkou pořízení PC pro mou osobu. Nějakou zkušenost s podobnými hračkami máme (pro krátkodobější příležitostné nošení) a moje drahá polovička nyní přišla s nápadem, že můžeme čas srávený v klícce rozšířit. Již teď předesílám, že nepůjde o nošení 356 dní v roce. Spíše čas od času tam týden strávit. Kdy odjíždí za rodiči. Abych se na ní více těšil.

Docela pokukuji po modelu Spiderwire a tak jsem se chtěl obrátit s žádostí o pomoc a radu. Vím, že bych informace mohl načíst z nějaké recenze, ale naneštěstí se mi žádnou nepodařilo najít.

1. Jak se to má s dlouhodobějším nošením? (tři čtyři dni, týden?). Je nepohodlný? Dře kroužek kůži za varlaty? A co například sportování? (běh, posilovna .. no .. možná ten běh nikoli, ale co například jízda na kole či plavání?). A hygiena? Bývá vidět pod kalhoty?
2. Nemohl by nějaký dobrotivý uživatel mi obvod klícky změřit? Internet udává neustále jenom délku a šířku. A mě se by namísto šířky (3,6 cm) šiknul spíš znát obvod. Co se týče šířky, jsem trochu více obdařen a bojím se, abych se do klece vešel a neměl otlačeniny.

Děkuji předem za odpověď na otázky (popř. za další iniciativní rady a doporučení)

2 Naposledy upravil: r7bm (17.6.2014 15:35:50)

Re: Spiderwire - žádost o radu

Timoteus napsal:

A mě se by namísto šířky (3,6 cm) šiknul spíš znát obvod.

Vzhledem k tomu, že šířka není ani specifikována, jestli je vnější nebo vnitřní, bohatě postačí vzoreček pro obvod ze ZŠ, O=pi*d, tedy 3,6*3,14 - cože je přibližně 11,3. Pokud máš obvod v klidu větší, není tahle klícka dobrý nápad wink
Ostatně žádoucí vnitřní obvod se moc dobře měřit nedá - je jednodušší změřit šířku a dopočítat tongue

3

To mě  mohlo napadnou .. inu .. profesně základní škole na míle vzdálen.

Mám poněkud obavy. S přítelkyní vlastníme takovou hračku. Vnitřní průměr má okolo 3,6 (možná 3,7) u kořene a musím přiznat, že mi (tyto teplá počasí, kdy máte svojí chloubu zpocenou a plandavou a nateklou, uvolněnou) není nejvolnější. Na jednu stranu je to dobře. Klícka by neměla plandat. Na druhou stranu pokud mě přítelkyně dráždí a pak vyprostí ven, vypadá můj pyj tak trochu jako buřtík. Pořádný PC nevlastníme, spíše takovou hračku a tak si kladu otázku, je-li unosné být podobně uvězněn přes týden. Třeba. Abych se nepodřel. Na druhou stranu .. nejbližší kategorie PC je až Alcatraz a ten je již tak masivní, že se dle mého zdání krapet vymyká. Připadá mi jedanak masivní. Těžkopádný. A navrch .. a to je další moje otázka.. a tak jsem na vážkách co vlasteně. Rád bych se vyvaroval nakupování a prodávání a nakupování vhodnějších modelů a tak dokola ...

3. Má být penis v klícce na volno nebo trochu zavazet?"

4. Jak zjistím ideální velikost kroužku ke kořeni penisu? Přes který si provleču varlata a který mi nebude plandat? Tedy kromě toho, že si ji změřím krejčovský metrem (ale to pořád neřeší, abych to provlékl přes moje propriety na ohanbí). Má být tlak a stisk okolo kořene pevný, mírnější? Má při chůzi držet na místě jako přibitý nebo se leto kynklat? Nehrozí potom odřeniny? (v první nebo druhém případě?)

5. Dá se takové obludárium jako Alcatraz nějak upravit v kalhotech, aby netrčelo vpřed jako stožár?

4

Je hezké mít na fóru nováčka, který se neptá ne úplné triviality, ale načetl co se dalo a ptá se už poučen.

Ad odřeniny - i kdyby ti všechno sedělo úplně pünktlich, v prvních dnech počítej minimálně s podrážděním. A nemyslím tím těch úplně prnvích dnů, ale prvních na začátku každého cyklu. Takže pokud budeš praktikovat např. týden zamčen, 14 dnů klid, týden zamčen, tak pokaždé budeš první dny nějakým způsobem odřený. Je to dáno tím, že klícka odírá kůži a vlastně dělá peeling, stírá odumřelé (a možná i né ještě úplně odumřelé) buňky.

Proto je také v těchto prvních dnech v klícce více nečistot než později. Toto období končí zhruba po deseti dnech, při častějším nošení dříve.

5

Ještě jedna otázečka na rozměry ...

1. Rozměry kroužků se pohybují celkově mezi 40 mm (tj. 12 cm obvodu), přes 45 mm (14 cm obvodu) o 50 mm (tj. 15,7 cm obvodu). To mi chcete opravdu říct, bratři v cudnosti, že jste schopní kroužky o výše daných obvodech pohodlně přetáhnout přes varlata i kořen penisu? Nechci dělat zbytečné vlny, ale když si odměřím krejčovským metrem šestnácti centimetrovou smyčku, mám ji dost zařízlou. Vydržet se to dá. Ale představa, že to převleču je dost ... šílená ...
2. Penis má být v klícce (v neztopořeném stavu) na volno? Aby mohl dýchat. Hýbat se. Otáčet se. Nebo trochu na těsno?

6

Timoteus napsal:

Ještě jedna otázečka na rozměry ...

1. Rozměry kroužků se pohybují celkově mezi 40 mm (tj. 12 cm obvodu), přes 45 mm (14 cm obvodu) o 50 mm (tj. 15,7 cm obvodu). To mi chcete opravdu říct, bratři v cudnosti, že jste schopní kroužky o výše daných obvodech pohodlně přetáhnout přes varlata i kořen penisu? Nechci dělat zbytečné vlny, ale když si odměřím krejčovským metrem šestnácti centimetrovou smyčku, mám ji dost zařízlou. Vydržet se to dá. Ale představa, že to převleču je dost ... šílená ...
2. Penis má být v klícce (v neztopořeném stavu) na volno? Aby mohl dýchat. Hýbat se. Otáčet se. Nebo trochu na těsno?

krouzek se nasazuje ze nejdruve jim protahnes varlata a pak protahnes penis v klidovem stavu

7

Moje otázka již POTŘETÍ směřuje na dotázání, jestli:
1.) Jsou vám kroužky také tak neuvěřitelně těsné? Nebo jenom já trpím nějakou predispozicí, že se mi rozměry klícek zdají šibeniční? Popř. jestli promazáním olejíčkem a nějakými jinými bazmechty tak úzká kovová očka nasadit jdou. Mám totiž pocit, že i nejvolnější kroužek prorvat přes svojí ozdobu bude nadlidský úkon. Vůbec si nechci představovat ty případné otlaky či situaci, kdybych jeden v klícce otekl. Dřít klícku na sucho snad ani nepůjde. Nebo nevím. Alespoň si to myslím. A tak jsem se chtěl zeptat, jak to máte VY?
2.) Další jednoduchý otázka. Napotřetí. Penis má být v klícce (v nezduřelém stavu) na volno? Aby mohl dýchat. Hýbat se. Otáčet se. Nebo trochu na těsno?

Děkuji. Napočtvrté přepíšu svj dotaz do binárního kódu.

8

Tak já to zkusím, binární kód bych tady viděl asi nerad :-)

1. Zdání klame. Chce to jen trochu trénink. Nejdřív prostrčíš jedno varle, pak druhé a nakonec penis v klidném stavu. Samozřejmě to chce taky vybrat správný kroužek, je fakt, že ten nejmenší s průměrem 40mm opravdu moc nefrčí.

2. Trochu natěsno nevadí, navolno je to lepší, ale nejlepší je to tak akorát. Ani příliš těsno, ani příliš volno.

9

Zdravím,
mám ještě takovou otázku na vlastníky klícek Spiderwire a Spiderwire2 (popřípadě na našeho osvíceného admina)

1.) Jak se to má s kroužky u Spidewire? Největší kroužek (50mm) má průchozí dírky na vymezovací kolíky, zbylé nikoli. Nedráždí pak vymezovací kolíky u menších kroužků (které průchozí dírky nemají) na podbříšku? A nemá klícka tendence se smýkat?
2.) Jsou kroužky modelů Spiderwire a Spiderwire2 zaměnitelné? (tj. - lze použít jeden kroužek na druhou klícku? S tím, že vymezovací kolíky atd. budou pasovat?) Nebo výrobce přes drobné technické odlišnosti jejich nezaměnitelnost vyloučil? (čemu bych se moc nedivil)

Díky za ochotu smile

10

1. U všech velikostí kroužků je to stejné. Jsou v nich dvě dírky, ale ne skrz naskrz.
2. Jsou zaměnitelné, jen se může stát, že bude potřeba přiohnout ty dvě tyčky vycházející z klícky (nebo jednu z nich). Nejde totiž o zcela strojovou výrobu a není kus jako kus.

11

No. Tak pár měsíců uteklo jako voda a já jsem hnedky obohacen o nové poznatky a zážitky.
Spideware se projevil jako zajímavá proprieta. Po pár týdnech vozkušování jsem překonal počáteční ostych a obtíže a naučil se s klíckou víceméně zžít. Co se týče běžného života, hygieny, sportu. Klícka se stala zajímavým spestřením našeho sexuálního života a katalizátorem vzájemných sexuálních úchylek. Jak říkám - prozatím s mojí drahou polovičkou vlastníme Spiderware sérii 1. Ačkoli moje Veličkost je spokojená, já mám jisté pochyby a nutkání, jak některé záležitosti klícky vylepšit. Upgradovat. Pokukuji teď po verzi Spiderwire2.
A jalikož si zase nevím rady, rád bych svoje pochyby (které zkusím shrnout do dvou hlavních větví) adresoval na starší a zkušenější z vás. Nuže:

1.) Velikost kovového kroužku, který se navléká přes varlata a penis.
U svého prvního modelu jsem po předchozích poměřování zvolil největší variantu (50 mm). Nepovažuji se za žádného obdařence (spíše lehký nadpůrměr - proto nějak padla volba na nejobjemnější Spiderwire). Nasadit kroužek jde podezřele pohodlně (dokonce ani opačná snaha není velký problém, což u mnohých ostatních "uzamčených" zpravidla bývá. Z kroužku se jde procpat i s polotuhým pyjem). Když člověk umístí kroužek daleko za kořen a šourek, nemám se sklouzáváním větší problém (a pokud je člověk mobilní, vyřeší to uplé spodní prádlo). I tak se člověk občas skřípne. Ale co by pro svou Madam nevydržel. Nicméně ... ačkoli někdy mám pocit, že bych snesl krouřek o pět milimetrů v průměru menší, mám pochyby. Při erekcích, zejména těch nočních, se mi zdá kroužek 50mm akorát fest. Jednak kroužek tlačí na močovou trubici a člověk se nemůže vylulat ani kdyby se na hlavu stavěl. A pak - jak penis táhne klícku a ta táhne šourek s varlaty - docela se mi odírá šourek.
Myslíte, že má smysl experimentovat s kroužkem o 2,5 cm v průměru menším (45mm)? Bojím se, aby mi v noci penis nezmodral a neupadl.

2.) Kvalitativní rozdíly mezi Spiderwire1 a Spiderwire2?
Nějaké informace jsem již vyčetl na foru. Že je klícka obecně pohodnější, zabraňuje nechtěné masturbaci. Nicméně:
a) když Spiderwire2 není oproti svému předchozímu modelu tolik zahnutý, nejde pak snáze vidět pod šaty?
b) jaký je rozdíl - nikoli v běžném nošení, ale např. při menších sportovních aktivitách? (např. běh, kolo). Triumfuje i tady druhá verze?
c) má Madam má trochu strach, aby klícka nebyla příliš krátká (zejména při nočních erekcích, kdy narostu o dvojnásobek a kus), netahala varlata se šourkem a nakonec naše hraní nebylo na újmu kvalitě mého orgánu. Já sám jsem na vážkách, protože v Spiderwire1 se mi málokdy penis ohne podle klícky. Spíše klícku odtlačí před ono ohnutí.

... momentálně mě po půlnoci další body nenapadají. Kdyby ano, určitě nějaké připíši.

Prozatím díky.

12

1. Podle toho, jak snadné popisujete nasazení a sundání, určitě bych vám doporučil zkusit menší kroužek.

2.a) Ne, protože je kratší.

2.b) Za mě ano, díky tomu, jak je právě menší.

2.c) Po pár dnech/nocích zvykání by to mělo být v pohodě. Klícka by erekci neměla dopustit, správně by ji už v klidném stavu měl penis vyplnit celou. Podle délky penisu v klidu by se správně měly klícky vybírat. Když penis nemůže povyrůst ani o ten kousek, noci bývají mnohem snadnější.