1

Téma: pomoc s začátky

dnes jsem se opět zamkl ale nevím jak mam docílit delšího zamčení a hlavne tak aby to bylo opatrné. mohl by mi nekdo napsat jak pořadne začít forum sem pročetl ale furt mi to není moc jasne. nemam nikoho kdo by mi hlídal klíče bohužel.

předem dekuji

2

Re: pomoc s začátky

Napadl mě takoví plán zamčení. První měsíc zamčení. Budu rád za připomínky.
jsem nový tak mě zajímá jestli to je reálné.

1.den = 12hodin v kleci
2.den = 1 den zamčený
3-4.den = 2 dny zamčený
5.den = zničený orgasmus
6-8 = 3 dny zamčený
8-12 = 4 dny zamčený
12.den = zničený orgasmus
13-20 = 7 dni zamčený
20-31 = 11 dni zamčený

3

Podle mě je důležitý se to naučit nosit 24/7. Pokud tohle zvládneš máš skoro vyhráno. Zbytek je o hlavě.

4

Ale jak toho mám docílit. Klec mi padne. Nikde nic netlačí.

5

Zamknout a vydržet co nejdéle. Pak dát pauzu. Pak zase zamknout.

6

Fencek... aj ja mam problem sa naučit nosit to nonstop  mam plastovu cobru najdlhšie som vydržal asi 5dni v kuse nočne bolesti guli au neznesitelne som hore každu hodinu v noci budim sa na pálivú bolesť zo spodu guli ako sa mi snaží postaviť a škrti mi vajcia ???? maš na to nejaku radu? v podstate sa na to dá zvyknuť jedine čoho sa bojim je aby som si neubližil rad by som docielil nonstop uzamknutie už bez akejkolvek vynimky

7

Plastové klietky nie sú to pravé orechové. Odporúčam ako už bolo mnohokrát spomenuté, mazať a mazať.

8

mažem vazelinou niekolko (6-8)x za noc vždy ked sa zobudim natlačim ju pod kružok a rozotrem potočenim kliekty ale skor mam pocit že to čo ma boli nieje koža ale akesi cievy veduce do gulí keď mi to ta klietka natahuje postavenim udu , škrtenim vajec

9

Tak potom skús menšiu klietku a idealne aj tie pružné opasky okolo pásu. Mne to dosť pomáhalo.
Teraz niekedy už mám len náznak stoporenia, žiadne ťahanie za gule, bolesť atď.

10

kolko ju maš na sebe v kuse aby si sa v klude vyspal praveže klietku mam dost malu kružok 38 a cobra 2 plast cez den super pohodlne len tie nočne stoporenia hlavne od koreňa ...

11

Dnes je to 2 mesiace čo mám nasadenú klietku.
Predtým som ju mal 17 dní dole, kvôli dovolenke.
Na začiatku tie ranné erekcie budili aj mňa, ale "straps" mi pomohli udržať klietku na mieste a žiadne ťahanie za gule sa nekonalo.