Téma: Odpověď pro zvídavé děti

S manželkou se čím dál více ponořujeme do tajů cudnosti. Pás nosím častěji a déle. Letos jsem ji zasvětil do Locktoberu a výzva byla přijata. Je prostě nejlepší bohyně moje.

Ale k věci, co teď řeším je, že čím nosím pás častěji, je větší šance, že si toho všimnou moje děti. Dělám vše proto, aby se tak nestalo. Ale chci být připraven, až příjde zvídavá otázka "Tatínku, co to je?". Máme dva kluky 3 a 8 let. Nosím teď černou Cobru, která je celkem nápadná. Chci mít pro ně uspokojivou odpověď, ať to zní klidně a sebevědomě a následuje co nejméně dalších otázek.

Máte někdo připravenou odpověď pro vaše děti nebo napadá Vás jak v takovém případě odhalení reagovat?

Radil jsem se GPT botem a vzájemně jsme dospěli k následující odpovědi.

To je jen něco, co dospělí občas nosí a pomáhá mi to abych se cítil lépe a zdravěji. Nemusíš si s tím dělat starosti.

2

Re: Odpověď pro zvídavé děti

Moje dítě klícku uvidělo asi ve čtyřech letech. Zeptalo se, co to je, já jsem řekl, že taková hračka. Jeho reakce byla jednoslovná: nelíbí.

Tak bacha, abys nezasel sémě obav, že něco takového budou muset tvoje děti, až budou dospělé.

Pro porovnání, vemte si, jak zacloumá s holčičkama informace o menstruaci.

3

Když jsou na návštěvě malé děti, tak jsem odemčený. Děti mají rády svobodu a ne nějaké aparáty. Vzpomeňte si jak jsou při přebalování rády nahaté a pláčou při oblékání.

4

My s manželkou praktikujem cudnost cca 1 rok a máme synka 6 let (takže předtím 5 let). Před spaním ho koupu a pak spolu blbnem, než mu řeknu pohádku na dobrou noc, u čehož se ke mě tulí. Takže jak u blbnutí, tak u tulení by na to přišel a upřímně, žádná inteligentní odpověď na to asi není (nebo mě nenapadla). Navíc rád sdílí věci, jak dítě, takže by v jakýkoliv moment mohl před prarodiči apod. říct "táta má na pindíku xxx".

Proto máme pravidlo, že když ho jdu koupat, sprchovat se (u čehož občas běhá kolem) a uspávat ho, tak klec sundaváme. V tom procesu stejně není možné nějak "podvádět", protože s ním mám prostě plné ruce práce. A jakmile usne, tak si klec musím hned nasadit a klíč dát manželce.

Funguje to dobře. Klícky jsou hezké hrátky, ale určitě nestojí za to, aby měl syn z toho nějaké trauma anebo mě napráskal příbuzným a bylo to mega trapný.

U nás tato otázka padla někdy v létě, nosil jsem tehdy černou plastovou Rimbu.
Máme tři děti - 7, 4 a 1 rok. Tak to nejmenší zatím moc nemluví, ty dvě starší už pochopitelně ano, zpočátku jsem se snažil nosit s klecí i trenky, ale protože jsme doma dost zvyklí chodit na Adama a Evu, všichni včetně dětí, tak mi to nebylo pohodlné.
Takže první dotaz padl někde na dovolené (na rodinném táboře) od nejstaršího syna, "Tati, všiml jsem si že máš doma na pindíku nějakou divnou věc, co to je?" Řekl jsem mu, že až bude vhodná příležitost, tak to probereme. Po dovolené mě viděla prostřední dcera v koupelně, "Tati ty máš na pindíku nějakou divnou věc a řekla bych že to vypadá jako klec. To Ti asi dala máma... "

Byl jsem trochu v šoku, ale tak zase znám svoji dceru, která je dost po mamince, takže říkám "děti, ano je to klec na pindíka, vybral jsem si ji sám a nosím jí protože se mi to líbí a baví mě to nosit. Ale neznamená to, že když je člověk dospělej, tak ji musí nosit, je to dobrovolné. A ten klíček co má maminka na krku je od té klece. Je to taková hra pro dospělé lidi."

Takže od té doby chodím doma zase nahý jako dřív, teď nosím kovové CB 6000s a děti nerozhodí ani klepání visacího zámku.

6

Ty budeš fakt zvrhlík