1

Téma: První dny v Cobre

Ahoj,

na základě kladných ohlasů v tomto fóru jsem pořídil Cobru. Je to má první zkušenost s pásem cudnosti a ačkoli žena si to užívá až nečekaným způsobem a už po pár dnech by mě chtěla zamčeného 24/7, o mě se to už bohužel říci nedá. Není ani tak řeč o nadrženosti, ale o fyzickém nepohodlí v Cobre. Už po dvou dnech nošení mám velmi bolestivě otlačenou oblast pod varlaty a mírně vystřeluje bolest z levého varlete směrem do nohy. Cobru mám tu největší velikost a stejně tak i největší velikost kroužku. Klícka je velikostně naprosto akorát, u kroužku nejsem schopen příliš posoudit - mezi varlaty a kroužkem prostrčím malíček a nepozoruji žádné nedokrvení varlat (jinak bych klícku ani nenosil). Setkal se už někdo s těmito úvodními problémy a je třeba vytrvat a doufat, že si tělo zvykne a bolesti zmizí anebo je problém v kroužku a měl by být větší (nebo je zkrátka můj penis s Cobrou nekompatibilní? :-)? Pokud ano, poradil by někdo, kde se dá větší kroužek, než je 52mm sehnat?

Díky všem za názory. Až se podaří začít nosit klícku 24/7, velmi rád se podělím o detaily z praxe. Žena už pro mé naříkání přestává mít pochopení, zamkne mě s tím, ať nefňukám a kromě jednoho vytečení mám zatím smůlu.

2

Re: První dny v Cobre

Pocituješ pálenie v mieste krúžku ? V noci spíš bezproblémov ? Nemáš, ten krúžok velmi volny ?

3

Ano, kromě bolestivosti se určitě dá mluvit i o pálení. Prvních dvě noci byly OK, ale teď "mám dost" už na konci dne a žena mě milostivě odemkne alespoň na noc, abych se vyspal. Ráno zase šup zpátky pod zámek. Nedokážu si představit nasadit menší kroužek, protože i ten největší při pokusu o erekci už škrtí.

4

Na mieste pálenia treba namazať voskom, alebo obdobnou mastičkou napr. Infadolan. Niekedy pomože aj posunutie krúžku o kúsok.

5

Děkuji za reakce. Mažu, jak to jen jde :-) Žena vzala řešení mého problému do svých rukou (i doslova :-) a počínaje touto nocí ukončila večerní odemykání klícky na spánek. Vzhledem k tomu, jak kvůli nadrženosti celý den teču, nechce riskovat žádné "nehody" z mé strany. Tlačí netlačí, bolí nebolí, prý se to poddá a zvyknu si. A že si je na co zvykat - žena je po mém uzamčení jak vyměněná a proměnila se v nekompromisní vládkyni ložnicových hrátek. Asi nemusím dodávat, že varlata jsou už plná k prasknutí a spadají do kategorie "blue balls". Má  někdo nějaké tipy, jak bolestivosti varlat v důsledku nadrženosti předcházet? Rychlé silové cvičení pro dostatečné odkrvení inkriminované oblasti sice trochu pomáhá, ale jen velmi dočasně. Vzhledem k tomu, že mi žena oznámila, že nemám v průběhu následujícího měsíce vůbec počítat s orgasmem a o vytečení budu muset dostatečně škemrat (prý pokud budu dostatečně zoufalý, nechá mě třít se o svou nohu a vytéct... uf), zjevně to bude chtít nějaké nové techniky, jak napnutým varlatům ulevit i bez orgasmu (což byl až donedávna běžný způsob, jak jsem tento problém řešil).

6

Ahoj, tvoja Zena ma uplnu pravdu, ak nemas krvave ranky, otoky alebo zmodranie vajec, tak vsetky ostatne nepohodlne pocity k noseniu klietky patria a postupne zmiznu. Telo ale hlavne tcoja hlava si muska zvyknut ze erekcia uz nie je mozna do plnej miery kym je penis zamknuty. Casom sa telo nauci, ze v klietke bude erekcia len tak akurst aby vyplnil klietku a trosku potlavil na nu ale nie viac.
Je velmi dobre ze je na teba Zena prisna, za oar tyzdnov si zvyknes a aj nocne erekcie budu slabsie.
Kazdopadne urcite nezanedbavat keby boli krvave ranky, otoky, zmodrania, to treba dat pauzu kym sa vylieci. Treba mat stale namazane vajcia vsade kde je kontakt s kruzkom.
Ked ti vystreluje bolest do nohy, to znie ako tlak na nerv a malo by stacit zmenit polohu kruzku, popotiahnut nizsie/vyssie.

K tvojim plnym gulkam, plne k nevydrzaniu budu az ked vytecies pri hrach s tvojim analikom. A po vyteceni uz zas nejaku dobu moc plne aby si potreboval orgazmus nebudu ze jo tongue
Tak by si mal zacat Zenu prosit o analne hry namiesto orgazmu ????

7

Tato forma hrátek přiznám se neláká mě ani ženu, která pro svou osobní potěchu zjevně preferuje nedopřát mi vůbec žádné uvolnění v jakékoli podobě a nechat mě maximálně nadrženého po co nejdelší možnou dobu (což naopak rozhodně neplatí pro ni). Pokud tedy někdo má nějaké tipy, jak se z neustálého dráždění bez vyvrcholení nezbláznit a mít u toho nebolavé koule, určitě se podělte :-) Dalším, kteří si čtou tuto diskuzi, doporučuji velmi dobře zvážit, jestli nechat fantazii fantazií anebo "máte koule" ji realizovat. Měl jsem za to, že koule na to mám a bude to super, ale teď zjišťuju, že moje koule vlastní má žena a ačkoli je to velmi vzrušující, je to také extrémně frustrující záležitost. A vzhledem k tomu, jak je z toho nadšená (prý se k ní zase chovám, jako na začátku vztahu), mám jistou obavu, že to tak zůstane na velmi dlouhou dobu.

8

To Uzamcenik:
Čte se to krásně, máš skvělou ženu, která to vzala za správný konec. Kéž by i ta moje měla tak pevnou vůli a trochu té škodolibosti. Tvoje žena má pravdu, že si zvykneš, ale pokud máš klec nosit dlouhodobě, bolet by tě v ní nic nemělo. To není účelem. Z tvého popisu mi jen není jasné, jestli máš Cobru plast nebo kov. Předpokládám, že máš plast. Já mám nyní Cobru 5 v plastu s kroužkem 52mm, takže mohu posoudit, jak se v ní asi cítíš. Já si v ní připadám jako v bavlnce. Myslím si, že pokud máš stejnou konfiguraci, je to už jen o zvyku, protože místa v ní i v kroužku máš spousty. Dřív jsem měl klece malé i velké AirCage a Captor, pak Cobru 3, pak 4, teď mám 5. Postupně zvětšuji kvůli nočním erekcím, které se v mém případě v delší kleci lépe potlačí, aniž bych musel nosit kolem pasu nějaký popruh, což nechci já, ani partnerka. Pocit pálení a bolestivost, kterou popisuješ, znám při erekci s kroužkem 48mm, tzn. druhý největší. Z toho důvodu jsem přešel na největší kroužek 52mm, a pálení při erekci se již nekoná, možná jen nepatrně v 5 ráno, kdy je noční erekce nejsilnější. Ale stačí si to tam srovnat a spí se v klidu dál. Trochu pomáhá si to tam promazat, aby kůže byla vláčnější. Já používám tak 3x denně kokosový olej, který je za pokojové teploty tuhý a po nanesení na kůži dlouho zůstává mastný. Přijde mi lepší, než různé mastičky typu indulona, které nemastí dlouhodobě. Píšeš o otlačené oblasti pod varlaty, to po delším používání a mazání se poddá. Co by se ale dít nemělo, je vystřelující bolest. Zkus si to víc promazat tím kokosákem, a přitom promazání si koule snaž jakoby povytáhnout dál od klece. To by mohlo snad pomoct. Pokud by to nepomohlo, můžeš zkusit jiné druhy klecí, ale já právě došel k té Cobře 5 jako zatím pro mě nejlepší. Těžko už radit, co jiného ještě můžeš zkusit. Třeba ti něco poradí ostatní uživatelé Cobry.
Pokud tě bolí, že jsi neměl dlouho orgasmus, tak to se musíš s tím holt smířit, nebo ženě víc ulevit od domácích prací :-), aby na tebe měla víc času a chuti.

9

To Uzamcenik:
Ještě jsem si tvůj popis četl jednou, a jestli to chápu správně, tak ty máš bolesti hlavně při tom, když tě tvá žena dráždí a jsi uzamknutý v kleci? Pokud jo, tak to si zvykneš, hlavně jí dopřej co nejvíc potěšení. Mimo dobu, co si tvá žena hraje, samozřejmě musíš co nejvíc potlačovat erekci, a tím tě to i přestane bolet. Musíš se naučit žít s tím, že ho máš zamknutého a máš konečně čas myslet na něco jiného a dělat něco jiného, ideálně to, co hlavně udělá šťastnou tvou ženu. To, že má tvoje koule ve vlastnictví tvá žena může být pro tebe sice ze začátku vzrušující, ale tím víc tě to bude bolet, takže se holt musíš přestat vzrušovat. Sice budeš o to víc nadrženej, ale tuto energii můžeš přeměnit na potěšení tvé ženy. Mně třeba pomáhá uspokojit svou ženu a když ona dosáhne orgasmu, je to i pro mě uspokojující pocit, který jsem se naučil brát jako ten nejlepší pocit. Svůj orgasmus už skoro neznám, ten ovládá pouze ona.
Takže radu, jak se nezbláznit z neustálého dráždění bez vyvrcholení, nemám. Ale to je právě cílem tvé ženy, aby tě v této pozici udržela co nejdéle. Spíš ti trochu závidím :-)

10

Ahoj. Přečetl jsem si celé tvé vlákno a v první řadě ti musí pogratulovat k přístupu tvé Paní. Přesně tak bych si to taky přál. Jinak já mám zkušenosti se zamykáním už přes 15 let a vyzkoušel jsem většinu klasických klícek a Plastová Cobla je určitě jedna z nejlepších. Problémy a nepohodlí, které popisuješ je naprosto normální a postupně si na klícku tělo i hlava zvykne a bude ti v ní dobře. Dokonce, když třeba půjdeš k doktorovy bez klece, tak ti bude chybět.
Na co musíš dávat pozor jsou odřeniny. Ty se pak musí nechat vyhojit bez klece a to mrzí oba. Když je něco píchá škrtí, tak většinou pomůže si kroužek popotáhnout a tím většinou přujde úleva. Nebo si „vytáhnout klec nahoru a stáhnout koule dolu“. Ale na to všechno rychle přijdeš. Kdyby cokoli, tak se tu na to zeptej.
A co tvá Paní, jak se o ní staráš k klícce? Má Paní si užívá mojí potřebu sexu ráda. Kdykoli a kdekoli se nechá vylízat. Když jsem pod zámkem, tak mě bere, když ukáže na podlahu před ní a já si hned kleknu začnu jí mazlit prdelku a lízat prcinku. Bez klece, by mě to vůbec nebavilo. V kleci je i super dělat Paní připínacím penisem.

11

Tak noc v Cobře byla docela OK, ráno a dopoledne jsem prakticky nevěděl, že ji mám nasazenou a říkal jsem si, že už se to asi zlomilo a tělo si zvyklo. Bohužel odpoledne opět nastoupila bolest v oblasti varlat a nepomohlo nic z výše uvedeného (vytahování klece, popotahování koulí, mazání atd.). Vizuálně přitom žádné oděrky nebo podlitiny nejsou patrné a okolo kroužku je nyní ještě více volného místa, než prvních pár dnů (proto se mi asi dopoledne zdálo, že Cobru prakticky ani necítím). Nebylo to ani v souvislosti s nějakým drážděním. Žena mě tedy s velkou nechutí vypustila "na svobodu" a cca do hodiny bolest začala odeznívat. Říkám si, jestli by nepomohl pásek okolo boků, který klec drží pevněji na svém místě a ta pak tolik nesklouzává níže (a tím zatěžuje varlata). Ale i tento neúspěch byl pro něco dobrý a žena využila můj volně přístupný úd k tomu, aby si s ním užila trochu zábavy. Směl jsem si ho před ní asi 10 min honit, pak poručila přestat, obléct a jde se spát. Až jsem rozkaz splnil, ještě se ke mě přitulila a přes pyžamo začala penis znovu hladit. Nemusím asi dodávat, že stačila opravdová chvilička, abych se dostal opět těsně před vrchol. Žena to vždy skvělé pozná, takže udělala ještě jeden jediný pohyb prstem navíc, aby mě přehoupla za bod, odkud už není návratu, pak se otočila na bok a zhasla se slovy "Dobrou noc", zatímco já jsem pumpoval semeno do svého pyžama. Bylo to velmi ponižující, ale aspoň už jsou koule prázdné :-)

12

Mně to poptahování kroužku a klece funguje, ale trvalo to - musel jsem začít na větším kroužku a delší klícce a postupně si zvykat, na menší jsem přešel teď po víc jak půl roce (a to nosím 24/7 docela poctivě). Když jsem 40 mm koužek zkusil na jaře, během pár hodin mě dodřel, ať jsem mazal a popotahoval, jak jsem chtěl. Teď jsem v něm skoro 3 týdny v kuse, občas to pálí, ale mažu a jde to.
Takže postupně a pomalu.

13

To Uzamcenik:
A máš tedy Cobru v plastu nebo kov?
Občas se mi stane, že mi při sezení tlačí kroužek na varle a začne to bolet až později, ale ta bolest pak nepřestane. Prostě když si je "přisednu". Zpočátku o tom nevím. Může to být i tvůj případ.

14

Cobru mám plastovou, největší velikost i kroužek. Máte někdo kdyžtak nějakou zkušenost s Cobrou a sportováním? Jak klec směřuje hodně dolů a tlačí tak na varlata, ty pak expandují do stran. Díky tomu do nich docela naráží stehna při jen trochu svižnější chůzi, nedej bože běhu.