Téma: První dny v Cobre
Ahoj,
na základě kladných ohlasů v tomto fóru jsem pořídil Cobru. Je to má první zkušenost s pásem cudnosti a ačkoli žena si to užívá až nečekaným způsobem a už po pár dnech by mě chtěla zamčeného 24/7, o mě se to už bohužel říci nedá. Není ani tak řeč o nadrženosti, ale o fyzickém nepohodlí v Cobre. Už po dvou dnech nošení mám velmi bolestivě otlačenou oblast pod varlaty a mírně vystřeluje bolest z levého varlete směrem do nohy. Cobru mám tu největší velikost a stejně tak i největší velikost kroužku. Klícka je velikostně naprosto akorát, u kroužku nejsem schopen příliš posoudit - mezi varlaty a kroužkem prostrčím malíček a nepozoruji žádné nedokrvení varlat (jinak bych klícku ani nenosil). Setkal se už někdo s těmito úvodními problémy a je třeba vytrvat a doufat, že si tělo zvykne a bolesti zmizí anebo je problém v kroužku a měl by být větší (nebo je zkrátka můj penis s Cobrou nekompatibilní? :-)? Pokud ano, poradil by někdo, kde se dá větší kroužek, než je 52mm sehnat?
Díky všem za názory. Až se podaří začít nosit klícku 24/7, velmi rád se podělím o detaily z praxe. Žena už pro mé naříkání přestává mít pochopení, zamkne mě s tím, ať nefňukám a kromě jednoho vytečení mám zatím smůlu.