1

Téma: Navlek na penis

Ahoj poradte navlek na penis. Skusali sme i pripinaky ale navlek nam vyhovuje viac. Manzelka nema rada dlhe dilda ale preferuje skor sirku nad dlzkou. Zaroven aby v tom navleku nebolo citit skoro nic. Ten co mame tak v tom som sa skoro urobil.

Diky

2

Re: Navlek na penis

Já nově používám tento:
https://e-kondomy.cz/california-exotics … n-7-5-inch
Předtím si ještě radši nastříkám penis znecitlivujícím sprejem, těch 15 minut co se musí čekat na účinek přetavím v orální uspokojování manželčiny vagíny, poté si navléknu na penis kondom a onen nástavec. Musím říci, že necítím nic, ale naposledy jsem prožil tak trochu divný orgasmus. V domnění, že se přeci nemůžu udělat jsem stupňoval rychlost na maximum, při jedné poloze pak můj zrak mohl onu zběsilou soulož pozorovat v detailu a ač jsem tam dole nic necítil, tak mi můj mozek poslal rozkaz k ejakulaci, tentokrát jsem z toho vyvázl bez trestu, ale pokud se to stane příště, tak budu muset obsah kondomu obrátit do mých úst.

3

Re: Navlek na penis

Máme doma stejný návlek, ale na Paní je hodně velký a tvrdý. U nás preferujeme Strapon. S tím si Paní může vybrat velikost, tvar, pevnost prostě vše jak si přeje. A i tím jsem se párkrát udělal.