1

Téma: Tipy na okamžitý, rýchly, efektívny trest

Ahojte, uvítala by som tipy, inšpiráciu na rýchly, ale efektívny trest.
Aby som bližšie popísala čo si predstavujem. Žijeme dlhodobo v 24/7 D/s. Pokiaľ sa dopustí nejakého prehrešku, nevhodného správania, či povie niečo čo sa mi nepáči často nie je priestor a čas potrestať okamžite. Často si to nechávam "na potom", čo sa mi prestáva páčiť. Premýšľam nad nejakou možnosťou ako potrestať okamžite a pritom naozaj efektívne. U nás je trest naozaj trestom.
Napadol mi jedine elektronický obojok na koreň penisu, ale zároveň by som určite chcela ponechať aj pás cudnosti. Máte s EO skúsenosti? Uvažujem, či je to bezpečné, a či to prináša aj želaný efekt.
Alebo napadá vás aj nejaká iná možnosť okamžitého trestu?

2

Re: Tipy na okamžitý, rýchly, efektívny trest

Tak existují klece, které v sobě mají i elektrošok.
Vojta je umí obstarat.
https://www.cudnost.cz/zprostredkovani/.
Viz 13 - klícka s aplikací qiui cellmate 2
Jenom pro info, je už i Cellmate 3. Obě dobré se mi zdají, trojka mi sedí trošku líp.

Témat atady na foru
https://forum.cudnost.cz/post/27725/#p27725
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Cellmate 3

https://forum.cudnost.cz/topic/2182/kli … -cellmate/
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Klícka s bluetooth ovládáním QIUI / CellMate

tady je toho víc

CUDNOSTI zdar!!!

3

Ahoj. Zkoušeli jsme klasický elektrický obojek na psa a ten jsem si musel dát nad klec a musím, uznat, že to má sílu. Má to i vibrace, tak na upozornění , že se Paní něco nelíbí je prostor, ale  vlastní el. Šok má sílu. Mě stačilo 10/100 a šel jsem do kolen. Doporučuji.

4

Ahoj, máme ho taky doma. Ze zkušeností vím, že musí být dotažený tak akorát aby to mělo patřičný efekt. Když je dotažený příliš málo tak to jen zašimrá i na impulsu 50, když je utažený hodně tak to hodně tlačí zespoda na varlata a bolí to i bez impulsu, navíc stačí impuls 1 a už je to celkem značně cítit. Pokud je tedy správně utažený, tak je to opravdu důmyslná hračka. Jen se s tím musí rozumně zacházet.

5

Super. Vďaka. Nakoniec vyskúšame ten elektronický obojok.
Ale Cellmate 3 som si pridala na zoznam hračiek, ktoré nutne musím v budúcnosti mať wink Už len to viac preštudovať...
Medvidek - elektrošok z neho považuješ za príjemný, nepríjemný alebo skôr naozaj bolestivý? Ako by si to opísal?

6

Zdravím Princeznu

CellMate2 měla šoky mírně až střední.
Tři režimu: jeden, dva, tři impulsy za sebou an jeden signál.
Plus "continuous" v podstaě pořád vysílá impulsy za sebou.
Síla impulsu lze nastavit. Jak říkám, od mírného polechtání po trošku bolestivé.

CellMate3. Je o trošku kratší (hlavní důvod, proč jsem ji kupoval)
šoky od střední do bolestivé.
Volba typu impulsu stejná.
Volba síly stejná. Jenom mne to víc bolí.

Asi tak. Když tak se ptejte dál.

1) Téměř jakkákoli forma výprasku se dá aplikovat jako okamžitý trest.

2) Nechte ho dělat kliky, dřepy či podobné cviky a nechte ho je dělat nepřetržitě v kuse a to tak dlouho, dokud neodpadne. A až odpadne, tak ho pod výhružkou výprasku (nebo rovnou výpraskem) přinuťte dělat cviky ihned znovu. takto se to dá opakovat několikrát, dle vaší libosti.

3) Nechte ho zaujmout nějakou nepohodlnou (otrockou) pozici, ve které se nebude smět VŮBEC pohnout, mluvit či se jakkoli jinak zvukově projevovat a to na dobu dlouhou opět vaší libosti. Nepohodlných pozic, které můžete svému subovi udělit, je ohromné množství a čerpat inspirace se dá všude na netu, tudíž netřeba se zde více rozepisovat.

4) Odepřete mu něco co má rád na neomezeně dlouhou dobu. Opět sem může patřit cokoli, od jídla až po jeho koníčky.

8

@Zamčený
Mě Paní občas nutí dělat kliky a polykat při tom dildo. Musím se dotknout klecí země a rty koulí dilda. Je to hodně ponižující a náročné. Paní se u toho na mě dívá z postele a líbí se jí jak se potím a tečou mi slzy.

9

Ani elektrický obojek, kliky nebo cokoli psychického nepomůže. Co rozhodně pomůže, je výprask koženým pleteným karabáčem. Od té doby, co ho má Paní začala na mně používat a vozí ho s sebou v kabelce, mám fakt strach udělat cokoliv nepatřičného. Je úplně jedno, jestli dostanu na holou nebo přes kalhoty, bolí to s ním pekelně pokaždé. Funguje to nejvíc ze všeho, co od začátku převýchovy má Paní na mne vyzkoušela.

10

suhlasim s petremzprahy

11

Výprask je základ všeho.  Na mě stačí i pasek nebo vařečka.