1

Téma: Filosofie BDSM

Zdravím

Nedávno jsem na webu načerpával inspiraci (a nejen to big_smile) a narazil jsem tam na tenhle mem (viz. níže) z oblasti cuckoldingu. Nejdříve jsem prostě jen řekl "Hezký, ale to už je trochu moc." a šel dál. Postupně mě ale začala daná věc vrtat hlavou. Kde je vlastně ta hranice. Odpověď zní samozřejmně, že až u toho, kdy je něco proti něčí vůli nebo vysloveně nebezpečné. Ale jak vlastně mají nastavené hranice a vnímání BDSM pozitivní lidé jako my? A tak mě napadlo založit tohle vlákno.

https://opu.peklo.biz/p/23/10/17/1697549966-3fee2.png

Naše první "cuckold" děťátko. Zlato, není to vzrušující?

Nic neříká "paroháč" tak, jako vaše usměvavá
manželka, těhotná s jiným mužem.

Co si o tomhle myslíte vy? Je to na vás moc? Nebo byste o tom byli ochotní přemýšlet? Nebo je to váš tajný sen?

Pokud máte taky nějaký podobně smíšený pocit z jiných nápadů, zkuste se tu podělit a poslechnout si názory ostatních.

P.S. Obrázek je odsud a je jich tu víc. big_smile wink https://www.sex.com/search/pics?query=cuckold+pregnant

2

Re: Filosofie BDSM

No je to velice zajímavé

3

Tak u nás to bylo od začátku jasné, že dítě není moje ale nikdy jsem to neřešil.

Jako každý kdo si zahrává s tím, že se nechá zamknout. Riskuje i to že to se ze zamčeného muže stane zamčený paroháč. Je to Podle mě jakýsi vývoj. Takže si tuhle situaci dokážu představit a přijmul bych ji.

Škoda, že není dalších názorů. I názory žen by byly zajímavé.

6

Já bych to nedokazal cuckhold vnímam jako trest a ponižení.

7

Děkuji za názory. Takže 2 : 1 Říkají, že je to z jejich pohledu OK. Moc zajímavé. Já jsem zaznamenal, že tenhle narativ je mnohem častější, než by se zdálo.

https://ocdn012.bdsmlr.com/uploads/photos/2021/05/10334095/bdsmlr-10334095-mitg5wuZls.jpg

OPRAVDOVÝ cuckold vychová a zaopatří dítě jiného muže, a zaplatí všechny účty.

Pokud tohle udělat nechceš, nejsi cuckold.

8

Ono jde o to ze je to pěkná představa ale nevím jak bych to bral kdyby k tomu mělo dojít.

9

Přesně tak. Při té představě se mi celkem nacpala klícka. Ale reálně... No, nevím.

10

Představa mě vzrušuje asi 4 roky. Realita je taková, že nevím jaké by to by to bylo doopravdy. Ale věřím že by to bylo ve výsledku prima. Partnerka co zamyká svého muže a má milence může jednoduše otěhotnět a to prostě není jen její problém, nebo něco tak. Takže stále bych se postavil čelem smile

11

Alexander400: Přesně jak píšeš,.. při představě je každá klec malá,... stejně jako píše hejpockej111112, že každý zamčený to riskuje,...
Šlo by to třeba ozvláštnit, že by žena po návštěvě milence provedla muži milking a semeno si zavedla a mohlo to být "kdo z koho"
Musím přiznant, že kdyby mě žena zamčeného dráždila a u toho mi řekla, že má ovulaci a že ji před chvíli milenec vystříkal kundičku,.. tak bych asi okamžitě vytekl,... ale co dál kdyby to vyšlo, težko říct, to se musí jedině zažít.
Na druhou stranu zase se říká, že matka je vždy jistá a otec vždy nejistý,... zálěží tedy na úhlu pohledu smile určitě mezi námi chodí lidé, kteří se nevědomky stali cuckold otci a také se nic neděje,..

12

Jak říkáš. Musí se to zažít. Otázka je, jestli to opravdu chceme zažít. Kdyby se třeba partnerka zeptala. Hele mám ovulaci, milenec mě vystříká ty to pak vysajes a můžeš ke vystříkat taky.jijak budeš další rok zamčený. Asi bych do toho šel smile

13

Bylo by to jasný. Spermie milence mají náskok.

14

No, tak koukám, že je to rok, co jsem tu psal své nějaké pocity, nebo myšlenky. V té době jsem byl jen zamčený manžel. Nutno říct
, že šťastně zamčený manžel. Dnes jsem šťastně zamčené manžel- paroháč:D big_smile tak nějak přirozeně jsme se začali bavit o molencich, nejprve že srandy. Pak má nadrženost udělala svoje a návrh, aby si našla milence byl na světě. Nejdříve odmítala, ale bylo vidět, že ji to vzrušuje, až přišla změna zaměstnání a to už pak šlo ráz naráz. Milence má jedno, stálého. Je mu věrná. Náš vztah to zlepšilo a já zjistil, že opravdu patřím do klece, jelikož já ženu penisem nikdy k orgasmu neprivedl a její přítel ano.

15

Moc pěkný vývoj. A byl jsi někdy u sexy tvé Paní s milence? Nebo to o tm jen vypráví. A nechceš zkusit připínací dildo nad klec? U nás se to ujalo a Paní tím naprosto uspokojím.

16

Byl jsem, ale asi jen 5x. Bud neni prilezitost, nebo chteji mit soukromí. Ja jsem rad kdyz mohu svoji pani ocistit, nebo priprsvit. Odvest ji k milenci, nebo ke kinu, do restaurace. Pripinak jsme zlouseli, js to takove ponizujici a jak rika moje zena, ma radsi zive maso big_smile

17

To musí být taky ponižující Paní připravit a pak vyčistit. To ti moc závidím. Moje Paní by po mě chtěla, aby připravil i Bulla, ale moc jsme s tím neexperimentovali. S připínákem je to taky ponižující a Paní taky vadí, že to není maso, ale jsem kdykoli k dispozici a může si vybrat velikost, pevnost a vydržím jak dlouho chce. A Přijde mi to úžasně intimní, když cítím , jak se dělá  já nic.

18

Pripravit bulla je asi pro zenu dost vzrusujici. Pro me uz mene ale asi bych to nejkal zvladl big_smile.naopak pripravovat a nebo cistit svoji zenu, to beru spis jako odmenu nez ponizeni, ale za ten rok to mam asi troslu uz jinak smile

19

Nevim, jestli je Filosofie BDSM zrovna o tom, ze zena otehotni se svym milencem - Bullem.  Mozne to samozrejme je a urcite se to v extremnich formach cuckoldingu i umyslne stava. ALE! Z dlouhodobeho hlediska je dulezite peemyslet hlavou a ne tim, co mame mezi nohama. Je hrozne dulezite si uvedomit, jak by taková situace ovlivnila nasi psychickou pohodu a vzájemny vztah? Takze za mne ne. Uz je to proste pres caru veskerych nasich mantinelu. S mou Pani mame jasne nastaveno, ze pokud by k tomu doslo, tak si to obratem necha vzit. Bohuzel moje pani ma alergii na veskere kondomy a hormonalni antikoncepci striktne odmita.

Takze pokud je se svym milencem, jedou bez ochrany na ostro, s tim, ze se udela mimo. Jenze on muze nekolikrat za sebou a je mi jasny, ze tam uz je celkem riziko. (pokud si pred dalsim cislem nedojde alespon na malou - coz nedela).

Manzelka je samozrejme uplne mimo.. Suka ji treba tri hodiny v kuse. Rika, ze v ten moment neni schopna to resit a ja ji chapu:))).

Takze u nas je tak, ze riziko tam je, ale nastesti, behem naseho skoro 15 leteho cuckold-vztahu k tomu nikdy nedoslo. Ale pravdou je, ze posledni dobou ma manzelka razantne vetsi sexualni apetit.

Je to oblast, ktere se oba velmi obavame a proto jsme to nekolikrat celkem dlouho diskutovali a rekli si rovnou, co bude nasledovat. A obavam se take toho, ze pokud by k tomu doslo, mohlo by to nas vztah tezce narusit. Protoze nikdy nevis, co interupce udela s psychikou zeny.