1

Téma: Hmotnost kovove klece

Ahoj,
chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo nosí těžší kovovpu klec třeba už rok a vic?

Myslíte, že dlouhodobé nošeni těžke klece bez popruhu může vytahovat pytel nebo nějak škodit tlakem koulim?

Diky za nazory.

2

Re: Hmotnost kovove klece

Ahoj,myslím že ne. Já kovovou nosím asi už sedm let a nic zvláštního jsem nezaregistroval.

3

Diky. Presel jsem pred par mesici z plastu na kov, coz je uplne jiny pocit. Ten tah za pytel me fakt bavi, ale rikal jsem si, zda to muze mit nejake nadledky....

4

Neboj, žádný změny. Ani u mě, ani jsem neslyšel, že by někdo jiný něco pozoroval.

5

Nosim tedy cca 6 rok sice plast ale taky nic nepozoruju. Ani urolozka co k ni chodim. Ptal jsem se na trvale noseni a pry je to soukroma vec.

6

Když mi klec hodně sjede, tak se mi to vzhledově nelíbí a bojím se aby se mi penis nevysmekl.

7

ak klietka padá, tak skus mensi kruzok.

8

Kovova klec je tezsi spis na zacatku, za chvili si zvyknes. Faktem je ze pri koupi mas v cene jeden krouzek a je stesti kdyz se trefis. Je podstatny rozdil medzi klasickym krouzkem a ruzne tvarovanym no to bude asi individualni podle toho jak sedne. Mensi mezery a vule dokazou potrapit kym najdes svou velikost. Samotna vaha neni podle mne podstatni.

9

Vybírej si anatomický kroužek a objednávej rovnou 2 kroužky, ušetříš poštovné. Kovová klec co se dá dobře mýt je lepší kratší než máš penis v klidu.
Naopak kov je na nošení nejlepší a váhu neřež, nebo si zakup pásek, který jde kolem pasu. Dobré nošení i za volantem.