1

Téma: Zámeček + klíček Pandora

Ahojda všem. Nedávno jsem přemýšlel nad dárkem pro svoji paní, která má celkem slabost pro korálky od Pandory. Hledal jsem hledal až na mě vyjelo něco, co mě úplně nadchlo a myslím, že jí by mohlo také. Stříbrný zámeček s jediným klíčkem, který normálně funguje. Úžasná to představa, že je pouze jeden klíček, který bude mít na svém náramku a ještě ten pocit materiálu. Oboje ze stříbra ( zlata ) tudíž ani voda by neměla mít vliv na funkci. Co myslíte vy? Mám koupit a zkusit? Posílám odkaz...

https://www.vivantis.cz/sperky/pandora- … 88c01.html

2

Re: Zámeček + klíček Pandora

Dneska už většina klícek není na visací zámky. Kromě toho tvůj příspěvek zavání spamem. Zaregistroval ses tady kvůli tomu a ještě jsi dal do odkazu affiliate parametr. Ten jsem smazal hned a možná ti to smažu celé.

3

Re: Zámeček + klíček Pandora

Omlouvám se všem co jim to přijde jako reklama ale tohle jsem opravdu nečekal. Pro administrátora jen píši, že jsem zaregistrován již 2 měsíce a omluvte mou neznalost ale nevím co je "affiliate parametr" ...dal jsem sem normální odkaz pro lepší navigaci ostatních a po tom co jsem pročetl polovinu fora tak je tu odkazů stovky na různé zboží. Ani nechápu co má znamenat, že něco zavání SPAMEM? Chtěl jsem se jen podělit o věc, kterou možná někdo už zkusil a napsal by zkušenosti. Nechci sem tahat téma "svoboda slova" ale tohle jsem při prvním založeném tématu opravdu nečekal. Kdyby si administrátor ověřil moji adresu emailu, zjistil by, že jsem i ZDE něco zakoupil a nevím tedy proč bych měl zde šířit nějaký SPAM či reklamu.