1

Téma: Radosti se zamykáním

Hezký večer,
otázka na ty, kteří nejsou zamčení  dlouhodobě.
V poslední době máme s partnerkou takový hezký rituál, kdy když odchází někam odpoledne/večer, ať už na drink, večeři s kamarádkami nebo nějaké schůzky, přinesu ji klíčky od klece cudnosti a s radostí si je vezme.

Máte to také tak někdo?

Sama většinou moc zamykání neiniciovala (kromě chvilek před sexem), ale když vím, že někam jde, připravím se a klíčky ji dám a mám z toho pocit, že jí to dělá radost a víc tak na sebe myslíme, když nejsme spolu.

Ano, dnes je zrovna ten večer a je to boží smile

2

Re: Radosti se zamykáním

Ahooj,

my to máme taky se ženou úplně stejně.
Zamykal jsem se prvně ze startu jen před večerním sexem a pokud ji dostatečně neuspokojím, je to poznat na mém orgasmu.
Takže se vždy snažím. Teď to je standart.

Pak jsme to začali prodlužovat, potom jsem se zamkl, když jsme šli spolu do baru.
To prostě chceš zažít ten pocit, když chceš šoustat a máš tu ženu před sebou v rozverné náladě.

Dalším krokem byla společná návštěva welness resortu v Brně, to byl můj nápad a žena to uvítala. Byl to skvělý pocit a soustředil jsem se jen na ni.

Vrcholový zážitek bylo to, že jsme měli jet na víkendový pobyt a týden před tím jsem měl zákaz orgasmu.
Asi 3 dny před jsem dostal odepřený orgasmus po jejím uspokojení a šli jsme spát. Úplně docela mazec usnout a musel jsem spát v objetí.
Ráno mi udělala to samé, těsně před výstřikem STOP.

V den pobytu už od rána pod zámkem a byli jsme v Praze- OČ Chodov nakupovat a musel pozorovat moji královnu, jak si zkouší uplé šaty a kožené legíny.
Zavítali jsme i do obchodu se spodním prádlem a vzala si mě zamčeného do kabinky.

Úplně jsem ji chtěl, ale nemohl jsem. Musel jsem si počkat s oteklými koulemi až na večer.