1

Téma: kolko rokov máš?

Ahojte zaujimalo by ma vekové rozmedzie aktivnych členov čo si všímam vačšinou páni okolo 40tky napadlo mi kto je tu najmladší? ja 21  prekoná ma niekto? rad by som komunikoval s podobne starym členom ktory by mi vedel ulahčit postup k dlhodobemu uzamknutiu radami smile cudnosti zdar

2

Re: kolko rokov máš?

28

3

ahoj super si prvý kto sa začína kumne vekovo blížiť... nosiš klietku stále a nepretržite?
Velke dakujem za reakciu mojim prispevkom som v žiadnom prípade nechcel dehonestovať 40tnikov ale kvôli sebe rad spoznam mladšich členov pretože sa domnievam že sú mi proste bližší než "skoro vekovo moji rodičia" big_smile

4

26, zamčený příležitostně, spíš podle nálady mě a partnerky, často když jdeme spolu někam ven nebo naopak ona sama má nějaké plány.

5

Čau, mám 21.

Závidím, že čím dále mladší lidi se odevzdávají cudnosti. A zároveň je to potvrzení toho, že trend cudnosti je stále na větším vzestupu... věk 36.

7

Poprvé vyzkoušeno kolem 40 roků ze srandy na víkend. Ted používáme klec 5 rokem a už ani jinak to nechceme .Nejsme zaprisahli zastánci trvalého nošení klece ,ale klec máme od toho ,aby si mě paní vydrazdila do maxima.

8

pekne chlapci my s mojou polovičkou mame sen to dohnat do 365 "nonstop" ale zatial sa mi velmi nedari už skušam skoro pol roka a ešte stale som neprišiel na sposob ako to vydržat v noci cobra2 plast kružok 38 vtaka nemam zrovna maleho ale gule su vyslovene male a preto taky najmenši kružok problem je že som každu pol hodinu najneskor každu hodinu pravidelne celu noc hore a to je proste nerealne chodit do prace a mat v noci pohotovosť každu chvilu strašne bolesti v oblasti vajec ako mi natahuje miešky pri stoporeni mam dost dlhy koreň penisu ktory mi vyrazne odlača klietku a sposobuje tieto problemy rozmyšlam nad klietkou v štyle "opasok" ale nestretol som sa zatial s nikym kto by mi poradil či je realne to nostiť dlhodobo mam namysli pas v tvare tanga so zacvakavacim zamkom pod pupkom neviem či to ma odborny nazov

9

Ja mám 28. Takže pozerám ze tu je zastúpenie každej vekovej skupiny.

10

očividne spolu s kolegom z cz lameme rekord (21):D

11

Od 26 let s tím experimentuji, ted mi je 31.

12

Oy! Ja sem ze záhorá XD.

13

však to už si napoly čech ????????

14

Pravda big_smile

15

od 25 experimentuji, ted 35 let

16

Mě je 25 a přibližně 4 roku už experimentujme.Mám rád perverzní praktiky a hrádky.Postupem času to i přítelkyni začíná bavit víc a víc

17

Mě 32, zamykáme cca 5let.

18

62, asi sedm let hraní různě intenzivně
teď Paní odlétá na dvacet dnů, tak už je vybraná klícka na celou tu dobu.

19

Ja mam 40 a stále hledám partnerku. Okr. BRUNTÁL

20

Ja 42, s pasmi experimentujem uz dlho.

21

Mě je 57.

Já mám 49.

23

Přes půl století :-)

24

Ahoj, dnes je mi 36 a zamykání se různou měrou intenzity věnuji již od 21.

25

Ahoj.Mě je 48 let.