Re: Recenze a srovnani pasu cudnosti
To není pozitivní zpráva, chtěl jsem si ho pořídit ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Recenze a srovnani pasu cudnosti
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To není pozitivní zpráva, chtěl jsem si ho pořídit ![]()
Tak zase na druhou stranu mnoho lidi si ho nemuze vynachvalit, takze je to asi hodne subjektivni.
Ahoj, ještě někdo jiný ze zkušenostmi s HolyTrainer?
Jestli to chápu dobře, tak Small Size je velká zhruba jako CB6000s, materiál je pevný a neměkne.
Jak je to s novým zámkem? Působí "bytelně" ? - přece jen je to kov zasazený do plastu.
Je možný reupload fotek?
Nějaké zkušenosti?
Ahoj. Koukám rozporuplné zkušenosti, tak nevím. Chtěl jsem si ho také pořídit, ale teď váhám. Navíc se u nás nedá sehnat a objednávka ze Švýcarska není nejlevnější. Asi ještě počkám. Pokud máte někdo jiné zkušenosti, podělte se o ně.
Mám větší penis a mám strach že se do CB6000s nedostanu jde to nějak odhadnout nebo máte někdo zkušenost. díky
Zkušenosti komunity by byly, nebo aspoň odhad. Jak jsi veliký? Co znamená větší?
Zkušenosti komunity by byly, nebo aspoň odhad. Jak jsi veliký? Co znamená větší?
V klidovém stavu 10 cm průměr 5cm
Tak to se nevejdete ani omylem, vnitřní průměr klícky je tak 3,2 cm.
Tak to se nevejdete ani omylem, vnitřní průměr klícky je tak 3,2 cm.
A jde najít nějaký větší? Nebo existují jen velikosti zde na stránkách cudnosti?
Z řady CBx000 ne, problém je v průměru, i The Curve je moc úzký. Z nabídky na cudnost.cz by mohl fungovat Samurai, krásně na míru se prodává Jailbird od Mature Metal, ale tam je cena trochu jinde.
U těch Samuraiů pozor, všechny 3 typy jsou sice prostorné, ale na vstupu do klícky je škrtící kroužek o průměru 3,5 cm.
Ahoj. Včera mi přišel zde objednaný holytrainer a hned jsem ho nasadil. Použil jsen prostřední kroužek a zatím super. Ve srovnání s předchozím CB6000 a CB6000s je kroužek o mnoho lepší. První noc v nové klícce proběhla v pohodě. Díky výstupku na konci klícky neklouže po penisu, a při erekci se zamáčkne do penisu a já hned vím, že jsem zamčený. Akorát odtokový otvor pro moč je oproti CB6000 dost malý. Dosavadní krátké zkušenosti fakt super.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Recenze a srovnani pasu cudnosti
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB