Téma: Zajímavá klicka Evotion
Ahojte,
Nemáte někdo zkušenosti s tímto typem klícky?

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Zajímavá klicka Evotion
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahojte,
Nemáte někdo zkušenosti s tímto typem klícky?

To vypadá jak klícka na prince alberta
Update: Je tam pouze moznost vložit jednu cast na PA. Je to z teplocitlive prskyrice, takže to muze byt velice příjemné na noseni.
Zajímavý kousek.
Nedávno jsem si ji objednal, tak uvidíme.
Testuji,
o proti CB 6000 je to opravdu luxus.Nasazení chce trošku zručnosti a trpělivosti,ale potom naprostá pohoda.Po 5 dnech/bez sundání/ vše OK.Testuji ten kratší/kroužek 43/s PA pojistkou... .Bez klíčku se z toho opravdu nedá dostat... .
Dostat se vždy dá, z těchhle. V klidném stavu ho prostě vytáhneš, kulky zůstanou uvnitř, ale bohužel. O to by nešlo, na to bys potřeboval piercing aby nešel ven. Co mi u klícek vadí, u všech vesměs, je to, že v kroužku mezi pytlíkem a pinďou není nic, tzn když se pinďa začne naplňovat krví, tak se tam roztáhne a tlačí pytel o kroužek což způsobuje bolest při vzrušení, i u HT, který mám, i když neodtahuje koule od těla.
Souhlasím,
ale pokud máš PA piercing,opravdu nemáš šanci/mám ho/,spíš se starám o co nejmenší dopady/mazání,překožka... ./Dá se to ukočírovat/třeba i pomocí vatové tyčinky-super/.Testuji tepve týden,zatím hodnotím velice kladně/???/,další zkušenosti příště... .
ked je PA ziadna sanca dostat vonku, trosku maturita nalozit ale potom pohoda ziadne vyklznutie z klietky nehrozi max. spokojnust
Vidim na te kleci takové jako dvě dírky po obou stranách, kde v jedné té díry e je na fotce takový zobáček, který to snad asi drží pohromadě? - to je vecicka na pripadne utažení klece, resp. zmenšení průměru klece? Nebo to je k něčemu jinému? Poraďte prosím, protože ja hledám už téměř cokoli na zmenšení klece, abych nemohl penis vytáhnout. Zvládnu to, protože mám penis v klidu o něco menší než jsou normální průměry kleci, jako třeba HT, Captor, CBxxxx... Díky tomu má penis prostor pro vysunuti když si taham za kůži nad kořenem penisu v podbrisku. Varlat ale spolehlive drží vždy, tedy vše kromě styku lze v pohode :-( Vyzkousim všechno kromě PA. Rady na tohle téma prosím NE, ačkoli je to jediná cesta ke 100% jistotě a nebolí to při vpichu ani při léčbě, tak proste NE... Díky!
zdravim všetkych nosi tu niekto evotion nonstop? zvažujem kupu kvôli krúžku 38 kovova verzia (mam male gule a na cobra 2 mam kružok 38 tak sa držim toho ale možno iny tvar by bol vhodny aj 40?)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Zajímavá klicka Evotion
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB