1

Téma: Kam dát klíčky?

Koupil jsem si pas cudnosti CB6000 plastový. Kupodivu mi sedí  dobře a nestlačí. Teď jsem zamčen přes 22hodin , napoprvé dobrý ne ? ???? Jenže potřebuji poradit s klíčky , kam s nimi aby mě nesváděly.

2

Re: Kam dát klíčky?

Ahoj, co je zamrazit do větší kostky ledy na mazáku. Bude ti trvat, něž ti kostka rozmrzne. :-)

3

díky, zkusím  ale možná i praktika vosku…?

4

Pošli si je na svoje Jméno na poštu (třeba na druhou stranu republiky a čekej než se ti vrátí zpět ????

5

tak jsem je zalil voskem a můj čas zamčení je 40hodin

Při vysoké nadrženosti a současně slabé vůli si je z vosku snadno vydlabeš. Vosk, ledy a pod. nesplní během těchto situací svůj účel. Nejlepší je prostě zajistit, aby jsi měl klíče na jiném místě než na kterém trvale bydlíš. Ideálně třeba v nějaké jiné své nemovitosti, kterou příliš nevyužíváš - například chata. Nebo třeba pokud máš na svém pracovišti svoji vlastní skříňku, tak zamknout klíče tam. Nebo nejlépe je předat nějakému zasvěcenému kamarádovi. Dá se vymyslet ledacos v obdobném duchu. Předem si ale musíš být opravdu jistý, že ti nošení klece nedělá problémy ve smyslu nějakého velkého fyzického nepohodlí či bolesti, abys ty klíče z těchto důvodů náhodou akutně nepotřebal mít okamžitě po ruce (Proto nutnost znát dobře svoji klec a své tělo.). Když tohle hrozit nebude, tak pak tě bude "ohrožovat" už jen ta vysoká nadrženost a slabá vůle a pokud toto ohrožení nastane, tak skutečnost, že by sis pro ty klíče musel napřed někam jet, a pak zase zpátky, tě určitě odradí víc než nějaký klíč zalitý voskem, který máš doma v hrníčku. :-P

7

přesně jak řikáš, nevydržel jsem to a z vosku se daly snadno vytahnout, ovšem předem jsme řekl otci o mé kleci, prý dle něj není špatný napad. Vzal si klíče a já jsem uzamčen nyní přes 50 hodin. Dle otce dostanu klíče pokud budu hodný a plnit povinosti doma;)

8

adminstrong19 to velmi hluboce smekám před tvým vztahem s otcem, když ti ochotně dělá klíčníka. To můj, když mne viděl si dělat oblečení z igelitu, tak mne posílal na léčení...

9

To je super, že máš tátu. Já  budu mít kamarádku - snad. Vypadá že se jí nápad líbí.
Mám objednanou zajímavou klec na provlečení kulek. https://ae01.alicdn.com/kf/Hfa97f31c304444739fbe1947b5d6a42eX.jpg_80x80.jpg_.webp
https://ae01.alicdn.com/kf/H6636aac0eb584187a9d45f9c57be4078B.jpg_80x80.jpg_.webp

10

Co tak to svěřit někomu tady na dálku? Když bude problém, pošleme zpět?

11

taky není špatný nápad. Ovšem mam otce (klíčníka) a to mě baví nejvíc, nevím kdy nastane odemčení. Můj tata dělá jen celé dny od ráno do vecera, a né vždy se vrátí v dobré náladě. Včera mimo řeč se zmínil že to muže byt i měsíc wink tak co myslíte že si přijdu k otci pro klíčky ?

12

update : tata zamnou ted došel a ptal se zda je klec v pohodě. Řikám ano, on se jen škodolibě pousmál. Pak se zeptal na trenky. Prý jestli nemam problém s boxerkama, musím říct že já boxerky s klecí jen tak tak zvládnu a v době kdy mam na sobě klec jsem buď naostro nebo mam volné trencle. Zeptal se jestli si nechci vzít nějaké jeho (volné) trencle a že už mi nejaké vybral. Taková malá fetiš na otcovo prádlo (trencle a ponožky). Vzpomínám si jak v mých 13 letech jsem si poprvé na sebe vzal jeho trencle, no ten pocit byl užasný hned jsem si ho musel vyhonit.
A co vy ? vzali byse si prádlo svého táty ? a jaké trencle preferuje váš otec ?

13

Tak pre mňa nosiť spodné prádlo po otcovi je už dosť hardcore. Neviem si ani predstaviť, že by som mu mal povedať o nosení klietky. Ale chápem, že každy mame inu uchylku smile

14

ano je na každém jak to bere. Já věděl od mládí že se mi líbí typ trenclí co nosí a chtěl jsem taky. Ted mám jeho wink

15

Tak koukám, že tady už hodně panuje fantazie. Pokud je to opravdu realita, tak by měl tvůj otec směrovat na léčení

16

nedělá žádné divné věci, jen mi dal trenky a drží klíč. nic vic ani min

17

můj otec se chová hezky, dnes říkal že odemčení nastane pravděpodobně po prvním dnu na nové škole, což znamená že budu odemčen kolem 3.9-4.9.

18

Závidím ti smile Užívej si dokud můžeš.

19

užívám si to moc, ale dnes je to teprve třetí den zamčení. Uvidím jak dlouho bude tátá “nedostupný” ????

20

Ked ti zacina skola 3 septembra, tak to asi nebude vyska, ze?

21

Základná smile

22

od září na střední ale je mi 19

23

Já si vzdicky zaparkuju auto daleko od domu a klíče nechám v autě ta pak už se mi tam chodit nechce kord když je taková zima :-)

24

A co kdybych nechal klíčky nedaleko na autobusové zastávce, teď v zimě wink