1

Téma: Vaše zkušenost ze svatbou a pasem cudnosti

Ahoj zajímalo by mě jestli tu je někdo kdo by se podělil o zkušenost ze svatbou a pasem cudnosti. Jsme sice ještě mladí nic neplánujeme zatím ale ja bych chtěla aby můj přítel byl asi v kleci když si budeme říkat ano. Zatím jsme na začátku vydrží ale uz týden v pohodě. Déle jsme nezkoušeli mam svoje chutě tak jednou do týdne a to nevydržím ho neodemknout. Ale právě mě zajima jestli tu je někdo kdo mel svatbu a u toho byl zamčeny muž nebo treba oba. Budu moc rada za konverzaci.

Jinak nám je obluk 23.

Děkuji Adéla

2

Re: Vaše zkušenost ze svatbou a pasem cudnosti

Ahoj Adélo, to zní jako zajímavá představa, nicméně z pozice někoho koho se svatba v brzké době bude týkat, nevím, zda bych na svatbě chtěl být zamčený. Přeci jen je to životní okamžik a přijde mi to takové zvláštní.
Je tedy pravda, že klec nenosím tak dlouhodobě jako tvůj partner a zamykám se zatím často i sám a rád bych to se svojí partnerkou posunul o kousek dál, ale s tou svatbou si nejsem jistý.

Ale člověk nikdy neví, co přijde a s čím třeba přijde i partnerka.

Tak se mějte hezky a hodně zamykání!

3

Ahoj me to přistálo takové že když me bude zadat v kleci tak by v kleci mohl byt i o ten velký den. Alespon se budeme brát tak jak se mi to líbí

4

Tak máš to hezky vymyšlené. A zeptám se tedy, jak to zvládá s klickou v noci? Začal být zamčený hned nebo postupně?

5

Zvláda to v pohodě. Každý den maze nějakou vazelínou. A celou dobu je to v pořádku.

6

Zdravím, jakou svatbu  vlastně plánujete? Co máš za představu?

Pokud půjde o to říct si své ano jen vy dva a svědci, pak si zajít někde na oběd, tak je to úplně v pohodě.

Pokud je ale představa taková že svatba bude v okruhu rodiny a přátel, bude velká oslava, bude se tančit, jíst, píst a dělat u toho různé blbiny, neviděl bych to moc reálně. Asi nebude celou dobu tančit jen s tebou a pokud zbytek přítomnýh neví o vaší zálibě a ani nechcete aby to věděli, tak bych se kleci asi vyhnul.

Další varianta je, že v okruhu známých co to o vás vědí, můžete udělat nějaký doplňující obřad později ;-)

7

Vědí to jen moje sestra a kamarádka. A ty mi právě na tento nápad přivedli. Aby byl třeba měsíc bez odemčení a jako svatební noc odemknout a začít se snažit o děti. A me to prislo tak krasne. Ze sem nad tim zacala přemýšlet

8

Ahoj. Za mne je to moc pěkný. Pro mne je touha me Pani mne mít zamčeného, znamená , že po mě touží a chce mě mít jen pro sebe.  Takže. Kdyby tohle po mě Paní chtěla, tak bych se cítil chtěný a milovaný. A kdyby si mě nechala pod zámkem déle, tak by to byla opravdu noc, na kterou se nezapomíná.

9

Ahoj, já tuhle zkušenost mám. Moje současná žena, která není moc pro tyhle radovánky, mi sama navrhla, abych se o svatební den zamknul. Já jsem to udělal. Měli jsme teda celý svatební den včetně veselí, tancování, obřadu a svatební noci zamčeno. V našem okolí to nikdo neví. Během celého dne to nikdo ani nezpozoroval. A to podotýkám že mám pas cudnosti od Latowski.

10

A souhlasím s Víťou. Pokud mě žena chce mít pod zámkem, znamená to, že mě chce pro sebe.

11

Tyjo vy mě tady snad normálně nalomíte tak, že o to asi snoubenku poprosím, jestli by to chtěla zahrnout do našeho svatebního dne. yikes

12

Ta představa, být v onen den zamčený a víc jak týden nadržený, se mi moc líbí. Moc by se mi líbilo, kdyby mně Má Paní před tím i provokovala a připravovala si mě na onu noc. A i v noci by se mi líbilo, kdy s tím dělala drahoty a nechala se nejdřív pořádně vylízat a pomazlit a bylo by jen na ní, jestli mě nakonec pustí do sebe.  No moc vám to přeji. A budu se těšit na zážitky.

13

No fakt je, že o svatební noci nic nebylo. Po přenesení drahé přes práh jsme pomalu odpadli oba. ????

14

Ty otazníky na konci se dělají automaticky, jak dám smajlíka… Ty nejsou moje.

15

Moje Paní měla složitý účes plný sponek a tak si nemohla lehnout na záda do postele, tak jsem jí ten kov vyndaval z hlavy a při tom jí přitlačil zezadu ke stolu a postupně vyhrnul sukni, jedním prstem rozlep body a pomalu jí prcal už u toho vyndavání pinetek. Pak jí hodil do postele, ona rozhodila tu širokou sukni a já se do ní pustil naplno. Prcat nevěstu je sexy.
Ale umím si představit, kdybychom měli Svadbu teď, že bych byl pod zámkem a na posteli byl strapon a kdo ho chytí jako první, ten si ho může nasadit a toho druhého prrcat , jak dlouho chce.  A klec by zůstala na místě.

16

Ahoj, tak jo. Taky mám zkušenosti. Neví to nikdo, jen já a žena. Musím teda říct, že ten den je celý prostě takový jaký je. Takže vlastně přemýšlím, jestli jsem ji fakt měl nasazenou nebo ne, protože myšlenky byly opravdu jinde. A od rána do večera. Obřad, focení s nevěstou, hostina a prostě vše co ke klasické svatbě patří...
Už ani nevím, jak se to domluvilo. Jestli jsem to nadhodil já, nebo ona...

17

Čeká nás s paní obnovení slibu a už jsem byl obeznámen, že na rozdíl od svatby budu pod zámkem + plus, když to vyjde, tak že pro mě bude mít překvapení.