1

Téma: Omylem s klíckou v sauně

Ahoj, stala se mi včera zajímavá věc, s partnerkou jsme zase začali od listopadu více řešit zamykání, takže jsem teď většinu času v klícce. Současně ale chodíme poměrně často do sauny, kam si ale nechávám klícku sundávat, jednak kvůli pohodlí a i kvůli ostatním lidem - aby to někoho nepohoršovalo (v sauně to vidět není ale když se jdu ochladit do bazénku tak není šance to schovat).

No a včera byl takový náročnější den a já úplně zapomněl, že se musím stavit doma pro krabičku s klíčkem, aby mě partnerka odemkla. Tak jsem pěkně dorazil do sauny, kde jsme se u recepce sešli s partnerkou a až při převlékání mi došlo, že jsem ten klíček nevyzvedl (partnerka svůj nechává v práci v kanceláři, pokud není na plánu sex). No nejdřív jsem z toho byl v rozpacích ale nějak to šlo vlastně a v bazénku jsem si zakrýval klícku rukama, takže myslím že si ani nikdo nevšiml.

Je tu někdo kdo chodí do sauny třeba pravidel zamčený?

2

Re: Omylem s klíckou v sauně

Ahoj, já chodím do sauny pravidelně zamčený už tak 6 let a žádný problém, maximálně se někdo zeptá, nebo podívá, pousměje, mezi sebou se baví nebo upozorní na to, ale žádný incident jsem neměl. Dokonce se mě několik lidí podrobně se zájmem vyptávalo na spoustu detailů...

3

Mě by to hodně lákalo, jen tam mám ještě ten stud a strach z odhalení. Musím to pomaličku trénovat, chodit s klíckou ven mezi lidi atd.

4

Takhle, není to o tom se vystavovat, to si choď do swingers nebo tak. U mě je to spíš z toho důvodu, že jsem zamčený dlouhodobě a dává smysl klicku nechat na svém místě, nicméně, neodhaluji to víc než je třeba, přeci jen lidi jsou různý a nemuselo by to dělat dobrotu.

5

Přeji hezký den, jsem pod zamkem trvale už 5 let, takže je samozřejmostí, že musím chudit do sauny s klíckou. Ze začátku jsem měl hrozný strach, ale ted už to zvládám v pohodě, včetně pohledů a dotazů.

6

Moc to řešíš. Pokud to máš jako lifestyle nebo zpestření vztahu, nikdo se nepodiví, nebo maximálně trochu podiví nebo pobaví. Pokud jsi kokot a perverzní prase (ciž tak nezní), do sauny nechoď s klecí ani bez klece, nemáš tam co dělat.

7

Asi máš pravdu, myslím že to řeším i proto, že společnost je dost háklivá na to, co je normální a co ne. Nicméně s trochou opatrnosti není klícka problém ani v sauně, jen je to o zvyku a zbavení se pocitu, že na mě všichni koukají.

8

A Slave4U, co se tě ptají? jaké jsou ty pohledy?