Téma: Kalendář cudnosti aneb pravidla sexuálního uspokojování

Zdravím,
v polovině minulého roku jsem se v tématu STATISTIKA ORGASMŮ https://forum.cudnost.cz/topic/3096/statistika-orgasmu/ zmínil o svém kalendáři cudnosti a částečně tam i nastínil, jaká mám nastavená pravidla atd. Jako možnou inspiraci pro někoho z vás si vám tedy dovoluji poslat odkaz na aktualizovaný kompletní kalendář cudnosti z roku 2024 a spolu s ním i detailněji popsat, jaká byla pravidla a současně jaká pravidla jsem si nastavil pro tento rok, ve kterým budu kalendář cudnosti praktikovat nadále (již druhým rokem), protože tahle cudná sólo "hra" mě hodně baví a co je hlavní - měl jsem dostatečně silnou vůli ji poctivě dodržovat. Věřím tedy, že když to šlo minulý rok, tak že v tom půjde pokračovat i tento rok. Byl bych totiž strašně nas*aný, kdybych si tuhle hru po tak dlouhé době zkazil.

Pro začátek zasílám odkaz na svůj KOMPLETNÍ KALENDÁŘ CUDNOSTI Z ROKU 2024
https://ibb.co/7NhzfBM

Pravidla sexuálního uspokojování platná v roce 2024 (psáno v přítomném čase, protože jsem to vytvářel ještě na konci minulého roku.

1) Trvale po celý rok uzamčený 24/7. Odemčen smím být pouze ve výjimečných případech jako je:

a) Holení (obvykle 1 za 14 dní). Po oholení se ihned znovu zamknu.
b) Při vážném podráždění kůže od kroužku, aby mohlo dojít k zahojení (nesmím být však odemčen déle 7 dní v kuse a celkově ne déle než 21 dní).
c) V případě, kdy je potřeba navštívit lékaře (urologa).
d) Při povoleném pokusu o dosažení plnohodnotného orgasmu, viz níže.

Za žádných jiných okolností nesmím být odemčen nehledě na to, jak nepříjemná či nepohodlná může cudnost být.

PS: Všechna zelená políčka v kalendáři cudnosti z roku 2024 znamenající odemčení byla z důvodu hojení podrážděné kůže.

2) Maximální množství povolených pokusů o podojení prostaty jízdou na dildu (anální masturbace): 12

3) Maximální množství povolených pokusů o dosažení plnohodnotného orgasmu (masturbace penisu): 4

Všechna výše i níže sepsaná pravidla jsou závazná a není možné je v průběhu roku 2024 jakkoli měnit. Bez výjimek je tudíž povinností je přesně ve všech bodech dodržovat.

Pravidla dojení prostaty jízdou na dildu.

- Samozřejmě platí, že při dojení prostaty není povoleno sundavat klec.

- K dojení prostaty jsem v roce 2024 používat dildo s přísavkou s použitelnou délkou 24,5 cm a průměrem 7 cm. https://sexshopp.cz/realisticke-dildo-s … -bam-huge/. Příští rok ale hodlám přejít na dildo s většími rozměry (zejména průměr) než bylo to předchozí. Pro rok 2025 mám tedy už připraveno nové dildo s přísavkou s použitelnou délkou 25,5 cm a průměrem 7,6 cm. https://www.slave4master.cz/realisticke … ck-xxl-13/. Větší průměr nejsem v současnosti schopen zvládnout.

- Před zahájením jízdy na dildu nanesu trochu lubrikačního gelu POUZE na špičku dilda a nijak ho po jeho obvodu dále neroztírám. Žádná další lubrikace dilda ani mého zadku není v průběhu dojení povolena.

- Připravím si před sebe malou misku.

- Poté si na mobilu připravím odpočítávání času a nastavím ho na 10 minut.

- Nasednu na dildo, aktivuju odpočítávání časomíry a po dobu 10 minut provádím jízdu na dildu s přírazy až na doraz. Po celou dobu jízdy nesmím z dilda sesednou ani přestat přirážet. Mohu pouze jízdu dle potřeby zpomalit, ale nikdy se nesmím zcela zastavit.

- Jízdu na dildu provádím vždy v této poloze: https://ibb.co/8YFW1Jx

- Do připravené misky nechám postupně odkápavat své semeno, které během jízdy vyprodukuji z prostaty.

- Po uplynutí časového limitu 10 minut sesednu z dilda a obličejem se přesunu k misce, ze které zkonzumuji veškeré své semeno.

- Dojení prostaty jízdou na dildu je platné i v případě, když k podojení prostaty nedojde či pokud dojde jen k vydojení pár kapek. Po uplynutí časového limitu 10 minut je zkrátka dojení považováno za provedené nehledě na množství vydojeného semene. Není tedy povoleno při neúplném dojení prostaty časový limit navyšovat a v dojení pokračovat.

- Smyslem takto nastavených pravidel je udělat z celého procesu dojení náročnou a málo příjemnou aktivitu, po které odejdu sexuálně neuspokojený a frustrovaný.

PS: V kalendáři cudnosti z roku 2024 jsem nerozlišoval, jestli k podojení došlo či nikoli. Všechna oranžová políčka pouze označují provedené pokusy o dojení prostaty. Nejsem si totiž jistý, jestli mám za úspěšné podojení považovat i třeba jen pár kapek (technicky vzato ano, ale pocitově nevím) nebo jen větší množství.

Pravidla masturbace penisu s pokusem o dosažení plnohodnotného orgasmu

- Na mobilu si připravím odpočítávání času, nastavím ho na 40 sekund a mobil donesu do obývacího pokoje.

- Následně si připravím malou misku a dojdu s ní do koupelny, kde ji položím vedle vany.

- Současně si připravím i klíč od pásu cudnosti, který položím na stejnou misku, která už leží připravená v koupelně.

- Posléze dojdu do rohu obýváku vzdáleného přibližně 8 metrů od koupelny a tam se kompletně vysvleču do naha.

- Spustím odpočítávání času nastavené na 40 sekund.

- Po spuštění časového limitu běžím do koupelny, kde odemknu pás cudnosti, jeho jednotlivé díly (tedy i včetně kroužku) položím na zem, kleknu si na kolena, pod sebe vložím připravenou misku a teprve v tento moment smím začít masturbovat.

- Po uplynutí časového limitu nesmím pokračovat v masturbaci nehledě na to jestli se stihnu udělat nebo ne. Pokud ano, tak veškerý svůj nepořádek z misky zkonzumuji.

Smyslem takto časově omezené masturbace je buď nestačit vůbec ejakulovat a nebo ejakulovat z penisu, který se nestačí dostat do plné či alespoň částečné erekce. Dostaví se tak pouze ejakulace a částečný orgasmus z ochablého penisu (pro mě to však znamená plnohodnotný orgasmus) a nebo se nestihne dostavit ejakulace žádná (zruinovaný orgasmus). Nemám zkrátka nárok na ejakulaci z tvrdého ptáka jako "normální" muži.

PS: Jak můžete vidět z kalendáře cudnosti roku 2024, tak ze čtyř pokusů o dosažení orgasmu se mi na základě výše zmíněných pravidel povedlo v časovém limitu ejakulovat pouze dvakrát. 

Pravidla a plán cudnosti pro rok 2025

1) Platí úplně to stejné jako u bodu 1 v roce 2024.

2) Maximální množství povolených pokusů o podojení prostaty jízdou na dildu (myšlena je tím i jakákoli jiná forma análního uspokojování) se z 12 povolených pokusů v roce 2024 snižuje na 10. Současně se zvyšuje náročnost celého konání používáním dilda s většími rozměry (7,6 cm průměr, 25,5 použitelná délka). Čas jízdy na dildu zůstává zachován na 10 minutách stejně tak i všechna ostatní pravidla.

3) Maximální množství povolených pokusů o dosažení plnohodnotného orgasmu (masturbace penisu) se ze 4 v roce 2024 snižuje na 3. Současně se zkracuje i délka k jeho dosažení z 40 sekund na 30. Všechna ostatní pravidla zůstávají zachována.

4) Dále dochází ke změně v plánování dojení a pokusů o orgasmus. Zatímco doposud to fungovalo tak, že jsem si neplánoval přesný termín, kdy dojení prostaty nebo pokus o orgasmus provedu. Prostě jsem to mohl udělat kdykoli v průběhu roku (podle aktuální nálady a především nadrženosti a frustrace) a jen jsem si musel hlídat, abych nepřekročil povolené celkové množství. To se však v roce 2025 mění. Mám již dopředu přesně naplánovaný celý rok a plán nesmím jakkoli v průběhu roku měnit. Nebude tedy už záležet na mé aktuální náladě či celkovém rozpoložení, ale budu se muset řídit jasně předem naplánovaným kalendářem, viz níže. Pokud tedy například naplánované dojení na 19. ledna z nějakého důvodu neprovedu (nemoc, zapomenu, vlezou mi do toho nějaké pracovní povinnosti, nebo tomu zabrání cokoli jiného), tak nemám nárok náhrady a možnost podojit si prostatu mi tak propadne a budu si muset počkat až do příštího plánovaného termínu.

Odkaz na můj NAPLÁNOVANÝ KALENDÁŘ CUDNOSTI PRO ROK 2025
https://ibb.co/KwNGCs7

Předběžný (tzn. ještě není zcela úplný a konečný) plán cudnosti pro rok 2026

- Pokud v roce 2025 zažiji 15 a více mimovolných emisí (poluce), tak v roce 2026 nebudu mít žádný nárok na pokus o dosažení orgasmu (masturbace penisu). Mimovolné a náhodné emise se tak stanou mou jedinou šancí, jak zažít alespoň nějakou úlevu (nepočítám dojení, protože tam se o úlevu nejedná).

- Nehledě na počet mimovolných emisí v roce 2025, tak maximální množství povolených pokusů o podojení prostaty jízdou na dildu se z 10 povolených v roce 2025 sníží na 6. Průměrně tedy budu moci dojit jen 1x za 2 měsíce. K tomuto účelu bych zase rád sehnal o něco větší dildo než jaké budu používat v roce 2025, ale zatím jsem na svých maximálních možných limitech co se průměru týče.

- Za předpokladu, že v roce 2025 zažiju 14 a méně mimovolných orgasmů, tak maximální množství povolených pokusů o dosažení plnohodnotného orgasmu (masturbace penisu) se ze 3 v roce 2025 sniží na 2. Současně se opět zkrátí délka k jeho dosažení z 30 sekund na 25.

----------------------------------------------------------------------

Takže tohle je v současnosti moje cudná "hra" a dokud budu žít sólo, tak jsem připravený jí hrát dál. Po půl roce vám sem zase pošlu odkaz s aktualizovaným kalendářem cudnosti.

Na jakékoli dotazy v komentářích případně v soukromé zprávě rád zodpovím.

2

Re: Kalendář cudnosti aneb pravidla sexuálního uspokojování

Hodně dobrý !!!

Z Tebe musí ta nadrženost stříkat !!

Re: Kalendář cudnosti aneb pravidla sexuálního uspokojování

Zasílám slibovaný půlroční aktualizovaný kalendář cudnosti:
https://ibb.co/99SvhH23

A níže popisuji detaily veškerého sexuálního uspokojování tohoto roku:

Dojení prostaty jízdou na dildu

1) 19.1.2025

Nadrženost po dojení = 9/10
Sexuální frustrace po dojení = 9/10
Celková míra sexuálního uspokojení po podojení = 2/10

2) 23.2.2025

Nadrženost po dojení = 9/10
Sexuální frustrace po dojení = 10/10

3) 20.4.2025

Nadrženost po dojení = 10/10
Sexuální frustrace po dojení = 10/10
Celková míra sexuálního uspokojení po podojení = 3/10

4) 4.5.2025

Nadrženost po dojení =8/10
Celková míra sexuálního uspokojení po podojení = 3/10

5) 25.5.2025

Nadrženost po dojení =9/10

-----------------------------------------------------------------------------

Průměrná míra sexuálního uspokojení po podojení = 2,4 (zaokrouhleno = 2)
Zbývající počet  k podojení prostaty do konce roku 2025 = 5

Mimovolná emise

1) 30.1.2025 - denní poluce - místo: doma

Nadrženost po poluci = 5/10
Sexuální frustrace po poluci = 3/10
Celková míra sexuálního uspokojení během poluce a po ní = 6/10

2) 4.2.2025 - denní poluce - místo: venku cestou z práce

Nadrženost po poluci = 5/10
Sexuální frustrace po poluci = 6/10
Celková míra sexuálního uspokojení během poluce a po ní = 4/10

3) 15.3.2025 - denní poluce - místo: doma

Nadrženost po poluci = 7/10
Sexuální frustrace po poluci = 4/10
Celková míra sexuálního uspokojení během poluce a po ní = 7/10

4) 18.3.2025 - noční poluce

Nadrženost po poluci = 4/10
Sexuální frustrace po poluci = 5/10

5) 11.4.2025 - denní poluce - místo: doma

Celková míra sexuálního uspokojení během poluce a po ní = 8/10

6) 14.4.2025 - denní poluce - místo: venku cestou z práce

Nadrženost po poluci = 6/10
Sexuální frustrace po poluci = 6/10

7) 14.5.2025 - denní poluce - místo: venku cestou do práce

Sexuální frustrace po poluci = 7/10
Celková míra sexuálního uspokojení během poluce a po ní = 3/10

8) 23.5.2025 - denní poluce - doma

Nadrženost po poluci = 7/10
Celková míra sexuálního uspokojení během poluce a po ní = 7/10

Průměrná míra sexuálního uspokojení během poluce a po ní = 5,3 (zaokrouhleno = 5)

Pokus o dosažení plnohodnotného orgasmu během masturbace

1) 16.3.2025 - Zruinovaný orgasmus (Těsně po ukončení časového limitu bez pokračující stimulace penisu došlo k mírnému vytečení z ochablého penisu.)

Nadrženost po masturbaci = 9/10
Sexuální frustrace po masturbaci = 10/10
Celková míra sexuálního uspokojení během masturbace a po ní = 2/10

2) 15.6.2025 - Plnohodnotný orgasmus (Těsně před ukončením časového limitu začalo docházet k vyvrcholení a následně po ukončení časového limitu už bez použití rukou došlo nakonec třikrát k výstřiku z penisu v částečné erekci. Fakticky se tedy jednalo spíše o zruinovaný orgasmus, ale v mých podmínkách je tohle považováno za normální, tedy plnohodnotný orgasmus.)

Nadrženost po masturbaci = 7/10
Sexuální frustrace po masturbaci = 5/10
Celková míra sexuálního uspokojení během masturbace a po ní = 5/10

Průměrná míra sexuálního uspokojení během masturbace a po ní = 3,5 (zaokrouhleno = 4)
Zbývající počet povolených pokusů o dosažení plnohodnotného orgasmu do konce roku 2025 = 1