1

Téma: Svatba v klícce aneb sranda nebo realita?

Ahoj, tak jsme si se snoubenkou nedávno ve sprše povídali o různých věcech a ona z ničeho nic s úsměvem laškovně prohodila otázku:
"Ty víš co? To by byla prča kdybych ti ho nechala zamčeného na svatbě, bylo by to takový naše tajemství."

Ve mně se v tu chvíli začaly míchat pocity...myslí to vážně? Nebo je to jen ta její rozverná nálada před sexem?...strašně se mi ta myšlenka líbila, zároveň jsem měl lehce hned strach a současně se mi v klícce začaly dít takové věci, že mi okamžitě trčela na napůl ztopořeném koření penisu. Nijak jsem tu "erekci v klícce" nekomentoval ale ani ona, ale je mi jasný, že si toho musela okamžitě všimnout.

Příští týden je v Praze svatební veletrh a nejspíš se půjdeme podívat, tak jsem si říkal, co kdybych to téma trošku oživil a nabídl se, že chci jít na veletrh zamčený, nebo s tím zase přijde sama? Uvidíme smile

2

Re: Svatba v klícce aneb sranda nebo realita?

Ahoj. Už se to tady řešilo. Mě se představa být zamčený i v den svatby moc líbí.

3

To mně také, nicméně mám strach aby mi to nenarušovalo fungování během toho dne, přeci jen člověk toho musí i dost zařídit.
Jediné řešení je asi si na klicku ještě lépe zvyknout pravidelným tréninkem.

4

Má Paní si to dala do podmínek při zásnubách, že budu v den obřadu pod zámkem.

5

To máš fajn, moje tolik iniciativní není ještě, spíš bych ji definoval jako vanilku se sklony k experimentování smile

6

Este nie sme snubenci, no moja priatelka mi uz viac krat hovorila, ze ma chce mat pocas celej svadby zamknuteho.
Je skvele citat ze je takych parov viac smile

7

Úplně moje představa mit muže pod zámkem u oltáře smile

8

Myslíš, že se to dá realizovat? Přeci jen, člověk se dostane do kontaktu i s někým jiným než s nevěstou, mám na mysli první tanec s maminkou ženicha, gratulace, různá objímání a tak.

9

Nebudeš mít v kalhotech nic obřího. Stačí menší Cobra a nikdo nic nepozná.

10

Hezky plochou bych mu dala. A treba anální kolíček na dálkové ovládání nebo něco takového at je sranda. Ale zase jsem normální tak ze bych to viděla místy kdyz bude sam treba

11

To je moc pěkný názor.  S plochou klíckou může tancovat i s tchyní.  Kolíček by měl taky vydržet, ale nepouštěl bych ho při obřadu ideálně v kostele. Aby mu do ticha začala vrčet zadnice, toho by si už někdo všiml.
Ale vážně. Kdyby to za nás bylo, tak bych to bral, jako obrovské spojení a důkaz, že o mě má zájem.

12

Tyjo, no...hezké scénáře mi tady vymýšlíte...nicméně anální kolík asi s dovolením vynechám, s ním je to takové komplikovanější při delším nošení ale nad plochou kleci se zkusím zamyslet a navrhnout doma, ostatně je to něco co mě trochu už nějaký ten pátek láká smile

13

My jsme tedy svatbu v kleci neměli, v té době žena ještě nevyžadovala trvale uzamčení. To přišlo až časem. Nicméně jsem Cuckold a naše svatba se v tom duchu odvíjela. Rodičům a rodině jsme řekli že jsme se vzali na dovolené a udělali hostinu s nimi zvlášť. Opravdová svatba proběhla jinak. Zena si to tak vysnila a ja samozřejmě moc rad souhlasil. Musím říct že to bylo nesmiřme sexy a úžasné. Hlavně žena byla spokojena a uspokojena maximálně. Bylo s tím tedy spousty starostí připrav a organizace.

14

A jak tedy proběhla?

15

Ahoj tom.vigor. To by mne také zajímalo, jak proběhla vaše svatba :-)

16

My měli svatbu nedávno asi dva měsíce zpátky. A manžel v kleci byl. Kdyby byl zájem tak se klidně ptejte na otázky rádi vám spolu odpovíme smile

17

mladypar

Jaké z toho měl muž pocity a jak jste se cítila Vy, když v tento životní den byl on pod zámkem ?

18

Kdo vsechno o tom vedel? Jen novomanzelka nebo i nekdo ze svedku, pratel, rodicu?
Jak dlouho byl v kleci pred a jak dlouho zustal pote? Jak probehla svatebni noc?
Diky

19

mladypar: Moc vám to přeji, vstup do manželství pod zámkem muselo být pro Vás velmi romantické, když se Vám Váš nastávající takto zcela oddal. Bylo to tedy tak, jak jste si vysnili? Tzn. měsíc před svatbou pod zámkem, a pak o svatební noci odemčení? Jaký typ svatební klece jste vybrali? Kde jste měla při svatbě klíček, a tušila Vaše sestra s kamarádkou, které Vás na tu myšlenku přivedly, co se odehrává? To bych chtěl vidět jejich pohledy na novomanžela, když mu gratulovaly. Věřím, že jste musela být velmi šťastná v ten moment.
Jak pak probíhala svatební cesta? Zůstal zámek na svém místě?

20

Odpovědi píšeme s manželem spolu.

Welena: manžel se cítil hodně zvláštně. Hezky ale divně zároveň. Bal se aby to neprasklo a na druhou stranu to chtěl. Me osobně se líbilo ze nikdo neví ze jeho slib znamená i slib klícky v našem manželství.

radar: o kleci nevěděl nikdo všichni kdo věděli o kleci si mysli ze uz jsme s tim přestali z důvodu snahy o prcka. V kleci byl od doby kdy me požádal o ruku tak ze asi 3 měsíce. Měl štěstí ze to byla rychlovka smile.  Svatební noc samozřejmě v kleci.

ALF:Nene bylo to trochu ji ak nez jsem si vysnila uz jsme psala jak slouho byl v kleci. No a po svatbě byl v kleci do naší svatební cesty která byla do jednoho krásného pokojíčku vybaveným k bdsm hrátkám kde dostal hezky plny orgasmus.

21

slib klícky v našem manželství

znamená trvalé uzamčení?

22

Upřímně sama nevím zatím trvale uzamčeny není. Alw casem treba bude smile)