1 Naposledy upravil: fux15.petr (25.6.2014 12:47:06)

Téma: Čistota v pásu

Chtěl bych jsem se zeptat jak co nejlépe čistit klícku a penis když jsem zamčený? Obzvlážt v ted v létě? Musím provádět hygienu jedině v pásu protože přes léto mi nebude sundán.Četl jsem něco i o ušních vatových tyčinkáh a zkoušel jsem to ale chtělo by to něco lepšího. A jak často čistit klec když jsem denně zamčený? Díky za odpovědi

2

Re: Čistota v pásu

Záleží na tom, jakou klícku máš. A co když se objeví nějaké zdravotní komplikace? Ani v takovém případě nebudeš odemčen? Rád bych tě upozornil, že pokud máš třeba CB6000, může ti při zanedbání hygieny hrozit infekce.

3

Mám CB-3000 a nesundán mi bude celé léto. Jedině kdyby to bylo nutné k lékaři nebo tak... Tak jak bych ho měl čistit důkladně? Abych tomu předešel?

4

Vatovou tyčinkou, častou hygienou, vodou po každém močení.

5

Sprcha pokazdy kdy to jde, ja trikrat denne.

6

Spíš než sprchu doporučuju večer vanu. Aspoň mě to se sprchou pořádně nejde, ve vaně lze pořádně vypláchnout.

7

Vana urcite, ale kdyz rano utikas do prace, prijdes domu z prace a pak nestihas vecer, tak je sprcha idelani smile Vanu si muzu dovolit tak o vikendu...

8

Doporučuji velkou stříkačku, nasadit cca 10 cm hadičku, zasunout pod předkožku a několikrát vypláchnout. Nejdřív mýdlovou vodou a pak čistou.
Stačí jednou denně a nemám žádný problém.

9

Na to jsem zapomněl, stříkačka je taky šikovná věc. I bez hadičky, stačila mi ta centimetrová trubička na jejím konci.
Koupit se dá v lékárně, ale můžou si vás tam zaškatulkovat mezi feťáky.

10

Já jsem se to naučil s tou ušní tyčinkou dobře. Pás je pokaždé pěkně průhledný jako nový a nesmrdí nic.