Téma: Velké dudlíky / Dudlíky pro velké
Ahoj, po předchozí dohodě s adminem sem dávám malé promo na své stránky www.doodoo.cz
Je to můj osobní web s několika příběhy (ne cudnost) a také na něm nabízím několik velkých dudlíků. Přebytek mých zásob - nových a nepoužitých. Vím, že s cudností jako takovou to nemá na první pohled mnoho společného, ale pokud si zde na fóru vygooglíte komentáře "pbtrix", třeba změníte názor.
Dudlík je skvělý nástroj ponížení a kontroly, ale pbtrix o tom píše lépe ![]()
Já mám rád dudlíky celý život a taky jsem se za to celý život styděl... teď pomalu přestávám a proto jsem dal dohromady i web. Není to e-shop (zatím), je to přeci jen specifické zboží s malou potávkou.
Jinak z vlastní zkušenosti mohu velké dudlíky doporučit i čistě pro zmírnění stresu, úzkosti, paniky... také jako pomoc při usínání, prý i chrápání a skřípání zuby.
A nakonec by mne zajímalo, jestli je tady někdo mně podobný. Nebo jestli máte vy osobně s dudlíky a jejich používáním v pubertě/dospělosti nějakou zkušenost. Přáli byste si tady pár povídek s dudlíkem (ABDL) a pásem cudnosti? Několik jich znám a mohl bych je přeložit. Nebo nějaké jiné přání...?
Dudlíkům a cudnosti zdar!