1

Téma: Délka penisu

Ahoj mam takový dotaz. Na redditu jsem našla nějakou stránku kde se dost ohání délkou penisu ze když ma kluk pod 15 ma byt permanentně v kleci. Je to reálné ? Ja sem vážně začátečnice tak ze asi i dost hloupý dotaz alw zajímá me to. Muj přítel ma větší penis něco přes 20 ale moc rada ho zamknu do malinké občas i ploché klece. Z toho co jsem alw četla mi vyplývá ze nesmím big_smile

Dekuji za vysvětlení vaše dom Adéla.

2

Re: Délka penisu

Buďte v klidu, to je americký zákon, u nás to neplatí :-)

3

Klidně si užívejte zamykání.  Když tě to baví je to super.

4

mám pocit že chápu kde vzlikl důvod se zeptat, tak to vysvětlím.

podle některých zdrojů mají být penisy pod 15cm/6in trvale pod zámkem, z toho vyplívá že pro ty delší to není povinné, ale neznamená to že zamčený být nesmí.

osobně nevidím důvod proč, rozdělovat podle velikosti. to je jako bych řekla že masáš bradavek je jen pro prsa C a větší

5

Souhlasím s @mladoudominou. I delší penisy patří do klece když muž je submisivni. Důležité je aby vas to bavilo.

6

Děkuji za vysvětlení. Zajímalo by mě jak ro mají ostatní s délkou. Jak kdo ma dlouhý penis v kleci. Mohl by tu někdo dat vědět?

7

Ja mam 19 v pozoru ale trvale nosim pas cudnosti, jiz nejakych 5 let. Pas nesundavam vubec. Hygiena se provadi diky konstrukci pasu super. Takze min pres rok jsem pas uz nesundal vubec. (musel jsem vymenit pas kvuli poskozeni) Od te doby stale nasazeny.

8

Můj penis je podle posledního měření dlouhý 17,5 cm a široký 5 cm

9

Ja mam 13 cm. Zamykávam sa, ale z rôznych dôvodu sem odemknuty. Hlavny je, že ešte sa mi nepodarilo nájsť tú pravú klícku.

10

15 natvrdo. Na makko som nemeral.

11

jak to tady čtu tak mi napadá že kluci se předhánějí v tom kdo ho většího když stojí i přes to že jsou pod zámkem, zajímavější by mohlo být se chlubit nejmenší klíckou a jak dlouho byla nasazená v kuse smile

12

Jo to ma @mladadomina pravdu. Tak schválně.

13

to mladadomina :
kdybych mohl tak bych velice rad nosil tzv nulovou klec nebo negativni, ale bohuzel nemuzu. Mam pomerne hoodne predkozky. Pri plne erekci mam uplne schovaneho zaluda pod predkozku.

14

Fajn.
Najmenší co sem bol zamknutý bol HT4 nub počas 20 dní. Potom sem bol po dobu 5 dní v minicage2 . Teraz čekám na plochú klícku. Predkožky mám též vela, ale to nevadí https://freeimage.host/i/2PEkziP

15

@pesjenprovas
To má každy chlap žaluď pod predkožkou ak nemá obriezku.
Ja to mám tak isto.

16

@mladypar Co to bylo za stránku s tím zákonem? Jen tak ze zvědavosti - zajímalo by mne, jaké paragrafy splňuji (viz níže)... ????

Já mám "v pozoru" 14/3,5. Samozamykám se již dva a čtvrt roku. Začínal jsem na holytraineru (ten druhý nejmenší), pak cobra velikost 2, pak cobra velikost 1 (tu mám už rok). Nyní přemýšlím nad cobrou velikosti 0 (nula). Jsem zamčený v podstatě 24/7, ale měl jsem problém se suchou pokožkou, kvůli kterému musím klec každý večer sudat, provést důkladnou hygienu, namazat krémem a zpět zamknout...

17

Viděla jsem to někde na redditu uz to asi nenajdu ale bylo tam neco v tom smyslu ze pokus mas méně jak 15 cm mas byt v kleci permanentně

18

To je samozrejme ,,Joke"
Je to myslené, ako že malý penis nedokáže uspokojiť ženu, tak ma byť radšej zamknutý a ženy si majú užívať sex väčším penisom
Kto chce byt zamknutý, tak si na to nejaký dôvod nájde.

19

Takový blbostí je na redditu strašně moc. Většinou se jedná o clickbaity aby si honiči kupovali placený obsah nebo debírali OF a podobné nesmysly tvůrkyň za profily. Zrovna na redditu je potřeba velmi hodně rozlišovat co je všudypřítomná laciná komerce a co opravdu užitečný amatérský  obsah smile

20

@lkmtcz Tak jasně, že jo, ale i sebevětší kravina zní lépe, když má honosný název :-)

21

Mladá domina: já začnu, mám ptáka 5 cm v klidu s 15 v erekci a klícka 2,8 cm nasazena 21 dní v kuse, jsem neobřezaný, tudíž hygiena byl limitující faktor, je to otevřená klícka ale stejně jsem to dýl nedal a pak jsem tam měl už i místní a žádnou erekci bylo to drsné. Mohl bych mít snad 20 mm jen

22

6cm klietka rekord cca 18-25 dni, nepametam si uplne presne (odomykanie len na hygienu)
A s mojou malickou 3cm klietkou rekord len nejak 5-7 dni