1

Téma: nízká cena?

v porovnání s originály mají zde nabízené plastové CB hračky podivně nízkou cenu. nejsou to nějaké čínské padělky? nemám nic proti padělkům, pokud fungují, jak mají... takže otázka na prodejce: čím ta nízká cena? a otázka pro zákazníky: jaká je kvalita a zpracování? nerozpadne se to po pár měsících?

2

Re: nízká cena?

No CB3000 má své mouchy, ale CB6000 je stejné, bohužel. První (3000) kupované před lety z USA, Curve osobně v Berlíně, a CB6000 přes net z Británie. Doufám, že to není čína... ale praskla kdysi ve spoji Curve a včera i CB6000. Což se pozná, dost to zabolí, když je to jen prasklina. Dnes slepeno lepidlem na plexi, drží. Ráno mám nasadit tak uvidíme. Jinak mi povoluje jeden trn, vysouvá se z příruby, ale problém s prasknutím jsem neměl. I když ta konstrukce k tomu skoro mechanickým namáháním vybízí.

3

Měl jsem a mám CB3000 i CB600, oba originály z USA od výrobce, protože nikomu nevěřím, že to nejsou kopie. Nikdy nic neprasklo, nerezivělo. o má zkušenosti z jiných BDSM hraček, ani renomovaní prodejci nemají zábrany prodávat kopie za originály, jen zvednou cenu na úroveň originálu. On není plast jako plast, jsou jich stovky druhů a právě v tom může být ten zásadní problém.

4

Dobrý den,

našel jsem levného a spolehlivého dodavatele, tak přece nebudu jen kvůli pochybnostem o původu zboží šroubovat ceny nahoru až k obvyklým cenám.

Samozřejmě jako dovozce beru záruku v plném rozsahu na sebe a jakékoliv reklamace, kterých nemám nijak mnoho, řeším vždy k maximální spokojenosti zákazníků.

Když vám plastová klícka praskne ještě jako úplně nová na začátku jejího používání, je to vada materiálu nebo spoje a vracím bez debat platbu nebo vyměňuji vadný kus za nový. Když vám praskne po několika měsících používání, může těch příčin být už víc, ale i tak se vždy snažím všem zákazníkům maximálně vyhovět k jejich spokojenosti.

5

to Falcon:
hlavní problém není ani tak plastem jako tvarem, resp. vzájemnými rozměry. Takže i kdyby to soudruzi v číně okopírovali od soudruhů z USA, tak to nic nemění na tom, že soudruzi z USA udělali někde chybu