Čím déle klec nosím, tím víc o obřízce přemýšlím.
Před ca 10 lety o ni moje uroložka přemýšlela, nakonec mi jen "přefikli" uzdičku. Bál jsem se snížení citlivosti - na předkožce je přeci jen hodně nervových zakončení. To už teď ale řešit nemusím - orgasmus přes dráždění penisu jsem neměl už rok (asi jen tak už mít nebudu). Mám dovoleno pouze přes stimulaci prostaty ;-)
Co mě ale odrazuje je následná citlivost žaludu při tření o spodní prádlo. Jsem aktivní sportovec a nedovedu si to představit. Když se snažím chodit s obnaženým žaludem, tak je mi to velmi nepříjemné ...
Jinak já za sebe s předkožkou v kleci problém nemám. Nosím krátkou Cobru, kam jsem schopný předkožku "schovat" a při čuraní ji trochu vytáhnu ven a můžu tak čurat i ve stoje (skoro jako normálně). Ohledně hygieny je to taky OK - tím že si nečurám "do klece", tak ta je čistá. Hygiena pod předkožkou se dá vyřešit tak, že si buď po každém čurání (to když jsem zamčený opravdu non-stop týden - např. když je Klíčnice pryč), nebo večer (když je to jen na 2 - 3 dny) vezmu injekční sříkačku 5 ml (bez jehly samozřejmě) a "pod-předkožku" vypláchnu vodou.
Za mě tedy docela dilema ;-))
Finist