1

Téma: Moje začátky s mojí ženou

Na úvod - jsem začátečník a to doslova jen pár dní. Vždy mě lákaly myšlenky na omezení a odpírání v sexu. Člověk narazí na sexshopech na různé věci a pomůcky, ale klícky na ptáčky jsem nemohl pustit z hlavy. Začal jsem se zajímat víc a víc. K mé smůle moje žena je spíš konzervativní a tak veškeré mé návrhy vyšuměly. Při mém vzdělávání se o různých aspektech nošení klícky na ptáčka jsem narazil na tento web a tady jsem našel ty nejlepší informace do začátku. Zkoušel jsem různé klícky než se mi podařilo najít tu, která mi sedí nejlépe přes den, ale hlavně v noci. Když už jsem byl rozhodnutý a měl jsem vybráno, začal jsem přemýšlet jak do toho zapojím mou ženu. Jsme spolu letos 25 let a jak dobře všichni víme, tak sex po takové době je spíše rutinou. Vymyslel jsem plán. Dnes, když jsme seděli doma u kávy a byla pohoda, tak jsem se jí zeptal zda mne ráda vzrušuje a dráždí. Odpověď jinou než jakou mi na tuto otázku dala jsem v našem fungujícím a harmonickém vztahu ani nečekal. V jejím výrazu jsem pochopil, že nechápe proč se na to ptám. Hned jsem jí ujistil, že se nic neděje a že jsem pro nás vymyslel hru, která značně oživí náš sexuální život. Nechápající výraz se změnil na vyděšený. Uklidnil jsem jí a dal do její dlaně klíčky. Ještě než stačila zareagovat jsem jí oznámil, že potřebuji aby je schovala a vytáhla až se jí bude chtít. Jestli to bude ta týden, 14 dní, měsíc nebo dva je jenom na ní. Vyděšený výraz se změnil na zvídavý. Okamžitě po těchto slovech se zeptala od čeho jsou. Bez váhání jsem si stoupnul před ní a stáhnul kalhoty i s boxerkama. No, zírala a to až tak, že jsem na chvilku ztratil veškeré naděje na úspěch mého plánu. Ještě než stihla cokoliv říct jsem jí oznámil, že tato hra bude mít nějaká pravidla. Pravidlo č. 1 - může mě vzrušovat kdykoliv, kdekoliv a jakkoliv bude chtít a já si to musím nechat líbit a v ničem jí nebránit. Pravidlo č. 2 - Dokud mi to nedovolí, tak se jí nesmím dotýkat a pravidlo č. 3 - kdykoliv mě může požádat, abych prokázal, že jsem stále zamčený. Přišla její jediná otázka a to taková zda má tedy klíčky schovat abych nevěděl kde jsou. Přikývnul jsem. Ona se šibalsky usmála a klíčky sbalila...

Dneškem začíná mé dobrodružství.

2

Re: Moje začátky s mojí ženou

Držim palce !!!
Avšak musíš počitať aj s ťažkym obdobím.
Odporúčam byť milý a netlačiť do extrémov, pojora je jormón rastu !!!
Daj vedieť ako to pokračuje !!

3

Vítej. Budu se těšit na tvé zážitky a postřehy. Kdykoli se ptej a rád ti tu někdo poradí. Moc ti držím palce, aby vám hra přešla do životního stylu.

4

Pravidlo 2 je nesmysl, je to žena, potřebuje doteky a něžnosti. Místo toho ji řekni, že její orgasmus je Tvé potěšeni a za odměnu pak mohu mít já dle Tvého uvážení. Tohle se totiž u nás rychle chytlo

5

No to je paráda, držím palce ať Ti to vyjde.

6

U nás z časti platí pravidlo č.2
Môžem sa dotýkať, hladkať, ale nie na intimnych miestach. Iba ak mi to dovolí.

7

Tak první zážitek přišel už dnes, tedy za dva dny co sbalila klíčky. Chtěla masáž. No a asi to tak nějak zcela nepochopila a hned hlásila že mě odemkne. Ihned jsem jí oponoval a museli jsme si sednout a znovu to probrat a vysvětlit si vše okolo cudnosti. Nakonec souhlasila s tím, že mě odemkne jestli bude s masáží spokojená. I tak ale spíš vypadalo, že má prostě chuť na sex, takže skončím po dvou dnech odemčený. No co, řekl jsem si, tak to potom bude už snad delší. Začal jsem s masáží a teď to na mě přišlo. Starým pardálům asi ten pocit nemusím popisovat, ale pro mě to bylo mé "poprvé". Tak silný pocit čisté lásky a tak obrovskou chuť jí potěšit, vzrušit a přivést jí k orgasmu a přitom vůbec nemyslet na moje potěšení jsem nikdy v životě nezažil. Chtěl jsem se s ní mazlit, líbat, hladit úplně všude. Nejsilnější to bylo když se třela pipinou o mou klícku. Několikrát jsem jí řekl jak je to nádherné a jak moc se mi to líbí. Vždy se usmála. V jednu chvíli už sahala po klíčích, aby s klíčky mezi prsty zavelela k ukončení. Jenom se mě se šibalským výrazem v očích zeptala "Chceš to takhle, ne?" a políbila mě. Byl to opravdu tak intenzivní zážitek, že kdo neprožije, tak neuvěří. Já sám bych tomu nevěřil, ale WOW!!!

8

Super, jen tak dál.

9

Pmds: Měl jsi docela štěstí, že metodou, kdy jsi stáhnul kalhoty a bez předchozího vysvětlení tě během chvíle viděla s nasazenou klíckou, že tě s tím nevyhodila. Já jsem totiž spadl přesně do té druhé kategorie, kdy po tomto prvním výstupu mi partnerka řekla, ať to hned sundám, že se jí to nelíbí. Tuto ukázku šokem po mé zkušenosti nemohu nikomu doporučit. Trvalo další rok, než jsem ji pak už opatrně přivedl k tomu, že v tom už snad našla své zalíbení. Dnes jsme ve stavu, že dnes ráno sbalila klíčky a z práce mi pak poslala fotku na WhatsApp, jak klíčky leží v šuplíku jejího pracovního stolu, a že hodně dlouho tam zůstanou. Ale cesta od přepáleného startu k dnešnímu stavu byla dlouhá a pro mě pak trnitá. Kdybych ten začátek neuspěchal, povedlo se to jistě dřív.
Jinak ti držím palce a budu se těšit na tvé další "zážitky". A ještě něco, když tě žena chce odemknout, nevymlouvej jí to. Ale doporuč jí, aby, až si užije, tě pak hned zase zamkla. A že třeba ani nemusí při sexu na tebe čekat, až budeš, ale pokud už jí to bude stačit, ať to klidně přeruší a do příště si tě zase zamkne a udržuje připraveného. A ty se při tom snaž a mysli na to, aby ses hned neudělal a dopřál jí tu radost, že si tě může zamknout bez tvého orgasmu. Třeba jí to začne díky tomu víc bavit, až budeš škemrat o odemknutí.
U mě to je tak, že od doby, co mě žena zamyká, chce sex častěji. Vlastně to bylo i mým cílem, probudit v ní zájem a nechat jí ovládat mé orgasmy. Zamkne si tě pak i sama, když uvidí, jak vám to společně prospívá.
Držím ti všechny palce, ať se daří.

10

Alf: Když nad tím tak přemýšlím, tak máš asi pravdu. ?oje žena není tolik otevřená experimentům jako já. Naštěstí to vyšlo a začíná se do své nové role pomalinku dostávat. Ještě jí to podle mého názoru úplně nedochází, ale střípky tam jsou. Včera večer než šla spát, tak mě sama od sebe asi dvě minuty dráždila (ona ví kde přesně mám ta místa tongue ) a pak se zachumlala a šla spát. Dnes mi řekla, že mi "TO nějak svědčí" a začala se se mnou líbat. Teď se asi všichni diví, že mám radost z takových detailů. No, to, že si často vyměníme polibek je normální, ale intimnějších kontaktů bylo už mezi námi opravdu velmi málo. Ale to je asi u dlouhodobých vztahů normální. Takže všem děkuji za podporu a rady - vše se hodí.
Teď mám Noname klícku z Číny. Zkoušel jsem HT V4 i HT V5. V4 mě šíleně pálila zespoda a to se nedalo. A při nočních erekcích jsem měl ještě větší bolesti, takže jsem si jí musel vždy sundat (to bylo ještě v době testování na tajno). Pak jsem si tady koupil V5. Ze začátku to bylo dobrý, ale jen pár hodin. Pak opět to pálení (mažu i 4x za den vazelínou). Koupil jsem tedy o číslo větší klícku - ta mi dorazila dnes - pak budu testovat, protože ta první je pro mě hodně malinká. Musím vždy ledovat, aby se smrsknul a já ho tam mohl jakž-tak narvat. Kroužek vždy musím použít ten největší, protože mé kulky (jedna po druhé) se do menšího nevejdou. Zítra mi dorazí Cobra, tak uvidíme.

11

Pmds: Myslím, že jste na dobré cestě, jen tak dál. Nespěchej na to, a užívej se právě těch detailů, které popisuješ. Někdo to uzamčení vnímá jako koření a nutnost BDSM vztahu a jako formu podřízenosti své paní, ale jsou tu tací (třeba já), kdo to uzamčení využil jako perfektní restart vanilkového intimního vztahu, ze kterého se po té dlouhé době stala rutina. V tom vztahu do doby před uzamčením vše probíhá tak nějak ze setrvačnosti, než že by ty doteky a líbání byly, jak píšeš, procítěné. Sleduji to nyní u sebe, že když moje žena vidí, jak to uzamčení teď nejen mě, ale i tomu vztahu prospívá, tak si už ty klíčky daleko víc hlídá. Přitom se nejedná o BDSM vztah, ale stále o vztah dvou životních partnerů.
Rád si čtu tady v diskuzích a našel jsem zde i páry, které o sobě vzájemně netušily, že je BDSM naplňuje, a tím uzamčením teprve v sobě tyto skryté touhy našly, což je samotné mile překvapilo a jen litují, že to nezkusily dřív. Ale jsou tu i ti, kde partnerka sice partnera zamyká, vidí v tom ty výhody, ale chce i nadále, aby jí byl oporou. Najdi si svoji cestu, nikdo se tady nediví, že máš radost z detailů, jako jsou běžné polibky, naopak si myslím, že to tady všichni hltají s úsměvem, přejí ti to, a i si říkají, kdyby aspoň takto trochu to u mě probíhalo, jako u tebe, byl bych šťastný. Mně se třeba v mém vztahu s partnerkou osvědčilo, netlačit jí do nějakých mých úchylných představ (které nechce slyšet), ale převyprávět jí během pár večerů příběhy tady několika vybraných párů z fóra Cudnosti. To přijala se zájmem. Ty příběhy ji vlastně zaujaly natolik, že mi je teď dávkuje osobně :-)
Každý si musí prošlápnout tu svoji cestičku, někomu to jde snáz, někdo si dveře zabouchne, myslím si ale, že hlavně je potřeba s partnerkou komunikovat a zkusit to. Stojí to za to.
Každý má na klece jiné názory, každému sedí něco jiného. Já toho vyzkoušel taky už spoustu, a pro dlouhodobé uzamčení jsem postupně musel klece a kroužky zvětšovat asi tak, jak to píšeš ty. Nakonec jsem skončil u největší plastové Cobry s největším kroužkem. Někomu i nejmenší kroužek padá a někomu i ten největší je malý. V tom se nedá radit. Co mi ale prospělo, že pokud to v noci pálilo a bylo to "nezdravé", tak pomohl větší kroužek a delší klec. Taky preferuji vzdušnější provedení, než uzavřené. Určitě ostatní mají své jiné zkušenosti, takže to nikomu nenutím, ale mně to takto nyní vyhovuje.
Budu se těšit, až zase napíšeš, jak se vám vztah vyvíjí. Hlavně piš ty detaily, z kterých máš radost. Na to tady všichni čekají.

12

Pmds: Ahoj. Moc dobře se čte co píšeš a moc ti držím palce, aby ti to vyšlo. Znám tu radost z maličkostí a v kleci si jich člověk mnohem víc všímá. Klec může opravdu pomoct vztahu, ale není to jediná věc. Co se týká klecí, tak za mne je potřeba zkoušet. Největší pokrok byl , když jsme začali vybírat klece s Paní dohromady. To bylo super. Ona mi vždy vybrala menší a růžovou. Ale přitom si občas stěžuje, že potřebuje vedle sebe pořádného chlapa :-)

13

Díky za reakce.
Samozřejmě že nechci vůbec tlačit na pilu. Žena je těžká konzerva (rozuměj “konzervativní”), ale i tak mne hodně mile překvapila svou reakcí. Myslím si, že si do té své nové role musí najít cestičku a hlavně se s tím sžít. Včera jsem koupil nový masážní olej s vůní jahod. Jen pochválila sladkou vůni, ze které byla nadšená. Čekal jsem, že s požadavkem na masáž přijde o víkendu, ale její prosba přišla už dnes. Těšil jsem se na to, až přijde s větou, která bude začínat “mohli bychom” nebo “chtěla bych” apod. Těšil jsem se hlavně na to až jí budu moci opravit, že její věty vůči mě musí začínat “já chci”. Pochopila to rychle a ten její pohled, když to zopakovala znovu je nezapomenutelný. Jenže sotva jsme začali - telefon - dcera. A bylo po. Tak teď budu pokorně čekat na její “chci”.

Alf: Dnes mi přišla Cobra. Vypadá fakt dobře. Už se těším až jí budu moct vyzkoušet. Jinak mám také raději ty otevřené. Sice s tím mám někdy problémy než si to vše uvnitř sedne, protože nejsem absolutně zvyklý na staženou předkožku a pak cítím vše hodně bolestivě. Ale pomalinku si zvykám. Už to není tak jako na začátku.
No a pak se snad dostaneme s mojí ženou do fáze jako u vás, že jí to začne bavit jako tu tvou.

14

Super moc držím palce.