26

Re: Nudapláž

Ty co se stydí za to že nosí klícku ať raději nikam nechodí, na nuda pláž chodím jak u nás tak v zahraničí, třeba Chorvatsko, Španělsko, a nikdo se nad pásem cudnosti nepozastavuje pokud si ho vůbec všimne, na to co má člověk mezi nohama na nuda pláži málokdo kouká, nudismus není o tom očumovat ostatní, to dělají úchylní lidé, nudismus je o volnosti těla, pás cudnosti mám jako zpestření života, i toho sexuálního, proto ho nosím všude, a sundat mi ho může jen přítelkyně, chlapi nestyďte se za to co nosíte, vždyť se také nestydíte že nosíte ošoupané džíny a ne luxusní oblek

27

Včera jsem byl poprvé na nudapláži a zrovna s pásem. Dlouho jsem to zvažoval, pročetl všechny příspěvky tady a nakonec se s Paní dohodl, že když půjdeme spolu (což ale ona v žádném případě nechce) tak budu odemčený. Šel jsem sám a tak jsem zůstal zamčený.
Pohledy samozřejmě byly, ale nic víc. Dokonce se i několik starších dam usmívalo a koukalo s jiskričkami v očích. Šel jsem v něm i pro jídlo a pití a vše naprosto v pohodě. Celou dobu jsem si hlídal aby v nebyly nikde žádné děti. Když začali přicházet hned jsem se zakryl ručníkem a po chvíli raději odešel (stejně jsem již chtěl jít domů).
Takže za mě nemusíte mít strach. Společnost si již zvyká na odlišnosti a komunita na oficiální nudapláži je velmi tolerantní.

28

A na které nudapláži jsi byl, jestli se můžu zeptat? Už jsem také párkrát byl zamčený na nudě a když to vezmu kolem a kolem nic zvláštního, kromě toho pocitu, že je něco jinak. Čím si nejsem jistý, je reakce mužů, občas mám lehce obavy aby z neznalosti nereagovali agresivně, jen kvůli tomu, že to neznají.
Jinak já chodím většinou v Praze na Hostivař, pokud tu je někdo z okolí, můžeme někdy pokecat.

29

Tiež riešim túto dilemu... buduci týždeň budeme bez dieťaťa, bude čas ísť na nudu. Uvidíme, co na pas/nepas na nude polovicka... :-)

30

Závidím vám vaši odvahu, já bych to nedal, důsledně a zbaběle skrývám pás pod kalhotama...

31

lycrasub: Paní by také můj pas na nuda nedala. Pokud tam jedu sám za sebe bez Paní a dostatečně daleko od bydliště, aby se zmenšila možnost potkat někoho známého, mohu s pasem.
Když jsem byl poprve byl to stres, jak budou reagovat lidé, ale jak jsem psal, všichni jsou v pohodě. Byl tam i muž s pirsingem po celém penisu i varlatech, to už je pak otázka kdo je větší exot. smile Nic proti piercingu. Držím palce ať se nuda vyvede a případně napiš jak to dopadlo.

32

Ahoj, mam zkusenost z brnenskeho lomu - zadny problem. Obcas nejaky pohled, vyjimecne dotaz, ale jinak pohoda...

33

Ahoj, za mne určitě ne. Mnoho lidí nechápe, že nudismus není často o sexualitě, což nošení CB je. Tudíž za mne neexhibovat, nevystavovat ostatní naší úchylce :-). Stejné je s nošením do fitka. Moc rád bych v pásu chodil to fitka, ale je to stejný problém, především pokud jsou tam sprchy bez přepážek..

34

Taky bych do toho šel a ten pocit, že mě někdo vidí, jak jsem nahý, mám nasazenou klec.. Ten pocit mě dost vzrušuje.. Klidně i sám bych na pláži byl.. Kroužek, klec a zámek.. Nebo klidně dva kroužky.. Bylo by to o to víc zajímavější, kdybych šel s partnerkou a ta by měla na řetízku klíč.. Na krku, na nožce.. Ale ten submisivní a zamčený pocit.. Hodně vzrušující..

@oldsub: rozumná dohoda, v přítomnosti Paní vždy nasazená klec :-)

@jaro: Skvělá provokace.. To při pohledu na ženu v předklonu si musel mít v pásu cudnosti dost těsno.. Nebo se pletu? :-)

@paxma: jaký je ten holytrainer? mám kovovou klec z Aliexpress, celkem prostor, snadná údržba, ale chtěl bych něco těžšího..

35

Fkk Valalta,Koversada ,Solaris ,Banovci ve všech kempech chodím s klecí a občas je nás takových víc a nikdy se nad tím nikdo nepozastavil jediná rekce byla když jsme šli večer po kempu s manželkou tak na ni nějaká paní ukázala palec nahoru.

36

My sme to v FKK kempe este nevideli ani raz.
Samozrejme piersing som videl mnohokrat.

37

No a kam jezdíte ?¿???

38

Všeobecne FKK kempy na Istrii, preto som pisal, ze ja som nikdy nikoho s klietkou nevidel za posledných 14 rokov.

39

Tak asi se špatně díváš ,jezdíme na koversadu ,valaltu ,Solaris a bunculku a o čáp d adge nemluvě

40

Posledne leto som absolvoval nuda plaz pri Ba. Raz alebo 2x sam, raz so zenou. S kovovou klietkou. Ani jedna otazka. Par pohladov, snazil som sa moc nepretrcat. Nic dramaticke.

41

@xls.18
Asi som nemal to šťastie, ale fakt som nevidel.
Cap de adge to už je celkove iný level.

42

Ahoj, nemusíš jezdit daleko, i když teplo jihu a koupání v moři má své kouzlo. Ale i u nás jsou nuda pláže které stojí za návštěvu, když pominu Šeberák a Hostivař v Praze, tak co třeba Lhota, Poděbrady, Borská přehrada u Plzně, Pláž Barbora, kemp Borný na Mácháči a mnoho dalších krásných míst. Byl jsem na mnoha nuda plážích a vždy s klecí, a nikdy se nikdo nad tím nepodivoval, jo občas pár pohledů ale jinak nic

43

Zdravim po delší době. S manželkou stále používáme na naše hrátky klec na penis. Jak říká nejlepší zpestření pro páry co jsou spolu dlouho v manželství a tohle je pozvedne jinam. Byl jsem se ženou na Vysočině na kolech a je tam jedna neoficialni nudaplaz,víme o ní už dávno a nejsme úplní vyznavači nudismu,ale nestydíme se.Spíš si najdeme vždy místo pro sebe a máme soukromí a klid. Ale k věci  4 pánové na pláži co jsem s ženou šel a vedl kolo měli pás cudnosti.Buď to byla náhoda,nebo počet lidí co pouziva klicku roste a začíná to být trend dnešní doby.Pred 6 rokama nemyslitelné a o klecih bylo jen pár informací. Dnes to opravdu je vidět a klec není tabu .Internetové eshopy jsou toho plné. Nikdy nezapomenu na první klec od Vojty Cobru,krásná a máme ji doma pořád. Já sem se naučil za klec nestydet ,protože nám opravdu zpestřila naše hrátky a intimitu. Už jen záleží na našich polovičkach jak využijí naší submisivitu a uzamčení.Ta moje použije klec a její ženské zbraně a ví co to semnou udělá.

44

To je zajímavé zjištění. Minimálně hezká náhoda. Na druhou stranu si myslím, že kdyby se počet vyznavačů nějak dramaticky zvedal, tak to poznáme i zde na fóru zvýšenou aktivitou. A to nepozoruju.

45

Ahoj, taky s mojí Paní chodíme na FKK, většinou ona nechce a doma mě odemče a po návratu zase zamče. Na dovolené mimo CZ jí to nevadí. V Brně na Pryglu už sem tam byl taky jednou v kleci. Nemyslím že by to měl být nějakej problém. Spíš se "stydim" já. Protože všichni vidí kdo je sub a dom

46

Možná to byla náhoda,ale já bych na oficiální nudaplaz taky nešel se ženou. Na tu neoficialni snad ,ale někde kde budu mít se ženou soukromí. Manželka má klec na mě ráda,ale taky máme strach z rekci a na veřejnou pláž to nepatří Je to pro nás oba erotika a erotická pomůcka z které je jasné co doma provozujeme. Spíš se ženou soukromá wellnes vířivka a nebo koupání někde v klidu od lidí když uz mám klec a nechceme se ženou plavky.

47

Já byl na nuda pláži na Rozkoši (Šeřeč) s průhlednou klíckou. Nikdo tam nebyl jen pak přišel jeden muž a klícky si všiml. Dost dlouho stál cca 5 metrů předemnou a koukal na ní. Asi mu šrotovalo hlavou co to je nebo jestli vidí dobře ale na c neřekl. Když šel zpátky tak se zas podíval a opět bez nějaké odezvy

48

Byl jsem včera i dneska. Sám a trochu stranou. Asi na hodinku.
Včera se tam ochomýtal takový divný chlápek. Možná si něčeho všiml, když jsem lezl z vody. Ale to mi je ukradený.
Určitě neexhibuju. Jen se rád koupu. I když jsem zamčený.
Dneska v klidu a o samotě.