1

Téma: Daniel (36) žijící v Irsku hledá kamarádku

Inzerát od uživatele CalmDan:

Zdravím všetkých priaznivcov a milovníkov BDSM a tohto životného štýlu. Rád by som sa touto cestou pokúsil nájsť si nejakú dominantnú alebo switch kamarátku, ktorá sa zaujíma o BDSM a časom kto vie čo z toho môže byť. Dovolím si predstaviť sa trochu. Volám sa Daniel a som zo Slovenska, momentálne už 15 rokov žijem v Írsku. Mám 36 rokov a BDSM sa venujem posledné dva roky. Submisívne správanie vočí ženám som mal už od mala, ale nevedel som o tom a ani tomu nijak nechápal. Pred dvoma rokmi som náhodou natrafil na článok o nejakej českej mistress a BDSM téme. Zaujalo ma to a začal som to viac študovať, takto som objavil svoju submisívnu časť a pochopil svoje správanie. Aj keď som veľmi submisívny, zriedka mám aj dominantnú náladu, napríklad keď som svoju expriateľku dráždil a nedovolil som jej dosiahnuť vrchol, až kým si to nevzala nasilu :-) Za tie dva roky som začal trénovať sám seba, nosenie klietky cudnosti je už pre mňa tak bežné, ako obliekanie ponožiek. Tiež trénujem svoj anál a mám rád rôzne análne hry. Inak skúšam rôzne hračky, ako štipce na bradavky, zviazovanie (v tomto som začiatočník), popieranie a oddialovanie orgazmu, ako ak ruinovanie, všetko podľa nálady a podobne. Najradšej mám edging, občas sa neovládnem, od toho je tréning. Mal som už skúsenosť s mistress cez internet, kde ovládala môj život, životosprávu, stravovanie, klietka cudnosti a všetko čo k tomu patrí. Neskôr mi prestala písať, týmto náš online vzťah ukončila a mne ostal len pocit prázdnoty, ktorý sa snažím nejak zaplniť. Ak som nejakú madam zaujal, budem rád za každú správu, prípadne aj email na calmdan88@gmail.com. Nakoľko žijem v zahraničí, tak by som najprv začal kamarátsku formu vzťahu a neskôr kto vie. Som switch, ale viac submisívny, takže partnerka by mohla byť dominantná alebo switch.

Ďakujem a prajem všetkým pekný deň.

Ps - profesionálne mistress, prosím Vás aby ste ušetrili čas sebe aj mne a nekontaktovali ma. O platené služby nemám záujem. Tiež to platí o každom, koho peniaze sú jediná motivácia. Ďakujem za pochopenie.