Téma: odpověď na inzerát
Ahoj, občas zkusím odpovědět na inzerát, který mě osloví a tentokrát mě reakce dostala. Bohužel si nepamatuji přesné znění a tak přikládám jen reakci Slečny, která odepsala..Třeba Vás dostane jako mě ![]()
Ahoj,
Jsem ráda, že si se ozval. Předem tě musím upozornit, že veškerá pravidla určuji pouze já a přes ně více méně nejede vlak.
Služba je u mě placená. To neznamená, že ty si určuješ co a jak, a že si platíš nějakou službu. Ty si platíš možnost být v mé přítomnosti, moct mi sloužit, uklízet a provádět domácí práce podle mých pokynů a příkazů.
Jediné, co si smíš rozhodnout je, jestli mi budeš uklízet 1,5 hodiny nebo 3.
1,5 hodiny, 1500,- Kč, obnáší umýt koupelnu – umyvadlo, sprchový kout, vyleštit zrcadlo, otřít dlaždičky a vytřít podlahu. Záchod – umýt mísu, otřít prkýnko a vytřít podlahu. V bytě utřít prach a vytřít podlahy, vyluxovat koberec. A jelikož ráda vařím a peču tak občas umýt nějaký hrnec, pekáč, troubu, sporák atd. I tak myslím, že budeš mít co dělat to stihnout.
3 hodiny, 3000,-Kč, vše předešlé plus vyprání kalhotek a punčoch v ruce, vyčistit boty včetně podrážek, vyžehlit. Neboj vždy se něco najde.
Dvakrát za rok chci umýt okna.
Počítej s tím, že na úklid nebudeš sám, chci v podstatě jednu návštěvu za týden až dva. Od každého otroka očekávám, že mi přijde uklidit alespoň 5x do roka, lépe však každý měsíc, abych jich nemusela mít tolik.
Úklid budeš provádět zcela nahý, pohybovat se převážně po kolenou. Já tě občas zkontroluju a může se stát, že dostaneš pohlavek, pár facek, švihnutí bičíkem, kopanec, nebo ti přišlápnu kůžičku penisu k podlaze jehlovým podpatkem, že budeš mít krvavý šlinc. Pokud se pokusíš dělat schválně chyby, abych si tě všimla, tak tě upozorňuji, že ne. Na poprvé to přejdu, podruhé si tě po zbytek návštěvy ani nevšimnu a po třetí si u mě skončil. Jinak veškeré chyby a nedostatky budeš muset napravit, při opakování tě to nechám dočistit jazykem i kdyby to měla být třeba záchodová mísa.
Něco o mně. Nejsem žádná špína, jak si o cikánkách většina lidí myslí. Mám střední školu a pracuji v administrativě. Je mi 24. Úklid tedy může probíhat jedině v odpoledních a večerních hodinách, výjimečně o víkendu. Jak jsem psala, jedná se o téměř nový byt, který vlastním. S jeho koupí mi pomohl můj starší přítel. Nebydlí se mnou.
O úklid prosí otrok, písemně na email. Já rozhoduji o dni a hodině. Jen výjimečně jsem ochotna ke kompromisu. Jiná komunikace než přes email není a nebude. Email dnes má v mobilu každý a já se nemíním nechat obtěžovat telefonáty, kdy si někdo vzpomene.
Jak jsem psala jiná služba není možná. Po nějaké době půl až rok jsem ochotna přistoupit na klíčnictví – dlouhodobě. Věznění v kleci na 1-12 hodin. A služba strachu.
Jak probíhají návštěvy, respektive první schůzka.
Nejprve chci, abys mi poslal foto obličeje, nebo ještě lépe celé postavy s obličejem – oblečený. Pokud nepošleš foto naše komunikace končí a zrovna tak pokud mi nebudeš sympatický, prostě tě nepřijmu. Pokud se mi budeš líbit dohodneme se na schůzce a sejdeme se venku na domluveném místě. Tam mě uvidíš poprvé ty a můžeš se rozhodnout zda mi budeš chtít sloužit nebo ne. Pokud ne rozloučíme se a už se nikdy neuvidíme. Pokud ano, půjčíš mi občanku, kterou si buď ofotím nebo napíšu jméno a adresu a přepošlu příteli kvůli bezpečnosti. Ty také budeš znát mé jméno a adresu. Dáš mi dvě minuty a půjdeš za mnou, uvidíš kam vcházím a zazvoníš na příslušný zvonek, já tě pustím dovnitř, vyjedeš do patra a vejdeš do pootevřených dveří, jmenovku tam mám také. Tam se svlékneš do naha klekneš si a v předpažených rukách budeš držet stanovený obnos. Jak vidíš neplatíš nic předem až na místě. Pak to začne.
Preferuji starší muže, klidně 40, 50 let. Nejlépe ženaté – nedělají problémy. Neznamená to, že mladší nechci, ale pokud je ti pod 25, tak mi musíš přesvědčit – dělají potíže.
Oslovovat mi budeš Slečno nebo Madam a budeš vykat, o vše prosit a za vše děkovat. Tím myslím i příkazy a facky a kopance. Já ti budu tykat a oslovovat nejčastěji čuně, pokud ti bude stát tak nadržený prase, ale pokud ti je 50 tak si to nemyslím.
Koukám, že než jsem napsala tyto instrukce mám ve schránce 8 emailů.
Jana
PS: napiš i něco o sobě