Téma: Hypnoza jako doplněk k zamykání

Ahoj.
Už velmi dlouho (přes 20 let) se zajímám o erotickou hypnózu.
Od "mlada" mě láká téma submisivity, cross dressingu, trans-gendru ... a možná proto jsem teď aktuálně uzamčený.
Sleduji různé diskuzní weby ohledně hypnozy, která umí dost věcí - ať už s pohledu "modifikace osobnosti", vzrušení, fantazií, odepírání orgasmu, teasing, ...
Zatím vše, co jsem našel je anglicky - já mám angličtinu jako druhý rodný jazyk, ale stejně mi přijde, že to na mě moc nefunguje. Navíc existuje spousta nahrávek, kde máte schované různé triggery, autor se vás snaží přivázat jako svého subíka, finanční dominance a existuje mnoho dalších rizik.
Mám tedy několik webů, kterým důvěřuji (tzn. autor hypno souborů je čestný - dává k dispozici transkripty, obsahy, a pokud je tam něco záludného - např. trvalé efekty, tak na to upozorňuje).
Jedná se o: Vive hypnosis a Nimja hypnosis

Napadlo mě, že ač nejsem profesionální hypnotizér, tak s pomocí AI si nechat ty audionahrávky přetranskriptovat (převést na text), ten následně přeložit (automatický překlad je fajn, ale je potřeba jít do textu manuálně a upravit souvislosti, protože ani AI nepřeloží hypno texty tak, jak autor zamýšlel) a následně znovu namluvit (nebo automaticky převést na řeč). Činnost je to časově velmi náročná - jednotlivé "sessions" mají více než 40 minut.

Zkuste se prosím podívat na ten web Vive hypnosis a vyberte něco, co byste ocenili abych zkusil předělat a vyzkoušet to. V rámci transparentnosti dám samozřejmě k dispozici přepisy, abyste věděli, co budete poslouchat.

Nečekejte prosím, že to bude hned - budu to zkoušet postupně a zřejmě to bude běh na dlouhou trať ... ale výsledky by mohly být zajímavé ;-)

Předem díky za spolupráci.

Finist

Re: Hypnoza jako doplněk k zamykání

Aktuálně mám rozpracovaný (testovací) soubor Nipple Trap (Bradavková past). Už je přeložený a zkusím ho nechat načíst AI.
Případně - pokud by vám nevadil mužský hlas, můžu to zkusit načíst sám ;-)

3

@finist_jasny_sokol lepší bude když to namluvíš ty. AI mluví monotóně.

Ahoj.
Posílám k náhledu (nebo spíš náslechu) svou prvotinu. Nakonec jsem vzal soubor jiný, který mne lákal více než Nipple Trap ;-)
Upozorňuji - nejsem profesionál (nadšený amatér), jen jsem zkusil text přeložit, poladit, jelikož jsme na fóru cudnosti - tak jsem z obsahu odstranil možnost mít v kalhotkách orgasmus, ale naopak jsem ho zakázal. Celý text jsem přemluvil.
Pokud by někomu vadil mužský hlas, můžu zkusit ženský AI hlas, popřípadě může někdo z dámské části fóra zkusit text přemluvit - info níže ;-))

Upozorňuji, že dle zkušeností je potřeba soubor poslouchat vícekrát, než se dostaví nějaký účinek. Ne na všechny to může fungovat.

Jedná se o originál ze serveru Vive Hypnosis - Panty Magic (Kouzelné kalhotky).

Popis:
Nahrávka "Kouzelné kalhotky" vám umožní zažít pocit, že máte ženské genitálie, kdykoli si obléknete ženské spodní prádlo.

Pomalu vás vycvičí k tomu, abyste při každém nošení ženského spodního prádla viděli hladký kopeček. Budete si užívat pocit a hrát si s kundičkou přes látku, protože do nich nebudete moci sáhnout. Také zjistíte, že se snadno vzrušíte a začnete produkovat kapky touhy, což budete vnímat jako zvlhnutí. Časem se naučíte úplně zapomenout, že máte penis, kdykoli si oblečete ženské spodní prádlo a zažijete kouzlo kalhotek. Při "hraní" přes kalhotky nebude možné mít orgasmus a ani dosáhnout erekce.

To natrvalo změní způsob, jakým vnímáte své tělo, když nosíte kalhotky. Než poslechnete, ujistěte se, že je to to, co chcete. Poslouchejte na vlastní nebezpečí!!

Kouzelné kalhotky
Heslo: cudnost

Jelikož můžu dávat do jednoho postu jen jeden odkaz - do dalšího příspěvku přidám link na celý text hypnotické indukce. Abyste věděli, do čeho jdete - a pokud by ho chtěl někdo "předabovat", tak směle do toho. Já třeba sám sebe poslouchat nemůžu ;-)

Dejte prosím feedback, jestli se vám to líbilo, jaké z toho máte pocity, jestli to funguje, co udělat příště lépe ... celý ten proces převodu do češtiny je velmi pracný (tato nahrávka mi zabrala více jak 10 hodiny práce). Nahrávek je k dispozici celá řada a pokud to bude fungovat, tak bych rád postupem času přidal i další ... pokud tedy bude zájem a bude to k něčemu ;-)

Finist

Zde přidávám transkript indukce "Kouzelné kalhotky".
Prosím, abyste si ho před poslechem hypno nahrávky prošli - abyste věděli, co je jejím obsahem.
Pokud by ji přemluvil někdo z dívčí části fóra, mnozí by to ocenili ;-)

Transkript "Kouzelné kalhotky"
Heslo: cudnost

6

Ahoj,super,jsi šikovný. Chtělo by to ,aby to namluvila nějaká,,Paní "Ale i tak skvělé. Děkuji

7

Až to někdo vyzkouší tak se pochlubte zda to funguje.

8

Moc díky. Zkusil jsem přeloženou verzi a až tak moc to na mě nefunguje, i když trochu ano. Ale originál zabírá až nečekaně. To jsem nikdy nezažil. Mimochodem je tam podle popisu mnohem víc nahrávek, třeba Twentyonedays by se sem hodilo ????

9

@lukjosef36 bohužel Anglicky umím jen základy, tak hodně štěstí. A ta originál verze opravdu funguje? Prosím můžeš popsat tvé zážitky, pocity a efekt z té hypnózy? Děkuji nejen za sebe, ale jistě i za mnoho dalších.

10

Já jsem totální skeptik, ale fakt to funguje. Třeba to nefunguje na každého, nevím. Ale pocit je to podivný. Kalhotky mám mokré skoro celý den, ale penis je prakticky "vypnutý", jen z něj teče preejakulát. Nicmémě ani na dvacet pokusů se mi udělat nepodařilo a docela jsem se snažil, vždycky mám pocit, že už už budu, ale nakonec to nedokončím. Erekce v kalhotkách je zakázaná. Nic podobného jsem nezažil. Ale i ta přeložená verze chvíleni trochu fungovala, akorát s tou erekcí to ne...

@lukjosef36 Takže tys poslouchal anglický originál a ten fungoval? Český překlad tedy moc ne ... jestli jsem to dobře pochopil. Zkusím se ještě zasnažit to audio vylepšit.
Každopádně moc díky za cenný feeedback.
Finist

12

Poslouchal jsem česky asi 5x a anglicky 2x. Anglicky jinou verzi (s cestováním autem). Každopádně mužský hlas na tento účel asi nevadí, jinak na originálu je odkaz na nějakou kamarádku, která dělá podobné soubory. Jak já to vidím, tak bych si dost vybíral co zkusit. U řady věcí je výslovně napsané, že jsou dost nebezpečné a některé i trvalé. I když jsem tam viděl něco, co se jmenuje Sandbox a má to umožňovat si vyzkoušet bez rizika i ty nebezpečné. Za sebe bych začal zvolna, podle mého třeba The Proof, Loctober, celá ta Magic série vypadá zajímavě, ake i třeba I need chastity (pro velmi odvážné), Lollipop...
Jinak nevím, jestli je na tom českém audiu něco špatně, možná hsou to jen zkušenosti toho originálu.

@lukjosef36 Souhlasím, že hodně věcí je nebezpečných (resp. s trvalými následky), ale ViVe vždy na vše upozorňuje. Ne všichni hypnotizéři to tak ale dělají. Já si vždy radši předem přečtu transcript (přepis) té seance, abych věděl, co je konkrétně obsahem. ViVe tam mám spoustu zajímavých kousků - mě velmi láká Sparkplug a Pleasure Lock. Bohužel teď není kapacita se tomu věnovat ...

14

Poslouchal jsem v češtině jednou, určitě účinek má jen se člověk musí absolutně ponořit do textu, ideální by byl určitě ženský hlas s lehkým dominantním tlakem na posluchače.... určitě budu poslouchat znovu a znovu myslím že se účinek bude zvětšovat....díky za práci s překladem a děkuji že se tomu věnuje čas...

15

Zdravím,
četl jsem si teď ten transkript nahrávky. Dle ohlasů tady jsem pochopil, že česky namluvený soubor moc nefunguje. Já sám moc dobrý češtinář nejsem, ale hned na první přečtení, mě rozhodil styl překladu, toho jak jednotlivé části na sebe navazují, jak ten text prostěš není plynulý. Notně tam chybí dělení do smysluplných vět. Jedno souvětí na celý odstavec je fakt moc. Kombinace tykání a vykání, množného a jednotného čísla taky asi nepřispěje ke srozumitelnosti textu.
Chtělo by to prostě učesat.

Je pak možné, že i namluvení AI by mohlo vyznít úplně jinak.

Já, jak jsem již psal, nejsem na tyto věci dobrý. Oceňuji ale Vaší snahu, přinést sem něco nového. Neberte toto tedy jako že napadám Vaší práci, ale jen jako podmět, jak jí ještě vylepšit.

@mark Ten transcript je pouze podklad. Když jsem to následně namlouvat, tak jsem samozřejmě text clenil do vět, sjednotil osobu, atd. Už jsem pak neměl moral 6novu ten text upravit. Nejsem ale hypnotizer profesionál... ;-)
Ale já kdyz se do něčeho pustím, tak to dotahnu. Ale bude to chtít čas;-)
Finist

17

Opakování zjevně pomáhá, já to večer poslouchal potřetí a zase trochu experimentuju. Včera jsem se zkusil udělat bez kalhotek a penis funguje normálně, orgasmus jsem měl jen zkažený, za to si asi můžu sám, poslouchal jsem v originále ještě jednu nahrávku a ta asi taky funguje. S kalhotkami je penis vážně vypnutý, bez snahy se ja postavit. Zato generuje spoustu preejakulátu. Připadám si jako nadržená holka...

@lukjosef36: Jen pro zajímavost ... jaká byla ta druhá nahrávka?

19

Twentyonedays :-(

20

Jedna otázka, když už to nebudu chtít, aby to fungovalo. Je nějaká možnost vypnutí?

Nenosit kalhotky ;-)

22

Kdo další tuto hypnózu zkusil? Funguje na vás?

23

Super práce. Děkuji za rozšíření obzoru. Můžeš mi, prosím, prozradit, jak jsi převedl mluvené slovo na text?
Obecně: hypnóza funguje. Je důležité se dostat do transu. Ono to pár opakování trvá. Doporučuji,  pokud nemáš zkušenosti s hypnózou, nejprve obecnou hypnózu uvedení do transu. Postupem času jde všechno lépe.

Ahoj. Použil jsem službu TurboScript (nebo tak nějak). Nabízejí 3 konverze denně gratis.

25

Nedalo mi to a začal jsem experimentovat s dalšími nahrávkami (v originále). Začíná mě to fascinovat. Minimálně jedna další mi funguje (deep crawl string). Má to člověka nutit chodit po čtyřech, dokud nosí náramek, se kterým to poslouchal. Zdálo se mi to jako něco, co bych opravdu o své vůli nedělal a dá se to snadno vypnout. Slyšel jsem to jen jednou, ale ten pocit pak je fantastický. Zkusil jsem proti tomu "bojovat", a alespoň zatím se to dá ustát. Dokážu stát, ale pocit je jako kdyby měl na sobě člověk olověnou vestu, která mění v čase váhu. Takové vlny. Ale zatím mě to na zem ze stoje nedostalo. Ale z kleku, to je výrazně těžší odolat...
Podobného jsem vážně nic nezažil, moc díky za odkaz... Pár dalších asi ještě vyzkouším.
Mimochodem, ještě někdo něco z toho vyzkoušel?