Re: Estetika penisu v klícce. Vaše preference.
SubikTom: S kvalitní obřízkou vydržíš souložit déle.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Estetika penisu v klícce. Vaše preference.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
SubikTom: S kvalitní obřízkou vydržíš souložit déle.
Dora: a doporučíte mi Madam nějakou kvalitní doktorku co provádí kvalitní obřízku? Brno ideálně. Nerad bych zpackaný výsledek pochopitelně...
Konkrétního lékaře Ti neporadím. Zkus najít někoho, kdo dělá nízkou a úzkou obřízku. Má ji můj manžel. Nechal se obřezat v Kanadě, kde jsme několik měsíců žili. Je to nejlepší obřízka proti masturbaci i na zamykání.
Dora - mám také úplnou obřízku, ale přiznám se, že jsem nepochopil, co myslíte vyjádřením "je to nejlepší obřízka proti masturbaci"...
Asi že kůže za žaludem bude při erekci napnutá, což znepříjemní nebo možná i zmenožní honění.
Ja úplnú mám a neznemoznuje to nič, jo s olejom je to teraz oveľa lepšie ako bez, ale to bolo vlastne aj predtým.
Honzlem: Přesně jak píše cudnost.cz (Administrator)
Ahojte, tiez velmi seriozne zvazujem obriezku. S partnerkou sa chceme dostat k tomu, ze ma bude mat zamknuteho 24/7/365, no kvoli odreninam na predkozke mam pocas sportu stale problem a tak som na sport odomykany, co sa nam nepaci, no je to treba, inak by sa mi po par dnoch trvaleho zamknutia urobili odreniny az do krvy a po tyzdni by to bolo fakt zle.
Preco teda este nemam obriezku a permanentne nasadenu klietku? Partnerka si moc rada uziva klasicky sex a obaja mame obavu, aby som nestratil velku mieru vzrusenia po odstraneni predkozky. Dalsia obava je ze mozu nastat komplikacie, ako ked odoberu moc vela koze - bolestive erekcie a dalsie podobne problemy.
Preto by som sa rad spytal tych, co ste si nechali spravit obriezku AZ V DOSPELOSTI a len cisto Z ESTETICKYCH DOVODOV, cize ste nemali fimozu a ine zdravotne problemy, ci by ste mohli prosim napisat ako sa vam zmenila/nezmenila citlivost penisu pri klasickom sexe?
O masturbaciu nejde, tu nepotrebujem, ale musim mat pozitok a byt vzruseny pri klasickom milovani inak by partnerka nebola spokojna.
A potom prosim aj ci ste mali nejake neziaduce vedlajsie priznaky? A ci len kratkodove alebo trvale?
Dakujem moc dopredu vsetkym co napisu, na internete som nasiel vedecke studie s celou paletou nazorou na tuto temu a jak je to biznis v USA tak tomu tiez neverim na 100% ked sa v robeni obriezok tocia velke peniaze.
MattS: Tak já se hlásím, obřízku jsem absolvoval asi ve 30 letech, už nevím přesně. Zvýší se ti výdrž při sexu, jak žalud ztratí tu svou citlivost. Problémy vůbec žádné, rychlý návrat k sexuálnímu životu a jeho velké zlepšení. A obrovské plus pro zamykání, ohledně hygieny.
Dakujem moc za odpoved. A jak moc velky je rozdiel v tej citlivosti? Akoze 5% alebo fakt se ti to trva aj 2x dlhsie sa spravit?
A je to take ze sa skorej, jak by to bolo kedysi, proste neurobis ani keby chces, alebo je to skorej take, ze to lepsie vies ovladat po obriezke a vedel by si sa kludne spravit za rovnaky cas ako pred obriezkou, ale teraz vies vlastne dlhsie vydrzat ak chces?
Pokial si pravidelne zamknuty žiadnej straty citlivosti sa obávať nemusíš, to mi ver
v podstate ti pás náhradza predkozku, ale nechaj si spraviť vysoku a tesnú, aby si si zachoval vnútornú predkozku, ta ti dodáva citlivosť.
Obřízka je vždy lepší, hygiena je pak jednoduchá . Jinak přesně jak píše madam , malá klicka aby nedocházelo k erekci. Co se týká ztráty citlivosti při obřízce, žádnou moc nepozoruji ale žena je stejně dost striktni co se týká klasického sexu se mnou. Proste ne. Zena vybrala cobru z důvodu velké variability velikosti. Nemam velký penis , takže z estetické stránky to působí velmi dobre a neni vidět pod oblečením
U zamčení je nej obřízka. Nebo každopádně obnažený žalud. Klec kov.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Estetika penisu v klícce. Vaše preference.
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB