1

Téma: Jak jsem sdílel svou ženu na swingers

UPOZORNĚNÍ:

Nejedná se o klasickou cudnou povídku, jak jste zvyklí z tohoto webu, ale o zážitek spojený s cudností

Dobrovolně jsem se vzdával hodně dlouho orgasmu, abych si mohl užít tento fenomenální zážitek. Vlastně abych byl upřímný, dneska jsem se dočkal vysvobození z pásu cudnosti.
Miluji svou ženu, jsem její o deset let mladší „koloušek“ a pro její radost bych udělal cokoliv. Chci ji dopřát. Chci, aby měla radost. Její potěšení a její orgasmus je pro mě potěšením.
Když je muž nadržený, udělá pro svou milovanou ženu cokoliv. Každá žena má své zvrácené, divoké a živočišné představy, avšak teprve se správným milujícím partnerem se stanou skutečností.

Mluvili jsme asi půl roku o jejích zvrhlých představách a já jako muž činu jsem se rozhodl rozhoupat se k realitě. Správný muž má koule!

„Miláčku, jsi připravena na party?“, zeptal jsem se své slečny Aliny, jejíž věk přehoupl už 40 let. To je moje krásná vysoká blondýnka se sportovní postavou a hnědýma očima. Její šarm a charakter září na kilometry daleko a takovou ženu chceš mít na svém péru.
Moje Dáma se oblékla do upnutých červených minišatů, které obepínaly její tvarovanou postavu. Zatímco se líčila, tak jsem jí hladil po těle zezadu a líbal na krku, jak to moje princezna miluje. Chce být žádaná. Má to mít.

Já se oblékám do latexové polokošile, která zvýrazňuje můj mužný hrudník a moje silné paže. Jsem samec mojí ženy, kterého má pro sebe. Umí si mě zkrotit. Ví jak na mě. Velmi jí imponuje, když jí tak statný samec klečí u nohou a je mu dovoleno šoustat.

„Víš miláčku, jen já rozhodnu, kolik budeš mít dnes orgasmů. Já si budu užívat a chci, abys byl u toho se mnou. Když budeš šikovný, pak Ti možná dovolím taky zasunout do jiné frndiny. Jo a rozhodla jsem se, dnes máš pouze dovolené dva orgasmy – jen budou moje “ a opět mi prohmátla Alina moje nafouklé koule.
„Chtěl bys mě šoustat, viď?“, zeptala se mě provokativně a já jsem polknul.
„A zvládneš se i rozdělit o svou frndičku ?“, dál mě provokovala a tušil jsem, kam tím míří.

Přijíždíme k vídeňskému klubu, který však připomíná historickou budovu. Cítíme napětí a vstupujeme dovnitř.
Odcházíme každý do šatny si odložit své věci a vidím spoustu borců, jak jsou oblečení v různých materiálech, viděl jsem gumu, latex, kůži, lack, ale i košile, obleky.
Oblékám si svou latexovou košili, dole mám latexové slipy, ty totiž žena miluje. A jí miluji jejich lesk a elasticitu.

Přicházím z šatny do hlavní místnosti a objednávám dva drinky, pro sebe i pro ženu. Sličná servírka mi je podává a já přicházím k ženě. Vidím svou krásnou milovanou ženu, jak má hozenou nožku přes nožku, podívá se na mě a usměje se. Ty její červené šaty obepínají její postavu a já po ní moc toužím. Chci ji.
Vidím, jak na mě žena mlsně kouká a chce mě, nicméně si ji musím jako správný muž získat a zasloužit si ji. I když jsem její partner. Moje Dáma to vyžaduje.

Sedám si k ní, duní techno sexy hudba, světla jsou do temné červené barvy a kolem nás je už dost párů. Přiťukáváme si na náš vztah … a naši vzájemnou vášeň.
Moje Dáma stála, pila stále svůj drink a já jsem dobrovolně poklekl přímo před ní. Pohladila mě po vlasech, zatímco jsem se jí díval do očí. Začal jsem hladit její nožky, spokojeně jsem si u toho vrněl.
„Hodný koloušek“, pochválila mě moje Dáma a dál pila drink.
„Teď si mě hezky připrav a rozdráždi mě“, pokynula moje žena Alina a já ji nadrženě začal hladit po zadečku a přejel jsem k frndičce. Byla úplně mokrá, sladká a voňavá. Začal jsem ji pomalinku prsty dráždit a pozvolna lízat. Cítil jsem a viděl jsem, jak se to mé Alince krásně líbí, když její nadržený muž před ní poklekne. To se jí líbí, protože tohle se nevidí jen tak.

„Tak a teď chci šoustat,“ vzdychla moje krásná atraktivní Dáma. Já už jsem se radoval, že si užiju, ale odpověď mě … ještě víc rozpálila.
„A víš co miláčku chci, víš po čem teď toužím?“, podívala se na mě zvrhle moje Dáma.
Vycenila zoubky … pro mě to byl jasný signál !!!

Přešli jsme do velké místnosti, kde bylo spousta párů a slyšel jsem jen vzdychání, viděl šoustání a nasával atmosféru.
Lehli jsme si spolu na lavičku a začal jsem mou Alinku líbat po krku, po bradavkách, hladil jsem ji po zádech a moc jsem si užíval každičký dotyk jejího těla. Moje péro bylo napnuté a chtěl jsem honit, nicméně to se na swingers party nedělá a navíc, jsem si chtěl užít svou submisivní stránku osobnosti. A podařilo se mi.
Přišel k ní mladý černoch s velkým stojícím pérem a začal hladit nožky mojí ženy. Roztáhl jsem své Dámě nohy, aby mladý pán měl plný přístup k její frndičce.
„Tak můžeš“, pokynul jsem mladíkovi a ten zabořil své péro do mé ženy Aliny a začal přirážet. Já jsem si svou Alinku krásně hladil, líbal, laskal a byl jsem vzrušený z toho, že cizí péro zajíždí do frndičky mé ženy. Tam i zpět.
V životě by mě nenapadlo, že se mi tohle může líbit.

„Hlaď mě tam dole …“, pokynula mi moje žena a já jí dráždil klitoris.
Po chvíli vydechla hlubokým orgasmem a odtáhla toho mladíka. Ten stál se stojícím pérem a čekal, co se bude dál dít.
Začala honit jeho velké černé péro, dívala se mu u toho do očí, neustále mu ho honila, dokud se jeho kondom nezbarvil do bíla. Mladík poděkoval a odešel.

„Miláčku, já Tě tak miluji“, pochválila mě moje žena a políbila mě na ústa.
„Protože jsi byl hodný, tak já Ti taky dopřeji zážitek “… řekla mi a vzala moje velké péro a začala ho honit, aby ho připravila pro další použití.
„Chtěl bys mě?“, zeptala se mě provokativně a dál mi honila péro. Zavíral jsem oči, představoval jsem si její frndičku a cítil jsem, jak se blíží orgasmus.
„Už budu, už budu“, reagoval jsem a těšil jsem se na výstřik, jenže když jsem měl stříkat, žena přestala a cítil jsem jen pulzace a cítil, jak mi sperma stříká na její ruce.
Moje Dáma mi dopřála pokažený orgasmus. Cítil jsem mírné uvolnění, ale moje nadrženost ještě vzrostla.
„To, aby ses mi hned neudělal do jiné frndiny,“, oznámila mi moje Dáma.

Vrátili jsme se na bar a viděl jsem tam docela atraktivní pohledný pár, na první pohled z nějaké exotické země a musím se přiznat, že se mi jeho žena líbila. Byla taková vysoká vysportovaná blondýna, tmavá pleť a tmavé oči, což se mi líbilo a vzrušovalo mě to. I moje Alina si všimla, že koukám po jiné ženě. Ženy mají na to oko.

„Líbí se Ti, že ano?“, zašeptala mi do ucha Alina.
„Ano, líbí se mi moc, je krásná“, řekl jsem jí.
„Tak si ji ulov samče … a pamatuj, žádné stříkání, to si nech pro mě“, pošeptala mi Alina.
„A co ten týpek, jak na Tebe působí?“, zeptal jsem se jí na oplátku.
„Tak jo, sympaticky, dala bych si říct“, odpověděla mi žena a pro mě to byl pokyn na lov.
Žena zůstala sama na baru a čekala, co se bude dít dál. Protože jsem od přírody upovídaný, seznámil jsem se s daným párem, dozvěděl jsem se jejich původ a slušně pána požádal o jeho slečnu. Slečna souhlasila a já pro změnu nabídl pánovi svou Alinu. Po vzájemné domluvě se šlo na věc. Já jsem si odvedl slečnu vedle a viděl jsem, jak pán se věnuje moji ženě.

Začal jsem tu slečnu líbat po těle a dráždit bradavky, cítil jsem a vnímal jsem, že se jí to líbí. Ona však nezůstala pozadu a polibky mi vracela se stejnou, ne-li větší intenzitou a přesouvala se k mému péru, které už bylo připravené šoustat. Nasadila mi kondom, pohonila ocas a nastavila mi svou kundičku k šoustání.
Dopřál jsem jí to a začal ji šoustat. Protože se jedná o exotický okamžik a výjimečnou věc dovolenou vlastní ženou, užíval jsem si každičký zásun. Můj orgasmus se blížil, avšak její byl ještě rychlejší a vydechla pode mnou. Svou vášní mi zarazila nehty do mých zad, což způsobilo oddálení orgasmu a zároveň vynikající příležitost.

Když tu najednou jsem spatřil pohled své milované ženy Aliny, jak se na mě toužebně dívá.
Vytáhl jsem péro z její frndiny, zatímco slečna oddychovala, sundal jsem si kondom a šel ke své ženě Alině. Kolem se motali dva borci, já jsem přišel a řekl jsem „borci, tohle je moje Dáma, teď bude moje“ a viděl jsem, jak Alina se krásně usmívá, kouká na mě a říká „tak vem si mě a hezky mě vyšoustej“.

Položil jsem si Alinu na záda, chytl ji pevně za hlavu a začal jsem do hloubky přirážet. Vnímal jsem její dech i stahy její frndy. Cítil jsem, že už je vymrdaná a má hořící frndičku, nicméně se jí to líbilo, jak si ji její vlastní Muž vzal. Má zavřený oči, vzdychá a myslí na zvrácené představy.
„Aaach, doprdele … uff, ufff … Ty jseš démon“, vydechla orgasmem moje žena.
„Teprve uvidíš, jak Ti zničím Tvou hořící frndičku !!“, řekl jsem jí docela drsně.

Donutil jsem ji kleknout si na čtyři nohy a nastavit mi frndičku, chytnul jsem si ji za pánev a hluboce a rychle jsem do ní přirážel a dělalo mi radost, že ta nejlepší a nejhezčí trofej je pro mě.
„Teď Tě Alino vystříkám“, oznámil jsem své ženě.
„Tak dělej, vystříkej si svou frndičku“, povzbudila mě žena a já začal stříkat do její citlivé frndičky.
„Alino … Alino…Alino, kurva…“, protože jsem měl krásný, velký a hluboký orgasmus. Jakmile jsem se vzpamatoval, lehnul jsem si, přitáhl svou ženu k sobě a Alina se schoulila ke mě.

Ztratili jsme pojem o čase a ležela mi moje Dáma v mém náručí. Odpočívala z té vlny vzrušení. Vlastně my oba.

Co bude dál? Věděl jsem, že mě čeká abstinence, možná i v páse cudnosti, protože moje žena miluje tu mou pozornou péči, když jsem nadržený a určitě si to bude chtít zopakovat …

2

Re: Jak jsem sdílel svou ženu na swingers

Velice pěkné, prosím pokračuj