Téma: Crossdressing
Ahoj jsem crossdresser ráda si tady budu povídat o všem co chcete. Cudnost praktikuji již léta
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Crossdressing
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj jsem crossdresser ráda si tady budu povídat o všem co chcete. Cudnost praktikuji již léta
Ahoj. Kdysi má Paní usoudila, že když "nemám penis" tak by mi slušelo dámské prádlo. No, co si budeme povídat... zkusili jsme to a mně se to líbilo. Dnes už mám pánské jen pro případ návštěvy doktora a podobně. Jinak jen dámské včetně podprsenky. Domácí oděv jsou šaty a na domácí práce samozřejmě uniforma pokojské. Paní se moc líbí, když zpod sukýnky vykukuje klícka....
Jak to začalo u Tebe? A je nás tu takových víc?
Já jsem crossdreser od mala. Lákalo mě to už od dětství a dlouhou dobu jsem se to snažil/a překonat. Poslední dva roky jsem se přijala jaká a jaký jsem a žiji život obou.
Ahoj.
Mě to začalo lákat někdy od puberty - ale spolu s tím i určitá submisivita (ale pouze v sexu), orgasm denial a anální sex. Už někdy v 17 jsem pročetl celou knihovnu na nifty.org (kde je spousta povídek na téma TG/cross derssing/shemale), ale pak jsem to dlouho potlačoval. Poté, co jsme před rokem začali praktikovat mou cudnost se mi však zábrany pomalu uvolňují - moje Klíčnice, ač to dřív neměla ráda, tak když jsem zamčený, tak mi dovolí nosit kalhotky. Orgasmus mám zakázaný, ale jediná stimulace, která je povolená je bradavky a análně. Takže to jde pro mě směrem, který mě baví a vzrušuje.
Líbí se mi témata sissifikace, feminizace ... ale (zatím) jen jako fantazie. Nedovedu si představit, že bych takto žil i civilně ;-)
https://www.ashemaletube.com/videos/107 … ssy-slave/
V jaké pozici byste chtěli být u tohoto videa a byli byste rádi kdyby to byla vaše realita?
Tohle není moje parketa. Jsem Sissy jen pro svou Paní. A i když se v dámském oblečení cítím velice dobře, na mé orientaci se nic nezměnilo a stále mne přitahují jen ženy.
Tohle je pro mne mnohem přitažlivější a v poslední době i realizované...
Phoebe přesně to bych si jako sub sissy přála zažít... být k tomu donucená...
Já bych chtěla být za kurvičku, a i jedno s kým, ráda bych pokouřila nějakému pěknému mladšímu pánovi nebo udělala dobře nějaké dámě, ať už s penisem nebo bez. Já penis mám, ale mohla bych ho mít klidně hezky zamčený.
Zmíněná videa jsou super a i jsem na tyto dříve při svých hrátkách narazila a pěkně si to u toho udělala.
Phoebe: Určitě by se mi líbío vyzkoušet pozicky kurvičky. Nejsem gay a nic s klukem by mě nikdy nenapadlo mít. Ve chvíli kdy je k tomu člověk zamčený a nucený, vše ostatní jde stranou a určitě bych do toho šel a ještě moc rád.
https://www.aliexpress.com/item/1005006881959365.html?
Tohle si moc líbí
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Crossdressing
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB