Téma: Co jsem si navařil….
Dlouho tady anonymně čtu, dlouho si říkám že bych taky mohl něco zkusit sepsat.
Mám v hlavě takový nápad, a tak jsem se rozhodl to zkusit sepsat. Nevím jak se to bude číst, nevím jestli to bude pro někoho zajímavý. Je to zatím jen začátek ale zajímá mě názor vás čtenářů. Jestli to má nějaký potenciál nebo ne.
Je to zatím jen začátek, takové seznámení se s postavami a naznačení příběhu.
Pokud ano, můžete si tipnout, jak bude příběh pokračovat dále.
Děkuji za přečtení
“Sedím na židli, svázaný ruce i nohy, koukám jak si to moje žena rozdává s jiným chlapem a mě používají jako pomůcku. Občas na mě hodí opovrhující pohled, občas mne během kouření obdaruje plivnutím do obličeje, ale jinak si mě nevšímá.”
Začalo to před několika měsíci. Byli jsme šťastný zamilovaný pár, mladý jen několik týdnů před svatbou. Můj svědek mi zařidíl oslavu se rozlučky se svobodou, která nalonec dopadla dost doslovně. S partou jsme došli do našeho oblíbeného baru, kde se velmi rychle rozjela bujará oslava. Alkohol tekl proudem, automaty se nezastavovali. Krásná svůdná těla tanečnic se nám svíjela na klínech a nám vůbec nic nechybělo. Já byl vždycky trochu divočejší, měl jsem rád vše co se erotiky a intimity týkalo a neměl jsem s tím žádný problém. Ovšem nikdy jsem svou milovanou nepodvedl, i když jsem měl spoustu možností, i přes to, že ona na tyhle věci moc nebyla, sex jsme měli většinou vanilkovej, občas svolila ke svazování nebo sexu venku. Pořád jsem ji šíleně miloval a nemohl jsem se dočkat toho, až si řekneme své ANO.
Rzlučka plynula dál a nejspíš vlivem alkoholu jsem já i moji přátelé začali ztrácet zábrany. Postupně se moji kumpáni začali odebírat i s dívkami domu a já nakonec zůstal se svým kamarádem.Navzájem jsme se hecovali, kdo plácne jakou tanečnici víc po zadku, nebo s kolika holkama se během jedné minuty budem líbat a kolik času mu zabere, než si to s nějakou rozdá na záchodcích. Během několika chvil jsem zůstal u stolu sám, zatímco on si opravdu vybral jednu slečnu jako svou společnici. Popíjel jsem drinky a rozhlížel se po klubu. Očima jsem zastavil na slečně, byla mlada, tak kolem 25 dlouhé vlnité hnědé vlasy. Prsa takové pevné trojky, akorát do ruky. Na sobě měla upnuté modré minišaty bez ramínek, z pod kterých vykukovali dlouhé snědé nohy na botách s vysokým podpatkem. Vypadala jak bohyně a v oku měla takovou divokou jiskru. Nejsem úplně nejošklivější, an vysoký ani malý, ani hubený ani silný. Zkrátka tak akorát chlap, 29 let. Moje snoubenka o mě dost často povídala, že patřím do kategorie ideálni chlap, takže možná proto na mě ta slečna tak kouká. Jen je mi něco zvláštního na tom jejím pohledu. Sedí na druhé straně klubu, a já z ní nedokážu spustit pohled. Nedokážu se koukat nikam jinam než na ní. Taky si mě všímá. Hází na mě ten svůj nádhernej kukuč a když se kousne do rtu, cítím, jak se mi v kalhotách staví můj kamarád.
Dopíjim drink a v tu chvíli ke mě přichází Pavel, který se vrátil ze svého rychlého rande a vytahuje mě z měho transu. Pochlubil se jaké to bylo, že si dlouho takhle neužil. On sám ne sice taky ženatý, ale doma jim to moc neklape, a tak mu tyhle úlety nijak nevadí. Barvitě mi popisuje co a jak se svou společnicí prováděl a jáse snažím poslouchat. Koutkem oka ale pořád pokukuju po oné slečně, která stále sedí u baru a ke které se přidává společnice Pavla. “Ony jsou tady spolu?” Ptám se Pavla, čímž přerušuji jeho výklad. “Nevím, tak moc do řeči jsme se nedali.” Odpovídá a dál se vrací k popisu svého výkonu. Náš rozhovor se pak už jen točí okolo obou slečen.
Pořád jsem ale zasnoubený, takže po pár drincích se zvedám platit. Po zaplacení útraty, kterou ve velké míře platí Pavel, se odebíráme ven. Poslední cigaretka s Pavlem před klubem, při té mi nabízí, abych u něj přespal, já ale rád spím doma, takže si objednávám taxi a čekám. Pavel odchází a já zůstávám sám. Zapaluji si ještě jednu cigaretu. “Neměl by jste cigaretu navíc?” Slyším velmi příjemný ženský hlas za sebou. Otáčím se a za mnou stojí Pavlova společnice se svou asi kamarádkou v modrých šatech. Můj pohled opět spočine na slečné v modrém a opět cítím svého kamaráda, jak se v kalhotech pohybuje. Obě si je prohlížím dost dlouho, než se opět slečna zeptá na cigaretu. “Ovšem.” Odpovím a nabídnu oběma. “Děkuji, nekouřím….Cigarety.” Odpovídá a zase se kousne do rtu. To mě nenechává klidný. Cítím jak rudnu, zhluboka oddechuju a ze všech sil se snažím po ní teď a tady nevyleťet. “Leni nech toho, vždyť jsem ti říkala že je zasnoubený a bude se ženit.” Odpovídá první slečna, když si zapálí cigaretu. Na to už nijak nereaguje. V tu chvíli přijíždí taxi. Loučím se se slečnamy a ještě nedokouřenou cogaretu zašlapávám a nasesám na zadní sedačku. Najednou citím, jak mě do auta tlačí slečna co si brala cigaretu a sedá si vedle mě. “Svezeme se s tebou.” Lenka, jak jsem zjistil, si sedá na přední sedačku a diktuje řidiči adresu, kam má zajet. Jsem trochu nervózní ale i tím jak jsem pod vlivem, to moc neřeším. Řeč se rychle svede na naší svatbu a cesta tak rychle uteče. Za chvilku zastavujeme, a slečny mě prosí jestli je nedoprovodím domu. ‘Proč ne!?’ Říkám si, stejně už to mám domu kousek, takže platím taxi a vystupujeme. V teple v autě se ve mě alkohol dost rozležel a mám teď větší problém než předtím jít rovně. Sem tam na něco slečnám odpovídám, ale většinu cesty se jen snažim držet rovnováhu a nespadnout. Docházíme k paneláku, kde očividně slečny bydlí. “Ještě než se rozloučíme a už se v životě neuvidíme, ti musím říct, že jsi nejvíc sexy ženská na co jsem kdy viděl, to tvoje dokonale tvarovaný tělo, sexy dlouhý nohy, teď si všímám i těch sexy podvazků. Je pro mě strašně těžký se držet, abych si tě tady nevzal, ale jsem zasnoubený, takže tě jen plácnu po tý nádherně kulatý prdelce a jdu domu.” Lenka jen vyšpulí prdelku a jak ji plácnu, trochu ji vyhrnu už tak krátké šaty a vidim kousek té její pevné prdelky. Plácám znova a znova a s každým plácnutím jdou šaty výš a výš. Zapomínám že jsem chtěl odejít, pták mi dělá v rozkroku obrovskou bouli a já se přestávám pomalu kontrolovat. “Tak jo Marti, už jdem.” Povídá Lenka a kamarádce podává klíče od dveří. Mě pak strčí rychle ruku do kalhot a velmi silně mě zmáčkne za moji chloubu a táhne mě dovnitř. Omámen alkoholem a napůl nahou kráskou přede mnou se moc nebráním a nechávám se vést. Ve vítahu už se nedokážu udržet a vrhám se na Leňu. Ta mi vše oplácí. Velmi vášnivě a intenzivně se začínáme líbat. Poté ji polibky sjíždím na krk, jednou rukou ji hladim po obnažené prdelce a druhou rukou ji stahuji šaty z prsou a začínám ji hladit po krásných pevných prsech. Mnu jí bradavku a Léňa mi začíná sténat do ucha. Ve své vášni k sobě tahám i Marťu, ta je o trochu menší, blondýna. Menší prsa než Léňa, malinko oplácanější, ale také velmi hezká slečna. Jen asi dost žije ve stínu své kamarádky. Přitáhnu ji k sobě a začnu ji taky líbat. Ta se chvilku zdráhá, ale také se tomu poddá a za chvilku už lítám z jednich prsou na druhé. Ruce nestíhají plácat všechny ty krásné půlky, které tady před sebou mám. Vyjíždíme do nejvyššího patra a já už jsem celý nahatý. Z Léni akorát stahuji její krátké šatičky a výtahu trčí její pevná prsa a tvrdé bradavky. Na sobě má krajkové tanga stejné barvy jako šaty a podvazky tělové barvy. Marťa už na sobě má také jen rozepnutou halenku, pod kterou má staženou podprsenku a a její bradavky se prodírají skrze halenku. Klín ji schovávají sitě rudé tanga. Já mám na sobě už jen trenky, přes který se snaží můj kamarád dostat ven a tvoří tak obrovskou bouli. Dostáváme se do bytu a automaticky mě holky vedou do ložnice. Házejí se mnou na postel a začíná tornádo. Holky se na mě vrhají, sundavají ze mě trenky a můj pták vystřelí ven. Není ani velký, ani malý, krásných 15cm na délku, na šířku je ale řekl bych až teochu nadprůměrnej. Marťa si pode mě hned kleká a tačíná mi ho sát. Strká si ho pořádně, hezky až po kořen do krku a já slastí vzdychám. Rukou se mi začíná hrát i s koulema a to je přesně to co já mám rád. Léňa mě zatím pokládá na záda na postel a dřepne si mi nad břicho. Naklání se ke mě a vášnivě mě líbá. Jednou rukou mi zajíždí do vlasů, druhou mi lehce tahá mne bradavky a já cítím že brzo budu. Marťa to taky asi začíná cítit a tak přestane a pomáhá Léně nahoře. “Teď ti ukážeme nás.” Zašeptá mi šibalsky Léňa. “Ale musíme udělat menší opatření, aby ses brzo nevystříkal.” Já v rauši nevím o světě a jen tak z dály cítím, jak mě holky narahujou ruce a svazujou mi je ke kraji postele. Stejně tak i nohy a já ležím do X na posteli, v cizím bytě, nahatý a přede mnou se začínají svlékat dvě nádherné holky. Léňa pomáhá Marťe z halenky, sundavá ji podprsenku a hází ji na zem. Trochu se přikrčí aby ji mohla polaskat bradavky a když už je skrčená, spouští ji kalhotky přes prdelku na zem. Zvedá je a hází je po mě. Přiklekává si, jednu její nohu si dává přes rameno a začíná ji velmi nězně ale za to intenzivně lízar klitoris. Po chvilce přidává i prsty dovnitř a souloží ji i ze vnitř prstama. Je vidět že si to holky obě pěkně užívají. Léně stékají šťávy po obličeji a Marťa se blíží k orgasmu. Opravdu, po pár vteřinách se Marťa s křikem prohne v zádech a v orgasmu postříká Léni obličej svými šťavami, které Léňa olizuje a velmi si to užívám. Chvilku nechá odeznít orgasmus a pak se zvedá, začne Marťu vášnivě líbat, slízávat všechny své šťávy a moc si to uížívá. Moje péro škube nahoru a dolu, já sebou zmítám ze strany na stranu, nebýt přivázaný, obě si hned vezmu a vystříkám je obě dvě.
Marťa si po chvilce kleká a s pohledem opřeným do země povídá “Děkuji Madam.” Teď jsem pochopil, se tady děje, ale pořád mě to vzrušovalo. Možná o to ještě víc. “Sundat!” Velí Léňa a nastavuje nožku. Marťa neváhá a hned sundavá podvazek, pak druhý a hned na to i kalhotky. Obě nožky začne líbat. “Víš co máš teď dělat.” Přilazuje Léňa a Marťa bez jediného slove se zvedá a odchází pryč. “A teď se postaráme o tebe.” Usmívá se na mě a pomalým svůdným krokem se ke mě blíží. Bere svoje kalhotky a dává mi je do pusy. Zvedá i ty Martiny a ty mi dává přes oči, abych neviděl co se děje. Péro mi škube, všímám si na něm i kapky spermatu, která mi utíká a stéká na břicho. Léňa ho bere do ruky a pomalu si ho celej zasouvá až do krku. Rychle ho začíná sát a kouřit. Mačká mi koule a já šílím s blížícím se orgasmem. Těsně před koncem opět přestává a já přirážim do vzduchu na prázdno. Vyndavá mi kalhotky z pusy a sedá mi na obličej. Vím co dělat. Hned začínám lízat a zuřivě sát její pošťevák. Jazyk ji strkám dovnitř a vylizuji vše co jen jde šťávy mi stékáji po obličeji a já všechno polykám. Občas mi pohoní, asi aby mě udržela tam kde chce. Začínám cítit její stahy, a blížící se orgasmus. Stehny mi skoro drtí obličej až nemůžu dýchat a i přes to slyším její hlasité orgasmické sténání. Jakmile ji odezní orgasmus, s rozklepanýma nohama mi slézá z obličeje a přesedává si na moje k prasknutí plný péro. Párkrát na mě dosedne a během chvilky stříkám jako puberťák. Všechno hezky do ní.
Moje sperma s jejíma šťávama z ní vytéká a stéká to po mém těle. Chvilku na mě ještě jezdí a užívá si ten pocit. Sundá mi kalhotky z očí, vytáhne ho ze sebe a už vidím Marťu jak u něj klečí a znova ho bere do pusy. Pořádně si s ním ještě hraje a pořádně jazykem ho čistí. Jazykem zajíždí až pod moje koule, aby nikde nezbyla ani kapka žádné šťávičky. Poté se jí nastaví i Léňa a Marťa vyčistí i ji. “Děkuji Madam, přeji vám krásné sny.” Ještě ji políbí na nožky a odchází někam z ložnice pryč. Léňá mě rozvazuje a přitulí se ke mě a usínáme spolu v jedné posteli, pod jednou peřinou. Ještě ucítím, jak mi jo Léňa občas pohoní.
Ráno se probouzím se šílenou kocovinou, hlava mě bolí a rozhlížím se kolem sebe. V šoku mi dochází že nejsem doma. Rychle si sedám a koukám, vedle mě nikdo. Přemýšlím co všechno se včera stalo. Nějaké útržky si vybavuju a dochází mi co za blbost jsem udělal. Rychle vylézám z postele a hledám oblečení. Jak se hýbu, cítím dost nepříjemný pocit v rozkroku. Dívám se blednu šokem. Penis mám v nějaké kleci a ať se snažim jak se snažim, né a ne ji sundat. Nechávám oblečení a rozutíkám se po bytě. V kuchyni nacházím pouze Marťu, nemá na sobě skoro nic. Podprsenku bez košíčků, tanga bez rozkroku, vypadalo to že anální kolík s ocasem a kolem krku obojek. Chytám ji za ruku s ukazuju ji co mám na sobě. “Co to je? Sundej mi to. Proč to mám. Kde je vůbec ta druhá?” Dostávám ze sebe a rozhlížím se jestli ji někde neuvidím. “S tímhle přece nemůžu jít domu, vždyť se budu brzo ženit.” Matně si vybavuji z večera, že Marťa je ta submisivní, takže vyvíjet na ni nějaký nátlak je asi zbytečné.
Marťa chvilku mlčí, asi přemýšlí co má říct. “Madam musela odejít, ale protože se ji včerejší večer tak náramně líbil, nechala ti na sebe památku, to aby jsi ani ty na ní nezapoměl. Na nočním stolku ti nechala dopis, doufala že si ho přečteš dřív, než na mě budeš křičet. Tak si ho prosím přečti a pak můžeš odejít.” Odpovídá, poté se beze slova otáčí a vrací se ke své práci, jako kdybych tam vůbec nestál. Nevím co ji na tohle říct a tak sklesle odcházím zpět do ložnice a opravdu je na stolku složený dopis. Asi jsem si ho prve při tom shonu nevšiml. Sedám si na postel, beru dopis a začínám číst.