1

Téma: Co jsem si navařil….

Dlouho tady anonymně čtu, dlouho si říkám že bych taky mohl něco zkusit sepsat.
Mám v hlavě takový nápad, a tak jsem se rozhodl to zkusit sepsat. Nevím jak se to bude číst, nevím jestli to bude pro někoho zajímavý. Je to zatím jen začátek ale zajímá mě názor vás čtenářů. Jestli to má nějaký potenciál nebo ne.
Je to zatím jen začátek, takové seznámení se s postavami a naznačení příběhu.
Pokud ano, můžete si tipnout, jak bude příběh pokračovat dále.
Děkuji za přečtení

“Sedím na židli, svázaný ruce i nohy, koukám jak si to moje žena rozdává s jiným chlapem a mě používají jako pomůcku. Občas na mě hodí opovrhující pohled, občas mne během kouření obdaruje plivnutím do obličeje, ale jinak si mě nevšímá.”

Začalo to před několika měsíci. Byli jsme šťastný zamilovaný pár, mladý jen několik týdnů před svatbou. Můj svědek mi zařidíl oslavu se rozlučky se svobodou, která nalonec dopadla dost doslovně. S partou jsme došli do našeho oblíbeného baru, kde se velmi rychle rozjela bujará oslava. Alkohol tekl proudem, automaty se nezastavovali. Krásná svůdná těla tanečnic se nám svíjela na klínech a nám vůbec nic nechybělo. Já byl vždycky trochu divočejší, měl jsem rád vše co se erotiky a intimity týkalo a neměl jsem s tím žádný problém. Ovšem nikdy jsem svou milovanou nepodvedl, i když jsem měl spoustu možností, i přes to, že ona na tyhle věci moc nebyla, sex jsme měli většinou vanilkovej, občas svolila ke svazování nebo sexu venku. Pořád jsem ji šíleně miloval a nemohl jsem se dočkat toho, až si řekneme své ANO.
Rzlučka plynula dál a nejspíš vlivem alkoholu jsem já i moji přátelé začali ztrácet zábrany. Postupně se moji kumpáni začali odebírat i s dívkami domu a já nakonec zůstal se svým kamarádem.Navzájem jsme se hecovali, kdo plácne jakou tanečnici víc po zadku, nebo s kolika holkama se během jedné minuty budem líbat a kolik času mu zabere, než si to s nějakou rozdá na záchodcích. Během několika chvil jsem zůstal u stolu sám, zatímco on si opravdu vybral jednu slečnu jako svou společnici. Popíjel jsem drinky a rozhlížel se po klubu. Očima jsem zastavil na slečně, byla mlada, tak kolem 25 dlouhé vlnité hnědé vlasy. Prsa takové pevné trojky, akorát do ruky. Na sobě měla upnuté modré minišaty bez ramínek, z pod kterých vykukovali dlouhé snědé nohy na botách s vysokým podpatkem. Vypadala jak bohyně a v oku měla takovou divokou jiskru. Nejsem úplně nejošklivější, an vysoký ani malý, ani hubený ani silný. Zkrátka tak akorát chlap, 29 let. Moje snoubenka o mě dost často povídala, že patřím do kategorie ideálni chlap, takže možná proto na mě ta slečna tak kouká. Jen je mi něco zvláštního na tom jejím pohledu. Sedí na druhé straně klubu, a já z ní nedokážu spustit pohled. Nedokážu se koukat nikam jinam než na ní. Taky si mě všímá. Hází na mě ten svůj nádhernej kukuč a když se kousne do rtu, cítím, jak se mi v kalhotách staví můj kamarád.
Dopíjim drink a v tu chvíli ke mě přichází Pavel, který se vrátil ze svého rychlého rande a vytahuje mě z měho transu. Pochlubil se jaké to bylo, že si dlouho takhle neužil. On sám ne sice taky ženatý, ale doma jim to moc neklape, a tak mu tyhle úlety nijak nevadí. Barvitě mi popisuje co a jak se svou společnicí prováděl a jáse snažím poslouchat. Koutkem oka ale pořád pokukuju po oné slečně, která stále sedí u baru a ke které se přidává společnice Pavla. “Ony jsou tady spolu?” Ptám se Pavla, čímž přerušuji jeho výklad. “Nevím, tak moc do řeči jsme se nedali.” Odpovídá a dál se vrací k popisu svého výkonu. Náš rozhovor se pak už jen točí okolo obou slečen.
Pořád jsem ale zasnoubený, takže po pár drincích se zvedám platit. Po zaplacení útraty, kterou ve velké míře platí Pavel, se odebíráme ven. Poslední cigaretka s Pavlem před klubem, při té mi nabízí, abych u něj přespal, já ale rád spím doma, takže si objednávám taxi a čekám. Pavel odchází a já zůstávám sám. Zapaluji si ještě jednu cigaretu. “Neměl by jste cigaretu navíc?” Slyším velmi příjemný ženský hlas za sebou. Otáčím se a za mnou stojí Pavlova společnice se svou asi kamarádkou v modrých šatech. Můj pohled opět spočine na slečné v modrém a opět cítím svého kamaráda, jak se v kalhotech pohybuje. Obě si je prohlížím dost dlouho, než se opět slečna zeptá na cigaretu. “Ovšem.” Odpovím a nabídnu oběma. “Děkuji, nekouřím….Cigarety.” Odpovídá a zase se kousne do rtu. To mě nenechává klidný.  Cítím jak rudnu, zhluboka oddechuju a ze všech sil se snažím po ní teď a tady nevyleťet. “Leni nech toho, vždyť jsem ti říkala že je zasnoubený a bude se ženit.” Odpovídá první slečna, když si zapálí cigaretu. Na to už nijak nereaguje. V tu chvíli přijíždí taxi. Loučím se se slečnamy a ještě nedokouřenou cogaretu zašlapávám a nasesám na zadní sedačku. Najednou citím, jak mě do auta tlačí slečna co si brala cigaretu a sedá si vedle mě. “Svezeme se s tebou.” Lenka, jak jsem zjistil, si sedá na přední sedačku a diktuje řidiči adresu, kam má zajet. Jsem trochu nervózní ale i tím jak jsem pod vlivem, to moc neřeším. Řeč se rychle svede na naší svatbu a cesta tak rychle uteče. Za chvilku zastavujeme, a slečny mě prosí jestli je nedoprovodím domu. ‘Proč ne!?’ Říkám si, stejně už to mám domu kousek, takže platím taxi a vystupujeme. V teple v autě se ve mě alkohol dost rozležel a mám teď větší problém než předtím jít rovně. Sem tam na něco slečnám odpovídám, ale většinu cesty se jen snažim držet rovnováhu a nespadnout. Docházíme k paneláku, kde očividně slečny bydlí. “Ještě než se rozloučíme a už se v životě neuvidíme, ti musím říct, že jsi nejvíc sexy ženská na co jsem kdy viděl, to tvoje dokonale tvarovaný tělo, sexy dlouhý nohy, teď si všímám i těch sexy podvazků. Je pro mě strašně těžký se držet, abych si tě tady nevzal, ale jsem zasnoubený, takže tě jen plácnu po tý nádherně kulatý prdelce a jdu domu.” Lenka jen vyšpulí prdelku a jak ji plácnu, trochu ji vyhrnu už tak krátké šaty a vidim kousek té její pevné prdelky. Plácám znova a znova a s každým plácnutím jdou šaty výš a výš. Zapomínám že jsem chtěl odejít, pták mi dělá v rozkroku obrovskou bouli a já se přestávám pomalu kontrolovat. “Tak jo Marti, už jdem.” Povídá Lenka a kamarádce podává klíče od dveří. Mě pak strčí rychle ruku do kalhot a velmi silně mě zmáčkne za moji chloubu a táhne mě dovnitř. Omámen alkoholem a napůl nahou kráskou přede mnou se moc nebráním a nechávám se vést. Ve vítahu už se nedokážu udržet a vrhám se na Leňu. Ta mi vše oplácí. Velmi vášnivě a intenzivně se začínáme líbat. Poté ji polibky sjíždím na krk, jednou rukou ji hladim po obnažené prdelce a druhou rukou ji stahuji šaty z prsou a začínám ji hladit po krásných pevných prsech. Mnu jí bradavku a Léňa mi začíná sténat do ucha. Ve své vášni k sobě tahám i Marťu, ta je o trochu menší, blondýna. Menší prsa než Léňa, malinko oplácanější, ale také velmi hezká slečna. Jen asi dost žije ve stínu své kamarádky. Přitáhnu ji k sobě a začnu ji taky líbat. Ta se chvilku zdráhá, ale také se tomu poddá a za chvilku už lítám z jednich prsou na druhé. Ruce nestíhají plácat všechny ty krásné půlky, které tady před sebou mám. Vyjíždíme do nejvyššího patra a já už jsem celý nahatý. Z Léni akorát stahuji její krátké šatičky a výtahu trčí její pevná prsa a tvrdé bradavky. Na sobě má krajkové tanga stejné barvy jako šaty a podvazky tělové barvy. Marťa už na sobě má také jen rozepnutou halenku, pod kterou má staženou podprsenku a a její bradavky se prodírají skrze halenku. Klín ji schovávají sitě rudé tanga. Já mám na sobě už jen trenky, přes který se snaží můj kamarád dostat ven a tvoří tak obrovskou bouli. Dostáváme se do bytu a automaticky mě holky vedou do ložnice. Házejí se mnou na postel a začíná tornádo. Holky se na mě vrhají, sundavají ze mě trenky a můj pták vystřelí ven. Není ani velký, ani malý, krásných 15cm na délku, na šířku je ale řekl bych až teochu nadprůměrnej. Marťa si pode mě hned kleká a tačíná mi ho sát. Strká si ho pořádně, hezky až po kořen do krku a já slastí vzdychám. Rukou se mi začíná hrát i s koulema a to je přesně to co já mám rád. Léňa mě zatím pokládá na záda na postel a dřepne si mi nad břicho. Naklání se ke mě a vášnivě mě líbá. Jednou rukou mi zajíždí do vlasů, druhou mi lehce tahá mne bradavky a já cítím že brzo budu. Marťa to taky asi začíná cítit a tak přestane a pomáhá Léně nahoře. “Teď ti ukážeme nás.” Zašeptá mi šibalsky Léňa. “Ale musíme udělat menší opatření, aby ses brzo nevystříkal.” Já v rauši nevím o světě a jen tak z dály cítím, jak mě holky narahujou ruce a svazujou mi je ke kraji postele. Stejně tak i nohy a já ležím do X na posteli, v cizím bytě, nahatý a přede mnou se začínají svlékat dvě nádherné holky. Léňa pomáhá Marťe z halenky, sundavá ji podprsenku a hází ji na zem. Trochu se přikrčí aby ji mohla polaskat bradavky a když už je skrčená, spouští ji kalhotky přes prdelku na zem. Zvedá je a hází je po mě. Přiklekává si, jednu její nohu si dává přes rameno a začíná ji velmi nězně ale za to intenzivně lízar klitoris. Po chvilce přidává i prsty dovnitř a souloží ji i ze vnitř prstama. Je vidět že si to holky obě pěkně užívají. Léně stékají šťávy po obličeji a Marťa se blíží k orgasmu. Opravdu, po pár vteřinách se Marťa s křikem prohne v zádech a v orgasmu postříká Léni obličej svými šťavami, které Léňa olizuje a velmi si to užívám. Chvilku nechá odeznít orgasmus a pak se zvedá, začne Marťu vášnivě líbat, slízávat všechny své šťávy a moc si to uížívá. Moje péro škube nahoru a dolu, já sebou zmítám ze strany na stranu, nebýt přivázaný, obě si hned vezmu a vystříkám je obě dvě.
Marťa si po chvilce kleká a s pohledem opřeným do země povídá “Děkuji Madam.” Teď jsem pochopil, se tady děje, ale pořád mě to vzrušovalo. Možná o to ještě víc. “Sundat!” Velí Léňa a nastavuje nožku. Marťa neváhá a hned sundavá podvazek, pak druhý a hned na to i kalhotky. Obě nožky začne líbat. “Víš co máš teď dělat.” Přilazuje Léňa a Marťa bez jediného slove se zvedá a odchází pryč. “A teď se postaráme o tebe.” Usmívá se na mě a pomalým svůdným krokem se ke mě blíží. Bere svoje kalhotky a dává mi je do pusy. Zvedá i ty Martiny a ty mi dává přes oči, abych neviděl co se děje. Péro mi škube, všímám si na něm i kapky spermatu, která mi utíká a stéká na břicho. Léňa ho bere do ruky a pomalu si ho celej zasouvá až do krku. Rychle ho začíná sát a kouřit. Mačká mi koule a já šílím s blížícím se orgasmem. Těsně před koncem opět přestává a já přirážim do vzduchu na prázdno. Vyndavá mi kalhotky z pusy a sedá mi na obličej. Vím co dělat. Hned začínám lízat a zuřivě sát její pošťevák. Jazyk ji strkám dovnitř a vylizuji vše co jen jde šťávy mi stékáji po obličeji a já všechno polykám. Občas mi pohoní, asi aby mě udržela tam kde chce. Začínám cítit její stahy, a blížící se orgasmus. Stehny mi skoro drtí obličej až nemůžu dýchat a i přes to slyším její hlasité orgasmické sténání. Jakmile ji odezní orgasmus, s rozklepanýma nohama mi slézá z obličeje a přesedává si na moje k prasknutí plný péro. Párkrát na mě dosedne a během chvilky stříkám jako puberťák. Všechno hezky do ní.
Moje sperma s jejíma šťávama z ní vytéká a stéká to po mém těle. Chvilku na mě ještě jezdí a užívá si ten pocit. Sundá mi kalhotky z očí, vytáhne ho ze sebe a už vidím Marťu jak u něj klečí a znova ho bere do pusy. Pořádně si s ním ještě hraje a pořádně jazykem ho čistí. Jazykem zajíždí až pod moje koule, aby nikde nezbyla ani kapka žádné šťávičky.  Poté se jí nastaví i Léňa a Marťa vyčistí i ji. “Děkuji Madam, přeji vám krásné sny.” Ještě ji políbí na nožky a odchází někam z ložnice pryč. Léňá mě rozvazuje a přitulí se ke mě a usínáme spolu v jedné posteli, pod jednou peřinou. Ještě ucítím, jak mi jo Léňa občas pohoní.
Ráno se probouzím se šílenou kocovinou, hlava mě bolí a rozhlížím se kolem sebe. V šoku mi dochází že nejsem doma. Rychle si sedám a koukám, vedle mě nikdo. Přemýšlím co všechno se včera stalo. Nějaké útržky si vybavuju a dochází mi co za blbost jsem udělal. Rychle vylézám z postele a hledám oblečení. Jak se hýbu, cítím dost nepříjemný pocit v rozkroku. Dívám se blednu šokem. Penis mám v nějaké kleci a ať se snažim jak se snažim, né a ne ji sundat. Nechávám oblečení a rozutíkám se po bytě. V kuchyni nacházím pouze Marťu, nemá na sobě skoro nic. Podprsenku bez košíčků, tanga bez rozkroku, vypadalo to že anální kolík s ocasem a kolem krku obojek. Chytám ji za ruku s ukazuju ji co mám na sobě. “Co to je? Sundej mi to. Proč to mám. Kde je vůbec ta druhá?” Dostávám ze sebe a rozhlížím se jestli ji někde neuvidím. “S tímhle přece nemůžu jít domu, vždyť se budu brzo ženit.” Matně si vybavuji z večera, že Marťa je ta submisivní, takže vyvíjet na ni nějaký nátlak je asi zbytečné.
Marťa chvilku mlčí, asi přemýšlí co má říct. “Madam musela odejít, ale protože se ji včerejší večer tak náramně líbil, nechala ti na sebe památku, to aby jsi ani ty na ní nezapoměl. Na nočním stolku ti nechala dopis, doufala že si ho přečteš dřív, než na mě budeš křičet. Tak si ho prosím přečti a pak můžeš odejít.” Odpovídá, poté se beze slova otáčí a vrací se ke své práci, jako kdybych tam vůbec nestál. Nevím co ji na tohle říct a tak sklesle odcházím zpět do ložnice a opravdu je na stolku složený dopis. Asi jsem si ho prve při tom shonu nevšiml. Sedám si na postel, beru dopis a začínám číst.

2

Re: Co jsem si navařil….

Budeš muset pokračovat. Je to dobrý a už se těším, co bude v tom dopise.

3

jj je to dobré, jen tak dále.

4

Je to nádherně napsaný. Kdybych nebyl v pásu, tak už bych vystřiknul.
Tohle bych chtěl taky zažít, ale moje paní na to moc není.

5

Opravdu skvělá povídka. Bude pokračování? smile

6

Jak píše @Alf budeš muset pokračovat

7

“Drahý Honzíku,
doufám že si dopisu všimneš dřív, než se vrhneš na mojí milovanou kočičku. Pokud ji provedeš něco, co se ji nebude líbit, má právo si s tebou udělat co bude chtít, než tě pustí domu. Takže se k ní připlazíš po čtyřech a hezky se ji omluvíš. A neboj, klíčky nemá, takže tě nemůže pustit z tvé pasti.
To bylo na úvod k dnešku a teď pár slov o tom, co tě čeká dál do budoucna.
To co obepíná tvoji chloubu, se nazývá Pás cudnosti, je vytvořený tak, aby zabránil každému pokusu o erekci a také samozřejmě masturbaci a sexu. Je tvořen ze speciálního, velmi pevného plastu, takže pokud se ho budeš snažit sundat bez klíčku, tak hodně štěstí. No a proč jsem ti to vlastně udělala? Bylo to jak kvůli tobě, protože se očividně po pár drincích nedokážeš ovládat, ale hlavně kvůli tvé snoubence a nastávající manželce. Aby jsi pro ni byl ten nejlepší manžel, jakého si může přát. Také proto aby se z tebe stal lepší milenec, který uspokojí všechny její tajné touhy. Věř mi, časem pochopíš co tímmyslím.
Neboj se, tvou snoubenku neznám, nikdy jsem se neviděli, takže ji o tom, co máš na sobě nic neřeknu, toto privilegium nechám na tobě. Pochopila jsem, že svatbu máte už za 2 týdny, takže do té doby, bude klec přesně na tom místě kam patří - na majetku tvé milované. Nechám na tobě, jestli a jak o tom své milované povíš, a jak se z toho vykecáš, každopádně, pokud si budeš chtít užít svou svatební noc, tak očekávám, že mi osobně doručíš pozvánku na svatbu, kde to vše vyřešíme.
Na konec přikládám fotku klíčku, aby jsi opravdu věděl že existuje a že ho mám v bezpečí u sebe.
Budu se na tebe těšit,
Tvá Madam”
Krve by se ve mě nedořezalo. Sedím na posteli a koukám na přiloženou fotku. Je na ní Lůca s krásným šibalským úsměvem a na krku se ji na řetízku houpe klíček od mého vercajku. Přemýšlím co budu dělat dál. Jsem strašně naštvaný, cítím se poníženě a chce se mi z toho brečet´Nedá se nic dělat, musím prostě rychle pryč a zkusit to sundat nějak bez klíčků. Přece nemůžu být do svatby bez sexu.´ Přemýšlím a sbírám po pokoji všechno své oblečení. Rychle se oblékám a utíkám z ložnice do chodby a ven. Dveře jsou ale zamčené. “Takhle to asi nepůjde.” Slyším jak Marťa volá z kuchyně. “Myslím že tady máš ještě práci.” Dodává klidným hlasema čeká. Smutně padám na všechny čtyři a plazím se za ní. “Omlouvám se za to, že jsem na tebe byl zlý. Můžeš mě prosím pustit domu?” Poníženě prosím a koukám ji ze spod do očí. Nikdy jsem nebyl submisivní, takže tohle se mi moc nelíbí. “Omluva hezká, jen špatně podaná.” Chvíli přemýšlím co je špatně. Koukám na Marťu ta na mě a je očividný že na něco čeká. Jen bohužel nevím na co. Dlouho na sebe takhle koukáme, až ji to asi přestává bavit a koutkem oka hodí pohled na moje oblečení. Teď mi to došlo a začínám se svlékat. Tohle je stále ponižující, už ale trochu víc vzrušující. Přeci jen jdu do naha před cizí ženskou. Ano před chvílí jsem také byl, ale to jsem nad tím tolik nepřemýšlel. V kleci mi tedy začíná škubat a Marťa si toho očividně všimla, protože se trochu uculila. Klekám si na všechny čtyři a opět spouštím svou omluvu. “Omlouvám se za to, že jsem na tebe byl zlý, mohu se prosím obléknout a pustíš mě prosím pryč?” Chvilku si mě tak obchází, když prochází za mnou, promne mi půlky a lehce poplácá kulky. Snažím s ena to nereagovat, aby mě pustila co nejdřív pryč a po chvíli povídá.  “Buď jedno nebo druhé.” Nechápavě na ni koukám a tak pokračuje. “Buďto ti dovolim odejít tak jak jsi, nebo tě nechám obléknout a zůstaneš tady. No a pak je ještě jedna varianta a to ta že budeš nahatej, tady, dokavaď si s tebou dostatečně nepohraju, dokavaď nebudu hezky spokojená. Ale neboj, pokud budeš hodný a šikovný, umím být i já hodná a šikovná.” Když tohle povídá, přeběhne mi mráz po zádech a hned na to mi opět zacuká v kleci.  Nejradši bych se okamžitě sebral a odešel, ale nechci pdcházet nahatej. Jen s vystrčenou klecí. ´Podle toho co povídala a co jsem včera viděl, tak je asi jen neukojená, takže bych ji mohl jen vylízat, přivézt ji k orgasmu a půjdu domu.´ Přemýšlím v hlavě nad tím, co by mě mohlo čekat. “No dobrá, tak já souhlasím a uspokojím tě.” Povídám, pomalu se zvedám a mířím si to k jejímu rozkroku se svým dobře promyšleným plánem. To jsem se ale přepočítal. Okamžitě mám v obličeji její nohu která mě silou odkopává pryč od sebe. Já padám na zem a nechápu co se děje. “Je od tebe hezké, že mě chceš uspokojit, ale já bych to radši trochu jinak.” Povídá už trochu přísnějším tónem. Dřepne si nade mě a z blízka mi kouká do obličeje. Já mám kousek před očima její nádherně vyholenou kundičku, kterou tak intenzivně cítím a do které tak moc chci zabořit jazyk. Už zas začínám cítit tlak v kleci, ale teď už opravdu silný. Zapomínám na to, že jsem zasnoubený a probouzí se ve mě zvířecí pudy. “Tak a to je přesně to chování, které musíme odbourat.” Povídá. “Jaké chování, co odbour-?” Utne mě facka do obličeje tak silná, že chvilku nevidím. Přemýšlím kde tak deobná holčina vzala tolik síly. Obraz se mi zas pomalu zaostřuje a jen vidím jak mi plive do obličeje. “Tak pojď za mnou ty čuně a ani slovo.” Chytá mě za vlasy a po čtyřech me vláčí do ložnice, kde mě zas uvazuje k posteli. “Mám dovoleno si s tebou dělat co chci, ale nevím jestli chci Madam odepírat to potěšení z tvého viděšení. Protože vše co bych s tebou udělala já, tak s tebou bude dělat i má Paní a ona je v tom o mnoho lepší. Takže to nechám vše na ni. Já si s tebou pohraju trochu jinak.” Povídá a chvilku se tváří tak, jako že tam vůbec nejsem. Pobíhá od skříně ke skříni a připravuje si různé věci. Po chvilce má hotovo a přichází ke mě. “Víš, já jsem původně lesbička, takže to co máš tady mě ale vůbec nezajímá.” Povídá a o něco silněji mě plácne přes koule. “Takže mi nevadí že k tomu nemám klíček. Teda trochu jo, mohla jsem ti ublížit i tam, ale tak dneska se bez toho snad obejdeme.” Usmívá se a kulky mi mačká silněji a silněji. “Vím ale, co všechno s chlapama dělá ženské tělo. Vím co všechno ženská může udělat pro to, aby po ni chlap šílel a to ti dneska ukázat můžu.” Pouští moje koule a já s bolestí vydechnu. Sklání se k nim a pomalu mi je olizuje. Nejdřív jednu a po chvilce i druhou kouli. Za chvilku má v puse obě, nězně je saje a hraje si s nima jazykem. Po chvilce nechává koule koulema a do pusy si strká celý můj penis s klecí. Nebýt zamčený už ho mám tvrdýho jako kámen a každou chvilku jí stříkám hluboko do krku. Já ale takřka nic necítím, jen sebou v poutech zmítám sem tam. Snažím se přirážet ji do pusy, ale Marťa mi tak silně opět zmáčkne koule, že velmi rychle chápu, že se nemám hýbat. Vidím jak si druhou ruku strká mezi nohy a začíná se tam dráždit. Hraje si s ní, strká si prsry dovnitř a ven a já se snažím vidět víc. “Líbí se ti to, chceš toho víc? Stačí říct.” S úsmvem si sedá na moje břicho a kundičku mi strká skoro až pod nos. Mám ji pár centimetrů od mého obličeje, takže vidím velmi z blízka, jak se ji uvnitř její kundičky strácí prsty. Prsty vytáhne z pičky a otírá mi je o obličej, dost daleko od pus, abych nemohl ani trochu ochutnat jak jistě nádherné chutná. Bere si vibrátor a zapíná ho na maximální vibrace. Na nic nečeká a velmi rychle se jim těsně přede mnou začne šukat. Nezvládám se udržet. Házím sebou ze strany na stranu, řvu, snažím se vymanit se z pout a vzít si ji. Nevím jak přes klec ale chci to. Až ze mě skoro padá, chytá moje koule a tak silně je mačká, až mám modro před očima. To m velmi rychle uklidňuje. Vidím jak zrychluje dech, jak se ji začíná stahovat kundička a během několika vteřin dosahuje silného orgasmu. Prohýbá se v zádech, nohama mi mačká obličej a druhou rukou mi drtí koule, jak moc ji pohltil silný orgasmus. Já řvu stejně jako ona ale s tím rozdílem že já bolestí. Odpadává vedle mě po silném orgasmu a já se snažím dosáhnout na její použitý vibrátor a zkouším si líznout. Je ale moc daleko a já mám smůlu. Pták v kleci se naží prolézt ven, bolí jako blázen, ale ne a ne se klec ani trochu povolit. Zůstává pevná jako skála na svém místě a já jen pociťuji velmi silnou bodavou bolest v rozkroku. Marťa se po chvilce probouzí z její rozkoše a sleduje mě. Jak se mi pták nalévá v kleci, jak celej ufuňenej, mokrej od jejích šťáv se snažím dosáhnout jazykem na její mokrý vibrátor. Bere ho a pomalu mi s ním míří do pusy. Natahuji jazyk co jen dokážu a už když se má špička dotknout špičky, ucukává vibrátorem a sama si ho strká do pusy. “Tak dobré.” Procedí a schválně mě zlobí tím, že přede mnou celý vibrátor sama očistí. Potom mi vlhčenýma ubrouskama omývá obličej, abych nemohl ochutnat ani kapku její šťávičky. “Myslím si, že dneska se mi to talhle líbilo. Doufám že budeš chodit častěji, abych si s tebou mohla rakhle hezky pohrát.” Usmě je se, otevírá mi pusu a plive mi do ní. “Nemáš za co.” Odemkne mě. Odemkne hlavní dveře a pak zas dělá, jako kdybych tu nebyl. Jdu si pro oblečení, ještě se rozhlížím po bytě. Normální byt, ani náznak po tom, že by tu bydlel někdo takovej. Oblékám se a odcházím. “Věřím, že spolupráce s Madam se ti bude moc líbit.” Ještě se ozve když jsem mezi dveřma. Na to nijak nereaguji a prostě odcházím. Vyjdu před barák a rozhlížím se kolem. Vše je tak stejné, ale zároveň tak jiné než bylo včera. ´Co já řekni Natce?´ Pomyslím si a pomalou procházkou, s hlavou plnou různých myšlenek odcházím směrem domu.

Co má Honzík udělat?
Co poví Natce?
A jak nakonec dopadne svatba?
Kdo odpoví, kdo to ví?!

8

Líbí se mi, jak rozjíždíš souběžně tři vztahové linky, netlačíš na pilu a dáváš důraz na detaily. Máš talent na psaní, celé se to vyvíjí velice slibně. Jestli tě to baví, tak tohle vypadá ještě minimálně na několik pokračování. Držím palce a těším se na další část!

9

Pěkné čtení smile

10

Super nápad těším se na pokračování…

11

Nádherná povídka už se těším na pokračování

12

Natce ať poví, že se zamkl sám a pro ni. A svatba bude v kleci.

13

Domu jdu přímo, ale dlouho. Hlavou se mi honí milion myšlenek a nejde mi je nijak urovnat. Nejčastěji se ale v hlavě ozývá jedna otázka. ´Co bude dál?´ Pomalu přicházím k našemu baráku. Šmátrám v kapse pro klíče a odemykám vchod. Vycházím až do našeho patra a jdu domu. Vcházím do dveří a hned se proti mě rozběhne Natálka. “Ahoj miláčku, tak moc jsem se na tebe těšila.” Zdraví s úsměvem a vášnivě mě políbí. “Ahoj.” Povídám trochu rozpačitě. Nestíhalm říct nic víc a Natka spousťí. “Všechno vím.” V tu chvíli by se ve mě krve nedořezalo. Srdce se mi zastavilo a já se začal potit. “Nemusíš nic vysvětlovat. Chápu že sis to s klukama užil a už se ti večer nechtělo chodit až domu. Víš že Pavla úplně nemusím, ale jsem ráda že tě u sebe nechal přespat. Těším se, až mi všechno povíš. Tak si jdi odpočinout.” Znovu mě políbí a s úsměvem odchází. Mě spadl tak obrovský kámen ze srdce, že se musel propadnout až k sousedům. Přemýšlím jak se tohle mohla dozvědět. Vím že ani Pavel Natku moc nemusí tak si nejsem jistej že by ji psal. Beru tedy telefon a koukám na posledni smsky a opět se mi zastavilo srdce. “Ahoj lasskio. Trochu jsme to přehnali s alkmohoolem. Prmespim u pavĺa. Mám pri tebe prmˇekvapeenu milujuzu te.”
Buďto jsem byl fakt hodně opilej, ale málokdy se mi stalo že bych si nepamatoval co jsem večer dělal. Stojím v předsíni a přemýšlím, co se přesně stalo a po chvilce mi to dojde. Když Lenka řekla Martě ´víš co máš dělat´ myslela tím asi tohle. Promnu si přes kalhoty ptáka v kleci a odcházím do koupelny.
Stojím nahý před zrcadlem a koukám se na sebe. Skoro se mi chce brečet. Smutný to pohled. Na penisu mám černou klec, dost malou na to, aby to bylo nepohodlné. Otáčím s ní do všech možných směrů, abych si ji mohl co nejvíce prohlédnout. Snažím se penis vytáhnout ven, ale nejde to. Jako by tam byl nějaký mechanismus, který tomu zabraňuje. Chvilku si s ním takhle hraju, až začínám pociťovat, že se mi pomalu staví. Čím víc se snaží postavit, tím víc je to nepříjemné a bolí to. Rychle běžím do sprchy a pouštím si na něj proud ledové vody, aby ochabl a nebolel tolik. Poté se pořádně vysprchuju. Naštěstí jsou v kleci dirky, takže si umyju pořádně i penis. Spechu si užívám velmi teplou a velmi dlouhou. Když už to je asi hodně dlouho, utírám se. Obléknu na sebe trenky a zarazim se. ´Ono je to přes trenky vidět! Co mám dělat!´ z koupelny jdu tedy rovnou do ložnice a beru na sebe i volnější kraťasy. Není to pořád úplný ideál, ale už to vypadá lépe. Natálka miezitím uvařila oběd, takže si sedám ke stolu a rovnou se spolu naobědváme. “Tak povídej lásko, co je to velké překvapení?” S úsmvem začíná naši konverzaci. Dost dlouho přemýšlím. ´Říct ji pravdu, nebo to zakecat a nějak to pak vymyslet na té svatbě?´ Pak se usměju a doufám že to nějak dopadne. “No potkal jsem starou známou. Spolužačku Lenku ze základky. Přistěhovala se sem zpátky s přítelkyní. Tak jsme se zakecali o starých časech a dostali jsme se až ke svatbě a povídala že by se ráda na naši svatbu podívala. Tak jsem ji řekl že to s tebou proberu a donesu ji pak pozvánku.” Natka se chvilku dívá dost zvláštně, ale jakmile řeknu že má přítelkyni, usměje se a je s tím v pohodě. “Jé to je hezký, ráda ji taky poznám. Tak se tam za ní stavíme a doneseme ji pozvánku spolu.” S tím nepočítám. Nevím co na tohle odpovědět tak se jen usměju. “To zní dobře.” Vysoukám ze sebe a pak už dojíme své jídlo. Zbytek dne probíhá bez problémů. Snažím se moc nechodit a neukazovat se Natce, protože mám pořád pocit, že ke ta klec vidět. Pořád se mi snaží postavit. Každou chvíli si musím sáhnout do trenek abych si ho urovnal a netlači. ´Doufám že tohle brzo skončí.´ Přemýšlím celý den a jsem k zbláznění. Nejhorší na tom všem je to. Že ať dělám co dělám, každou chvíli se mi do hlavy vkrádá myšlenka na nádhernou, nahatou Léňu, která se na mě sápe, překrásná Marťa, která si hraje se svojí kundičkou přímo mě před obličejem a o to víc se mi snaží postavit. Šílím z toho.
Přichází večer. Natálka se jde vysprchovat a já ulehám do postele. Naštěstí poslední dobou jsem se naučil spát v trenkách, takže momentálně nic neuvidí. Nečekám nijak dlouho a Natálka vychází z koupelny v nádherné sexy noční košilce. Její rozpuštěně vlasy ji sahají až na nádherně pevná prsa, které se pnou v košilce. Přes ni prosvítají velké tvrdé bradavky. Kalhotky nemá žádné, takže ji přes košilku prosvítá i nádherně vyholená kundička, která i na tu dálku nádherně voní. Já si dal ruku přes ptáka. Naštěstí pod peřinou, takže není vidět co za obrovskou bouli díky kleci se tam zvedá. Musím ho hodně srovnávat, aby tolik netlačil. “Tolik jsem se na tebe těšila. Včera jsi mi hrozně chyběl, takže si to teď krásně vynahradíme.” Povídá sexy svůdným hlasem a já jsem kousek od prasknutí. “Víš lásko, hrozně tě chci, ale řekl jsem si, že bude hezké, nechat si všechny radovánky až na svatební noc. O to kouzelnější celý ten den bude.” Povídám trochu smutně, protože v tuhle chvíli bych to do ní normálně už ze zadu bušil, tak tvrdě jak to má ráda. O to víc mě to štve, protože velmi vyjímečně má takovou náladu na sex, že ho sama iniciuje. “Polož se tady vedle mě a já ti ji alespoň nádherně vylížu.” Řeknu už o dost víc svůdněji, aby zavřela oči a nechala se tím unášet. A taky že jo. Začnu něžnými polibky na krku a pomalu se přes prsa a tvrdé bradavky dostanu až dolu, k jejímu rozpálenému klínu. V tu chvíli už teče jako vodovodní kohoutek a já si strašně užívám tu její nádhernou chuť. Slízávám tu sladkou šťávičku, která ji teče až mezi půlky. Pořádně ji roztahuji nohy, abych se dostal i tam a nenechal nikde ani kapičku. Jednou rukou ji škádlim bradavky, jednu ruku ji natáhnu až na krk a pořádně ji škrtim. O to víc šťáviček mi pak pouští do obličeje a o to víc já si ji užívám. Druhou rukou si musim upravovat péro v kleci, protože tlačí čím dál víc a mám pocit, že mi brzo vybouchne.
Netrval to dlouho a do pusy mi Natálka mi začíná pouštět svoje orgasmické šťávičky. Stehna zmáčkne silně k sobě až mám pocit, že mi urve hlavu. Trvá to dlouho, ale nakonec orgasmus odezní a pouští mě ze svého sevření. Z péra mi vyteče jak se říká kapička lásky, která mi stéká po ruce. Tu jen utřu do kapesníku a pak stejně tak otřu i Natálku. “To bylo nádherné. A jestli tohle bylo po jednom dni abstinence, už se těším na to, co přijde o svatební noc po 2 týdnech abstinence.” Vyheká Natka a pomalu usíná.
Já vedle ni ležím, hladim ji po zádech a přemýšlím, že nejspíš hned zítra zajdem teda za Léňou. ´Třeba se slituje a odemkne mě děív než na svatbě. No alespoň si budu moct vyhonit po tomhle zážitku, když už jsem Natce řekl, že sex bude až o svatbě.´ jakmile už zabírám i já, přijde mi na telefon smska. Leknu se, koukám jestli to Natku nevzbudilo ale ta spí jak zabitá. Sahám po telefonu a koukám kdo píše. ‘Neznámé číslo’ otevírám zprávu a opět koukám jak v šoku. Na fotce jsem já jak spím. Péro v kleci. Z jedné strany péra Léňa, z druhé strany péra Marťa a obě vyplazený jazyk a olizujou mi koule. K tomu žádný text. Jen samotná fotka.

14

Boží! Prosím pokračuj.