Téma: Hypnoza jako doplněk k zamykání
Ahoj.
Už velmi dlouho (přes 20 let) se zajímám o erotickou hypnózu.
Od "mlada" mě láká téma submisivity, cross dressingu, trans-gendru ... a možná proto jsem teď aktuálně uzamčený.
Sleduji různé diskuzní weby ohledně hypnozy, která umí dost věcí - ať už s pohledu "modifikace osobnosti", vzrušení, fantazií, odepírání orgasmu, teasing, ...
Zatím vše, co jsem našel je anglicky - já mám angličtinu jako druhý rodný jazyk, ale stejně mi přijde, že to na mě moc nefunguje. Navíc existuje spousta nahrávek, kde máte schované různé triggery, autor se vás snaží přivázat jako svého subíka, finanční dominance a existuje mnoho dalších rizik.
Mám tedy několik webů, kterým důvěřuji (tzn. autor hypno souborů je čestný - dává k dispozici transkripty, obsahy, a pokud je tam něco záludného - např. trvalé efekty, tak na to upozorňuje).
Jedná se o: Vive hypnosis a Nimja hypnosis
Napadlo mě, že ač nejsem profesionální hypnotizér, tak s pomocí AI si nechat ty audionahrávky přetranskriptovat (převést na text), ten následně přeložit (automatický překlad je fajn, ale je potřeba jít do textu manuálně a upravit souvislosti, protože ani AI nepřeloží hypno texty tak, jak autor zamýšlel) a následně znovu namluvit (nebo automaticky převést na řeč). Činnost je to časově velmi náročná - jednotlivé "sessions" mají více než 40 minut.
Zkuste se prosím podívat na ten web Vive hypnosis a vyberte něco, co byste ocenili abych zkusil předělat a vyzkoušet to. V rámci transparentnosti dám samozřejmě k dispozici přepisy, abyste věděli, co budete poslouchat.
Nečekejte prosím, že to bude hned - budu to zkoušet postupně a zřejmě to bude běh na dlouhou trať ... ale výsledky by mohly být zajímavé ;-)
Předem díky za spolupráci.
Finist