Re: Hypnoza jako doplněk k zamykání
Ahoj. Já bohužel aktuálně nemám časový prostor dále se věnovat překladům hypnonahrávek (ač jich mám několik rozpracovaných), ale na co jsem přišel docela náhodou - tak to jsou tzv. "subliminals" - tj. zvuky o různých frekvencích, který by měly mít také hypnotické účinky. Celkem dost jich je na YouTube např. na kanálu Warlock, případně kanál "SSEM Binaural-Sexual Stimulation Erotic Meditation".
Zkoušel jsem několik nahrávek a aktuálně je u mě favorit "Get Big & Sensitive Nipples - Subliminals Frequencies Hypnosis Biokinesis Binaural Beats Theta". Mám rád dráždění bradavek a v kombinaci se stimulací prostaty jsem schopný celkem snadno dosáhnout "prostatického orgasmu" - takový ten "full body orgasmus", kdy jsem schopný se několik minut unášet na vlnách rozkoše (což mám bohužel aktuálně zakázáno). Každopádně dráždění bradavek je něco, co dovoleno mám a mám opravdu pocit, že po pravidelném poslouchání (poslouchám to každý den už skoro 3 neděle) jsou bradavky více citlivé. Pokud se mi podaří (a mám prostor) poslouchat za den v kuse třeba i hodinu (narozdíl o klasické hypnózy je u poslouchání možné dělat standardní věci - třeba číst, skládat prádlo, uklízet), tak mám následující den bradavky tak zvláštně bolavé (aniž bych je předtím nějak dráždil, nebo trápil kolíčky), jakoby opravdu trochu rostly, nebo se tam měnily nervová zakončení.
Další nahrávka, která mě baví, je "0RGASM Like A FEMALE | SexuaI Binaural Beats |". Tady je potřeba si k tomu lehnout a poslouchat v klidu - ale už po pár minutách poslechu začínám cítit, jak mi pulzuje prostata a celý "spodek". Dost zajímavý zážitek.
Finist