1

Téma: Já a Liana v roli tantrických masérů

(Fantazie obsažená v téhle povídce se mi vrací opakovaně... jako obvykle, je tam prvek switch, není tam nikdo striktně submisivní a uzamčení není dlouhodobé, pásy cudnosti na obou mých protagonistech jsou pro mě spíš fetiš a hra s prodloužením plateau a vlastně v téhle povídce nemám problém identifikovat se z kteroukoliv ze zúčastněných postav... pokud to někoho zaujalo, uvítám ohlasy... a ano, píšu samozřejmě zamčený, jak jinak bych poznal, že to funguje smile Vím, že je na tomhle fóru převaha mužů - přesto ocením ohlasy hlavně od žen! Trefuju se aspoň trochu, nebo je to mimo?)

Máme s Lianou složitý problém. Lesklé, nerezové pásy cudnosti florentského typu totiž nosíme rádi oba. Oba zvenčí velmi podobné. Oba k zblázění milujeme uspokojovat toho druhé, když jsme sami uzamčeni. Společné zamykání je romantické a zajímavé a baví nás, ale bohužel nevede k prožitku kontroly nad orgasmem druhého z nás a nakonec je tak dvojnásob frustrující, než správně pokažený orgasmus vlastní a orgasmus partnera. Ano, měli jsme při společném zamčení opravdu dlouhé a krásně trýznivé zážitky... ale nakonec stejně skončíme u losování či přemlouvání, kdo bude mít právo odemknout toho druhého a udělat mu to.

Oba zbožňujeme poskytovat druhému orální sex i používat jeden na druhého všemožné hračky... ale samozřejmě, postupem času jsme se hodně zlepšili zejména já v prstění nejrůznějším počtem prstů a Liana v pomalém, pozvolném, vytrvalém honění. Oba nás mrzelo, že ten pocit, kdy si setrvale vzrušení a zamčení hrajeme s přirozením někoho jiného, nemůžeme prožít společně. Pásy cudnosti jsou fetiš, který nakonec vede nejen k neudělání se, ale i k úžasným orgasmům... jenom je velmi těžké tyto pocity sdílet - vlastně pointa je, že je to nemožné.

Nápad začít nabízet služby tantrických masérů, ale zamčených v pásech cudnosti, nás tedy okamžitě nadchnul a vzrušil. Oba jsme nezkušení, pokud jde o skupinový sex, či swingers party. Liana se příliš nežene do role hot wife a já se necítím úplně jistý svojí reakcí, jako cuckold: přeci jen, rád ji uspokojuji sám, všemi výše popsanými způsoby nebo třeba připínákem, a nejsem si jistý, jestli chci, aby si zvykala na živý penis. Současná tantrická masáž poskytovaná jinému páru každým z nás jednotlivě nám tedy přišla jako přiměřená naší switch orientaci. Navíc pravidla tantrické masáže obvykle předpokládají, že genitálie maséra jsou pro masírovanou osobu tabu, což se výborně hodí!

Myšlenka nás nadchla natolik, že jsme jí začali na sobě navzájem trénovat... hračky a ústa šly nějaký čas stranou a začali jsme se zdokonalovat v hlazení a prstění všeho druhu.

Dali jsme si inzerát, ve kterém jsme vysvětlili, že naše nabídka je podmíněna uzamčením v našich pásech (keyholdery jsme ale již tradičně sobě navzájem my, nenabízeli jsme se jako dvojice otroků) a že nabídka je vhodná pro pár, ve kterém chce jeden z partnerů obdarovat druhého, případně oba navzájem.

Na inzerát jsme dostali několik zvídavých odpovědí a jednu vážně míněnou. Šlo o nesmělý, o něco starší manželský pár, se silnou citovou vazbou a nedostatkem nadšení pro nevěru, ale současně poněkud vyhaslou sexualitou. Tantrické masáže zvažovali, ale styděli se. Nabídka být pokusným objektem pro experimentující začátečníky jim přišla přiměřená jejich vlastní nezkušenosti. Shodli jsme se, že červenání a stud z toho, že zkoušíme něco poprvé, nás baví a pomáhá nám vrátit se v pocitech do mládí. Překonat zábrany nám pomohl smluvený scénář, kterého se na návštěvě bylo nutné držet.

Masírovaný pár se pro zjednodušení připravil nezávisle na nás v soukromí a čekali na nás připravení nazí ve své manželské dvojposteli. Jejich scénář byl velmi vanilkový a zahrnoval vzájemné mazlení a líbání se na horní polovině těla, zatímco o jejich intimní partie se budou starat "najatí" maséři. Nicméně, vizuální potěšení z pohledu na přípravu svých mladších masérů si rozhodně nechtěli nechat ujít.

Liana dostala za úkol nejprve svléknout mě. Pocit, že nás u toho někdo potichu a zvídavě pozoruje, byl zvláštní. Poté, co kalhoty i tričko spadly na zem, začala mi připravovat na uzamčení pomocí stejného kokosového oleje, který jsme měli připravený na samotnou masáž. Promysleli jsme ale hru na "čistotu" rukou a dávali pozor, abychom se při zamykání nedotkli rukama, kterými budeme masírovat naše "zákazníky", svých vlastních intimních partií, nebo ne v míře větší, než nezbytně nutné. Liana potřela kokosovým olejem nerezové koule análního kolíku i vnitřek trubice na penis a a pak mi nechala obepnout pás kolem pasu, kde mi ho potom pomáhala přidržovat. Nejprve bylo nutné se penetroval análním kolíkem, což jsem před tolika pozorovateli dělal poprvé. Částečně ztopořený penis jsem pak nasměroval do naolejované nerezové trubice a přední štít ji podal k uzamčení. Největším rizikem téhle fáze bylo, že bych se samým vzrušením předčasně udělal, ale vlastně jsem cítil větší podíl nervozity, než vzrušení. Erekce se dostavila, tak jak jsem naučený, teprve když Liana otočila klíčem v zámku a pověsila si klíček na krk. Vůbec si neumím představit, jak bych roli tantrického maséra zastával nezamčený: vlastní vzrušení by mi ponoukalo alespoň občas si s penisem pohrát, což by prostě v téhle roli vhodné nebylo. Takhle jsem cítil perfektně vzrušený i perfektně soustředěný současně.

Lina mě  zálibně plácla přes půlky, oddělené od sebe nyní lesklým pásem kovu a začala se věnovat sobě. Sebe svlékla sama, a i když to nebyl přímo striptýz, bylo vidět, že se pokouší o svůdné pohyby, zacílené ale na mě (což na mě zafungovalo a okamžitě jsem ucítil, jak můj pulzující penis vyplňuje trubici pásu). Kolíky jejího pásu jsem potřel kokosovým olejem pro změnu já, a zatímco si přidržovala kovový pás kolem pasu, jsem jí jemně a pozvolna zatlačil do análu a už notně zvlhlé kundy. Její vzdechy během penetrace a následnou změnu výrazu v obličeji prostě miluji. Otočil jsem pro změnu jejím klíčkem a pověsil si ho na krk.

Bylo vidět, že naše čekající zákazníky hra viditelně baví a vzrušuje. Dosud se skrývali pod peřinou, ale tu nyní odhrnuli, pokračovali v mazlení a líbání se na horní části těla, ale současně po nás pokukovali a čekali co bude dál. Muž měl již značně rozjetou erekci, zatímco jeho žena dávala najevo svou připravenost k masáži odhodlaným roztažením nohou.

Oba jsme se pustili nejprve do přípravy pomocí roztírání kokosového oleje, jehož kousky tají až při teplotě lidského těla a masírovaného krásně chladí. Po úvodním naolejování stehen, hýždí a intimních partií jsme dál pokračovali oba intuitivně, prsty levé ruky jsme věnovali konečníku, zatímco pravou ruku genitáliím.

A potom to na nás oba přišlo. Podívali jsme na sebe, a navzájem si potvrdili, že jsme oba maximálně vzrušení z toho, co provádíme. Pravděpodobně jsme byli vzrušení nesrovnatelně více, než masírovaná dvojice, ale neměli jsme ani volné ruce, abychom se sami nebo navzájem pohladili po svých pásech.

Seděli jsme oba na okrajích manželské postele a velmi zvolna pracovali na společném orgasmu masírované dvojice. Ti už se oba oddali svému rostoucímu vzrušení, žena se zavřenýma očima vzdychala, muž zase zálibě pozoroval Lianina pevná prsa... ale místo toho hladil nepřítomně prsa své ženy a ona mu křečovitě svírala druhou ruku jednou rukou, zatímco druhou se pomalu začínala hladit sama.

Nejlepším zážitkem pro ně rozhodně bylo, že jsme opravdu neměli důvod kamkoliv spěchat. Užíval jsem si pulzování v zamčeném rozkroku, které se sílícími vzdechy mojí klientky jedině narůstalo. Při každém pohybu těla se důrazně ozývala přítomnost análního kolíku, ale konstrukce pásu byla vymyšlená tak, abych toto vzrušení mohl pociťovat celé hodiny bez šance sám dosáhnout vyvrcholení. A Liana na tom ve své ženské verzi byla úplně stejně. Bylo vidět, že je vzrušená hlazením ztvrdlého penisu svého klienta, ale na rozdíl ode mě, její úkol byl jiný:

Zatímco já pracoval na tom, abych masírovanou ženu postupně přivedl k několika výbušným orgasmům, tak Liana přesně podle pravidel tantrické masáže hlídala, aby masírovaný muž neejakuloval. Pomalejší a pomalejší tempo honění nakonec vede k ochabnutí i toho nejztopořenějšího pyje. Žádná masáž s happyendem - ten si manželská dvojice může přivodit sama, po našem odchodu, pokud budou chtít. Není to úplně fér k Lianě, ale scénář toto vyžadoval. Možná příště, jestli budeme pozváni...

Nikam jsme nespěchali a užívali si trýznivé protahování vzrušení našich hostitelů. Ale když hlasité výkřiky ohlásily třetí orgasmus obdarované klientky, bylo jasné, že je na čase mírnit, ztišit vzrušení a začít se loučit.

Zašli jsme si umýt ruce nejen od masážního oleje. Napětí mezi našimi trýznivě vzrušenými zamčenými těly by se dalo krájet. Oblékli jsme se (přes zamčené pásy), rozloučili se s objímající se dvojicí, která ještě bude muset dořešit co s energií, kterou jsme jim předali a zamířili k Lianě domů.

Nemohl jsem se dočkat dalšího ženského orgasmu, který budu mít pevně v rukou bez nejmenšího rizika, že se u toho udělám. Ale současně bylo jasné, že správné načasování v tomhle případě bude vším... a ne, pořád není kam spěchat.

2

Re: Já a Liana v roli tantrických masérů

Ahoj,
ta myšlenka je super. Kdybych se dostal do rukou někoho jako jsi ty, asi by to byla velká paráda. Je to hodně o důvěře. Ale opravdu dobrá myšlenka...

3

Re: Já a Liana v roli tantrických masérů

Díky za reakci, hodně mě potěšila.

Témata mých povídek se odvíjí od fantazií, které se mi opakovaně vrací, a ve kterých se neidentifikuju jednoznačně submisivně nebo dominantně. Fantazie vznikají většinou, když zamčený nejsem - ale jejich sepisování probíhá, když zamčený jsem, aby bylo dost času to dopsat.

Těžko říct, co by se dělo, kdyby se mi někdo dostal "do rukou", protože jsem byl v BDSM praktikách celý život spíš jen teoretik, kromě pár pokusů se spoustu červenání a ostychu mě nebo mých partnerek :-) Konkrétně pásy cudnosti jsou pro mě fetiš a vizuální trigger, samozřejmě na ženách, ale protože i na mě, tak nakonec vizuálně i na ostatních mužích.

Razím k tomu trochu alternativní přístup, který není o striktní submisivitě a psychohře s klíčníkem/klíčnicí, ale spíš je minimálně u mužů beru jako erotickou pomůcku srovnatelnou s vibrátorem už ten. Ženu potřebují vibrátor nebo dildo ke zkrácení vzrušení a urychlení udělání se - aby ne, když můžou víckrát! no a my zase pásy cudnosti k prodloužení vzrušení a oddálení udělání se - protože až na výjimky v mládí často nemůžeme víckrát. Ale kromě fantazií o extrémní výdrži uzamčení a naprosté podřízenosti, což je žánr sám o sobě, se dá vymýšlet spousta jiných her, bohužel samozřejmě moje povídky jsou oproti realitě silně zkreslené tím, že se zaměřují na to, co vzrušuje mě a postrádají dostatek empatie vůči pocitům mého (z velké části fiktivního) ženského switch-protějšku Liany (no ale právě kvůli zpětné vazbě od případných aspirujících Lian to píšu :-)