Téma: Anální multiorgasmus

Ahoj.
Rád bych se podělil o poslední zážitek, který u mě cudnost zase posunul o něco dále.
Když jsme s cudností začínali, tak jsem měl dovolený orgasmus jedenkrát za 4 - 5 týdnů a to výhradně přes dráždění prostaty. Tohle fungovalo celkem dobře - a orgasmus přes prostatu jsem byl schopný dosáhnout v kombinaci speciální vibrační kolík na prostatu a dráždění bradavek. Muselo to mít ale souhru, bradavky dráždit Klíčnice a pak se to většinou povedlo. Problém byl, že po takovémto orgasmu jsem měl dost velký "drop" a trvalo mi ca 2 - 3 týdny, než se zase hormony daly dohromady. Od září mi tak Klíčnice orgasmy zakázala a měl jsem dovolen milking jednou za 14 dní.
Masáž prostaty si dělám sám, používám k tomu oWand, kdy mám dovoleno dělat vše mimo dotýkání se penisu (což v kleci stejně nejde). Většinou jsem si tedy "vymačkal" prostatu a pak jsem zbytek času strávil s dalšími análními hračkami. O dosažení orgasmu jsem se nebál, protože mi to samotnému nikdy nešlo a po vymačkání prostaty je to stejně složité a nikdy předtím se mi to nepovedlo.
Minulou sobotu jsem si tedy udělal masáž prostaty - musím říct, že po 14 dnech jsem byl natlačený a krátce po použití oWand to ze mně doslova stříkalo, jako bych měl orgasmus. To jsem ještě nikdy nezažil. Pak jsem si řekl, že si vezmu ten kolík na prostatu a vyzkouším, jestli bych se po masáži prostaty mohl dostat někam blíže k análnímu orgasmu - ale bez nějakého očekávání. Poslední "ruined" orgasmus jsem měl přesně před 3 měsíci (což byla víceméně nehoda). Do uší jsem si pustil nahrávku z YT "0RGASM Like A FEMALE | SexuaI Binaural Beats |" - což jsou podprahové binaurální zvuky. Když jsem si tuto nahrávku zkoušel jen tak večer v posteli, tak jsem normálně cítil, jak mi začíná sama od sebe pulsovat prostata. Zavedl jsem si tedy ten kolík, do uší pustil nahrávku a uvolnil jsem se. Možná se vám to bude zdát divné, ale nad sebe jsem si dal telefon na stativ a pustil nahrávání videa. Díky tomu jsem schopný časově zrekonstruovat průběh, protože sám od sebe si toho moc nepamatuji. Cca pět minut jsem si užíval vrnění na prostatě, pak jsem trochu posunul - kolík se více vzpříčil a začal více vrnět na prostatu. Trvalo to asi 20 vteřin a já se dostával na vlnu neuvěřitelné rozkoše. Penis v kleci byl celou dobu splasklý, ale prostata začala pumpovat a ze mě začalo vytékat semeno. Když jsem měl normální orgasmus ještě před klecí, tak to bylo několik výstřiků a konec. Tady mi prostata a celé to svalstvo pumpovalo téměř minutu - minuta neuvěřitelné rozkoše. Pak byla krátká pauza a přišel ještě jeden menší orgasmus s menším výstříkem a zase příjemným dojezdem (i když už kratším). Měl jsem problém se vůbec postavit na nohy ;-)
Ale co je na to nejlepší - po tomto orgasmu nepřišel vůbec žádný hormonální drop. Prostě jsem zůstal stejně nadržený jako předtím.
Nevím čím to je - jestli striktní 3 měsíční absencí orgasmu, tou hypnotickou nahrávkou, nebo něčím dalším ... ale bylo to super.
Jsem fanda do cross-dressingu, velmi mne vzrušuje tématika "sissy" ... tak mohu říci, že jsem asi prožil svůj první sissygasm ;-)

Ať se daří

Finist

2

Re: Anální multiorgasmus

Ahoj,tak to máš skvělý.To se mi ještě nikdy nepodařilo.Ani ta nahrávka na mě nějak nefunguje.Škoda,ale díky.