1

Téma: 26-letý kluk z Kladna hledá klíčníka nebo klíčnici

Inzerád od uživatele Ladoskinslut:

Zdravím rád bych si zde našel spolehlivého klíčníka (klíčnici), který si rád hraje. Mám rád latex, BDSM praktiky, crossdressing, skinheady, boty, kůži. Rád bych vyzkoušel fisting, pegging a další. Jsem silnější a ochlupený, není problém upravit dle preferencí Paní/Pána. Mám zájem o dlouhodobý vztah, jsem svobodný. Jsem submisivní a pokud jste pár, nevadí - čím víc lidí, tím více zábavy.

Nemusím krev a fekálie, urážení a ponižování se mi moc nelíbí, mám radši pochvaly.

Klícky mám vlastní, ale pokud bude budoucí majitel chtít použít vlastní, nemám s tím problém. Též mám vlastní hračky, oblečky a další, rád se s nimi podělím.

Jinak jsem klidný nekonfliktní typ, rád se sebe vzdělávám a preferuji inteligentní konverzaci na různá témata (od psychologie až po astronomii). Jsem nevěřící, nekuřák, rád se napiju, ale nařízená abstinence také není problém.

Bydlím střídavě na Kladně a na Křivoklátsku, nejlépe bych chtěl někoho z okolí, popřípadě z Prahy. Větší vzdálenost by byla trochu komplikace, ale pokusím se vyhovět.

Kontakt: zde nebo ladoskin@seznam.cz (lepší přes email, moc často sem nechodím)