1

Téma: Povidka jednoho submisivniho jedince

Jednoho krásného dne,byl krásný červnový večer jsem měl pocit že už nemůžu být sám.
Odjel jsem totiž na dovolenou úplně sám, protože jsem tuhle dovolenou plánoval ještě v zimě a vše bylo zaplacené už předem.
Na dovolenou jsem samozřejmě plánoval s mou bývalou paní ale časy se změnili a my už nemohli být spolu ,tak jsem se rozhodl že ty letenky do koše prostě nevýhodim,když jsemna to tak dlouho šetřil. Moje bývalá paní byla v životě dost dominatni a já musel nosit pas cudnosti zamceny a zámek byl zalepen vterinovim lepidlem  a nechtěla abych si užíval a nechtěla abych ji podvedl.Bohužel při jejím odchodu se mi nevratili klíče od pasu cudnosti a já musel nadále to nosit a měl jsem problém si najít vztah .Problém byl v tom ,že i když jsem si našel krásnou pohlednou ženu ,tak vždycky když prsilo na líbání tak jsem ucuknul,protože jsem se bál že mě tam ona sáhne a bude se divit a možná bude říkat že jsem uchyl .Takže po několika dnech jsem toho radši nechal .Dnes 1 červen a ležím v posteli na dovolené někde na Corzice a pomalu se chystám vstávat že se půjdu koupat k moři. Zamozrejme moje neustále  vzrušení mě skoro nenechává chladným a skoro nespím a vím že až přijdu na pláž budu úplně mimo až uvidím všechny ty nahé krásné ženy jen v plavkách,budu cítím krém na opalování a vůně žen .Dal jsem si sprchu a začal se oblékat když v tom najednou zapipal mesenger a tam byla zpráva. Ahoj možná si mě nepamatuješ jsem tvoje bývalá spozacka že školy a všimla jsem si že jsi psal na Facebook že jsi u moře na Corzice a já jsem tu taky a sama ,nechtěl by jsi se potkat?v té chvíli ve mě hrklo a když jsem se podíval na fotky uvědomil jsem si že ji znám a že jsme byli jako malí do sebe zamilovaný. Byla moc krásná a přitažlivá měla v oku takový krásný šmrc a jiskru .tak jsem si řekl že ji odpovím.
Ja "Ahoj bydlím v hotelu Atlanta a jsem sam na dovolené."
Ona"ahojky to je super já bydlím kousek od tebe co teď děláš "
JA"Akorat se chystám k moři "
Ona"jestli chceš můžeme se pak potkat v centrumu,počkám na tebe v pizzeri Alonzo"
Ja"tak jo dobře budu se těšit zatím se měj hezky a ahoj budu tam v 17 hod "
Čas u moře jsem si užíval ale vleklo se to a já si představoval jaká asi je a jakou má  duši .
Nadruhou stranu jsem měl strach co ta klec na mém penisu .Najednou jsem si řekl že půjdu na pokoj a skusim to nějak sundat .Po 2 hodinách marných snah jsem si řekl, je to první rande ,tak snad bude vše okej .
Dal jsem sprchu oholit jsem se navoněl jsem vzal jsem si košili ala Nick Slotr a bermudy a vyrazil jsem.
Když jsem přišel do Alonza tak jsem se rozhlédl a neviděl jsem ji ,přišel jsem totiž o 10 minut pozdě a hned jsem si řekl asi jsem přišel pozdě....v té chvíli se otevřeli dveře od WC a já ji zahlédl,  šla směrem ke mě byla krásná měla namalované rty na rudě červenou ,na sobě měla šaty takové ty lehké a dlouhé co mihotaji když zavane vítr od moře, byli bíle a na nich byli nějaké květy v barvě kapučina.
"Ahoj já jsem Káťa a ty jsi Petr že jo "
"Ano "odpovedel jsem s překvapení v hlasu že si mě pamatuje.
"Rád tě zase vidím po tolika letech "odpověděl jsem a hned jsem ještě podotkl že ji to moc sluší. Cítil jsem jak hezky voní a jak hezky vypadá byl jsem z ní úplně mimo.sedli jsme si ke stolu a objednali jsme si pití nejdříve kávu já kapučino a ona Latte...a začali si povídat o našich životech a jak se dnes máme a kde pracujeme .ona si pak objednala míchaný drink Sex onthe Beach a řekla ať si taky něco dobrého objednám. Tak jsem si objednal pivo já pořád na ni koukal jak na obrázek Pani Marie. ...
Celý večer jsme se smáli a povidali příběhy ze školy a ze zivota.Cas nám tak krásně utekl a v Alonzu už zavirali ,tak jsme si řekli že už půjdeme a ji nabídl že ji na Hotel doprovodim .
Když jsme přišli před hotel ,tak jsme se loučili já ji podal ruk a poděkoval za krásný večer který jsem už dlouho nezažil, vte chvíli jsme se přiblížili a naše rty se spojili libali jsme se se šíleně moc krásně a já cítil dole šíleně vzrušení a bylo to na mě poznat že si to užívám a ona taky a najednou mi tam sáhla a já trochu podstoupil a podíval jsem se na ni řekl promiň omlouvam se .
"Co to tam máš je to nějaké tvrdé ?"a já řekl je pas cudnosti měl jsem paní a ona byla žarlivá,tak mě chtěla mít takhle zamčeného.Bohuzel to nejde dolů "
Ona ale neváhala a řekla jedtlichces zbavíme tě toho jsem dcera zámečnická a jsem šikovná, pojď se mnou na pokoj a uvidíme co s tím."
Byl jsem tak vzrušení a překvapený že jsem řekl ano.
Když jsme přišli na pokoj tak jsme se svlékli a já ji to ukázal.
"Whau tak to je hustý a to nosis pořád jo ,neboli to a jak si to jako děláš "
Opáčil jsem,že nijak že je to těžké a mám orgasmus jen zřídka a že to ani orgasmus není.
"Mám plán ale ten ti řeknu až zítra, pojď se mnou do postele a buď se mnou vzrusujes mě to a stejně na prvním rande sex nedávám. "
Když jsme vedle sebe leželi v posteli tak jsme se hladili a lllibali bylo to krásné vzrušující celej sem se klepal a byl jsem na pokraji že mi to tam dole praskne ona si toho všimla a řekla ty jses taeda hodně vzrušenej jak dlouho jsi to neměl a on řekl víc jak rok a půl, ona jen vytresitila oči a řekla a jak jsi to dělal s paní co jsi si s ní byl .Tak jsem musel s pravdou ven a vše ji popsal že jsem ssubmisivni a že mám rád ponížení a chovat se jako sexualni otrok .Na jejich očích bylo vidět jak hltá každé slovo ,až najednou řekla "tak já si tě vyzkouším jakék si llizalek"
Tak jsem vlezl pod deku a začal ji vzrusovat, pusu jsem začala líbat její krásnou voňavou jeskyňku,byl jsem z ní úplně mimo bylo to moc krásné a ona si to užívala pak jsem začal opatrně zajezdit jazykem omdo vnitr a ven a občas olizl její krásný poštevaček který trčel jako skála, pomalu začala její lasturka vlhnout a já se začal věnovat jejímu klitorisu a dolů jsem vlozil dva  prsty a jemně sem jim tam zaca sukat můj jazyk byl šikovný a měl mnoho praxe takže jsem ji hezky a pomalu vzrusoval a jemně vrněla blahem .Když už jsem by jistý že se to blíží tak jsem hezky přitvrdil a sál klitoris tak mocně a prstama priřažell co mi síly stačili , tě chvíli se prohla jako luk a začala křičet a její orgasmus vybuchl v místnosti takovou silnou že jem si myslel že tohle museli slyšet snad všichni.
Když se uvolnila a všechny její krásné orgasmické stahy přestali, řekla "whau tak teda tohle jsem nezažila, jsi moc šikovný a krásně si mě udělal. Teď si říkám co s tebou můžeš tu spát a ráno zajdeme od krámu a nějak to vymyslíme...teď už jsem unavená lehla si vedle mě objala mě dala mi krásnou pusu a ruku mi dala dolů na klec a řekla potichu ,zítra si tě odemknu a usnula ,já nemohl ještě půl hodiny usnout byl jsem mimo co se to vše stalo a že jsem šťastněj že tohle bylo moc hustý a boží.

Další den jsme vstali dali si kafe a šli jsme hledat do krámu jak tu klec ze mě sundáme.
Koupili jsme ředidlo na lepidla a vlasenku do vlasů a šli zpátky na pokoj ,byl čas oběda tak jsme si po cestě ještě dali v té pizzerii že včera pizzu a pak šli na hotel .
Tam jsem se zase svlékl lehl si na postel,Káťa my zavazala oči a řekla teď drž a ani se není.
Polila zámek ředidlem a nechala 10 minut působit palivo to jako čert na kůži ale vydržel jsem ,po té začala štrachat v zámečku a asi po minutě jsem slyšel cvak ,ten zvuk byl pro mě, jako když ti spadne těžký kamen že srdce uvolnění bylo tak krásné a cítil se zase svobodný....
Chtěl jsem si na něj sahat ale ona řekla ne ten je teď můj a já si s ním budu dělat co chci ,když jsme byli v krámu koupila tam ještě lano ale toho já jsem si nevšiml.Řekla mi dej ruce záda a já nic neviděl a netušil co se děje v té ch ili jsem byla spoutany a ležel na zádech a nemohla jsem nic ,tak trochu jsem i zaváhal a říkal si vždyť ji ani neznám conkdyz se mi něco stane ,vzala druhý provaz a přivezla mi nohy u sebe k posteli ....byl jsem znehybnenej a nadrženej a nevěděl co se děje.
Citill jsem jak na de mnou stojí a říká whau tak to je husty mám tu chlapa nahého krásného nadrzeneho a můžu si sním dělat co chci .
Já ani nemohl nic říct byl jsem v šoku.
Pak si na mě sedla a říká tobě stojí jak trám líbí se ti to a jen řekl ano a chtěl mluvit dal ale ona měla tu stříbrnou izolačkuco drží jak ševcovská víra a tím mi zalepila pusu .
"Tak teď si sebou pěkně prohraju."a sedla si mi na něj nejdřív jen na krajiček aby zkusila jaký je a pak dovedla hluboko hodně a já sotva zalapal po dechu ,asi můžu se nehla a mě tam uvnitř, ztvdrl ještě více  pomalu se začala houpat a řekla nesmíš se udělat nebo tě do večera nerozvažu...a začala krásné na mě houpat skákat a jezdit na něm jako by byl ten nejhezčí pro ni a vždycky když už jsem skoro byl tak zastavila a nechala ne odpočinout a pak znova a znova byl jsem spocenej a nemohl se vůbec hýbat .
Asi po 10 tě pause jsem si všiml že už to na ní zase přichází a že začíná zrychlovat já jen mumlal do pásky že už budu ale ji to bylo jedno a šukala dal až se udělala a já  taky vybouchli jsme oba rozkoší a já byl vysáván její krásnou kundičkou a stříkal to do ní a cítil její orgasmicke ztahy a pumpuval vše do ní.....
"Hele jaa jsem říkala něco , takže počkej sundala mi pásku s pusy nasedla mi na obličej řekla ať otevřu pusu a vše z ní mi pustila do pusy a řekla dělej a dosucha mi ji oližeš a máš na to 5 minut a začala mi odjíždět moji pusu s to její krásnou voňavou kundičkou  ,která byla tak voňavá a teď ještě lepkavá od mojí šťávy .lizal jsem jak smyslu zbavený a ch ili mě dusila že jsem nemohl popadnout dech .
Když se blížil další její orgasmus cítil jsem to jak mi ho drží a tahá za něj ať přidám ať jsem rychlejší v té chvíli měla mokrý orgasmus a na mě tváře a do pusy vyteklo snad hned tekutiny aja polikal co se dalo a skoro se topil byl to boží pocit který jsem do té doby ještě nezazil .
Whau tak teda ty jsi opravdu šikovný děkuji ti otrela mi pusu kapesníkem dala mi mi pusu a zalepila mi pusu páskou a řekla " slíbí se mají plnit takže teď lež a čekej ....odešla do koupelny vysprchovala a odešla z pokoje .
Byl jsem ohromen a úplně mimo a nevěděl kdy se vrátí, naštěstí byla do hodiny zpátky .
Přinesla jídlo a pití ,rozvazala mě najedli jsme se a povidali si o tom co se dnes stalo a jaký to bylo ....dovolená pomalu končila a my jeli domů  každý jiným letadlem ale dohodli se ,že se doma uvidíme a že si přeje abych si koupil novou klec zámknul se a klíče ji poslal poštou,že až se zase uvidíme budu nadrženy a natěšený.

2

Re: Povidka jednoho submisivniho jedince

Velmi pohodové čtení, těším se na pokračování...

3

Ahoj je to dobré,
je super jak používáš přímou řeč. Dodává to drive. Jestli ti můžu poradit: Použij MW na ověření pravopisu. Jsme trochu odlišní, ale máme obrovskou fantazii, ale hrubky jsou fakt oser. Hlavně nepřestávej. Pro mě je psaní jako sex. Čím déle miluji, tím více řádek napíšu. Pak přijde ta, co miluji a nerozumí, a je to pryč. Ale je vidět, že máš co říct. Popusť uzdu fantazii a pojď do toho.

4

Ty hrubky bych rád odstranil, ale psal jsem to na emailu že se to dá uložit a pak psát dal na telefonu mám spuštěno kontrolu pravopisu a nedostačující, rád si nechám poradit díky moc.

5

Já musím ocenit to, že jsi ten příběh tady hlavně napsal. Nenech se odradit, nejsme tady ve škole, abychom řešili, kdo píše jaké hrubky. Myslím si, že jsi to napsal pěkně a doufám, že jsi to napsal alespoň z části podle nějaké své životní zkušenosti. To by mě právě docela zajímalo, jak hodně je to podle skutečnosti. Klidně napiš pokračování, rád si to opět přečtu.