Řetěz v komoře... To mi připomnělo: Víkend s mou Ženou v hotelu v Praze. (Jeden z mnoha) Večer jsme přišli na pokoj. V podstatě velká místnost jako ložnice a obývací pokoj dohromady, a k tomu oddělená, také docela velká koupelna + WC. Já, samozřejmě pas cudnosti, sprcha a koupel moji ženy, .. Následně jsem se o ní musel postarat, masáž .. orální sex, atd. Potom, abych ji v noci nerušil svou nadržeností, mi přikázala spoutat se. Postup byl předem daný. V kleče před postelí jsem si řetězem obmotal kotníky a zajistil visacími zámky. Další řetěz jsem si obmotal kolem pasu, opět zamknul zámkem a jeho delší konec, za zády , asi 30 cm jsem opět zamknul ke kotníkům. Následně ještě klasická policejní pouta, opet visacím zámkem , k řetězu za zády. Ale ruce jsem si zatím nechal volně. Vlastně jsem byl spoutám do kozelce, ruce za zády, k pasu a ke kotníkům. Moje žena celou dobu ležela na posteli. Když viděla, že jsem hotov, vzala si z kufříku vodítko a odešla do koupelny, tam ho obmotala a zajistila kolem toaletní mísy. Vrátila se do pokoje a přikázala mi nasadit si deprivační kuklu. Tj. : komplet kukla na hlavu, nevidím, neslyším, nemluvím, jen dýchám nosem. Nasadila mi obojek, ruce zacvakla do pout za zády a odvlekla mě do koupelny k toaletní míse. Přikázala mi lehnout si na dlažbu, a zacvakla karabinku vodítka k oku v obojku. Následovalo absolutní osamění.