Ahoj,
přidám se k recenzi Cobry od elje. Já jsem koupil od Vojty Cobru nyní v únoru, velikost 4 (resp. dostal jsem ji od mé paní k Valentýnu). Zvažoval jsem i velikost 5 (která již není o moc větší), nakonec paní rozhodla, že velikost 4 bude lepší a hezčí. Mám poměrně silné noční erekce, a i když umím nosit i malé klece (za klidu), tak s nimi nemám dobré zkušenosti a to právě při nočních erekcích. Penis při erekci menší provedení klece (velikost 1-3) v noci odtlačí od těla a vyskočí. U Cobry velikost 4 je celý penis za klidu uvnitř a nemá při potřebě zvětšení co odtlačovat ani kam vyskakovat. Klec ho drží, jak má. Takže v mém případě nejlepší volba. Navíc z Cobry 4 nejde za sucha penis skoro vyndat (asi byste se odřeli), protože jak je klec delší, tak to v ní už dost slušně drží vlastním třením. Tím to splňuje i podmínku uvěznění víc, než klec krátká, kde lze penis lehce vyndat i bez odemčení (z mé zkušenosti). Sice, jak všichni píšou, je to o hlavě, nebo v hlavě, jak si to kdo nastaví a vyndat se nesnaží (pokud nemá PA klec), ale já to cítím tak, že v delší kleci je více uvězněn, a vyndat bez navlhčení nebo namazání krémem nejde. Tím to má paní více pod kontrolou.
Co se týká materiálů Cobry, Vojta o tom již něco psal v jiném vlákně, že po letech zkoušení konečně našel ten nejlepší model, a mohu to jen potvrdit. Měl jsem od Vojty Cobru z února 2022, a již po 14 dnech nošení musela pryč. Byla cítit chemicky a buď jsem měl z ní alergickou reakci kůže, nebo odřeniny z velmi drsného provedení vnitřní části (jako smirkový papír), a nakonec to dopadlo tak, že mi ji má paní zakázala nosit. Dnes s novou klecí Cobra od Vojty, která je vyrobena jako odlitek, je velmi příjemná na dotek, žádné chemické výpary, drží pevně, nepraská, je zatím maximální spokojenost. Ten poslední model, co Vojta nabízí, určitě všem, kdo zvažují Cobru, doporučuji.
Co se týká kroužků, které jsou ke Cobře dodávány, tak jsem nakonec skončil u největší velikosti. Velikosti jsou 4, přičemž velikost kroužků 1 a 2 vůbec nechápu, že někdo může nasadit. To je jak prstýnek. Zkoušel jsem ze zvědavosti velikost 2 a měl jsem co dělat, abych ji pak sundal. Skončilo to poraněním kůže a otokem. Nedoporučuji. Pak jsem používal asi 5 dní velikost kroužku 3, ale v noci to byly při velké erekci muka, a i ze zdravotního pohledu mi to na dlouhodobé nošení nepřišlo dobré. Tak jsem nakonec skončil u největšího kroužku velikosti 4 (optimálně bych potřeboval kroužek někde mezi velikostí 3 a 4). Trochu jsem se bál, že největší kroužek nebude sedět za klidu tak dobře, jako velikost 3, že bude sklouzávat, ale opak je pravdou. Drží perfektně, nikam se to neposouvá, v noci je to snesitelné, jen asi hodinu spánku mezi 5-6h ráno to tedy už nepříjemné je, ale je to klec a dává o sobě najevo, což je v pořádku.
Takže jak všichni píšou i v jiných vláknech, že používají velikost klícek 2 nebo 3, vybírají při rozhodování spíš kratší verzi, tak já jsem nakonec skončil u těch delších provedení, protože mi to v nich prostě lépe drží. Každý to má jinak, to je jasné, ale tímto bych chtěl podpořit ty, kteří zvažují delší verze klecí, aby se toho nebáli. V kalhotách ani Cobra velikosti 4 poznat není. To by mi ji paní nedovolila nosit, kdyby to bylo znatelně vidět.
Dnes paní odešla do práce, opět s klíčky v kabelce, takže se mi plní sen.
Přeji i vám ostatním, abyste to měli také tak, a Cobru od Vojty za mě velmi doporučuji.
Alf