Téma: Seznámení
Povidka seznámení
Jednou takhle na jaře ,jsem si uvědomil že moje vztahy vždycky končí tím ,že ženy rády zůstávají při vanilkovým sexu a nechtějí moc zkoušet nové věci v sexu .Tak jsem si řekl, že to trochu změním a budu hledat ženu která bude stejná jako já a bude to chtít Bdsm.
Byli ráno normální den a já si říkám ,tak jo podívám se na inzeráty na tohle téma třeba to výjde. Tak jsem si dal kávu a za raniho rozbresku začal pročítat jestli tam najdu tu pravou co mě bude mít ráda, takového jaký jsem ..
A po pár hodinách jsem ji vybral a ona hned odpověděla. "Ahoj otroku,proč jsi si mě vybral čím jsem tak výjimečná že mě chceš poznat ".
Když jsem to přečetl ,hrklo ve mě a já si řekl že ji chci poznat ..
Byla moc krásná už na jedné fotce jsem si říkal pane bože chci pod ní ležet a vidět ji tak moc z blízká myslel jsem její krásnou voňavou na dálku .a tak jsem ji začal popisovat jak vypadá na fotkách a že mě vzruseje vše co má ráda a tak jsem ji nabídl, že by jsme se mohli sejít a že Já vymyslím místo bylo už teplo takže venku.....
Den před konáním naší schůzky jsem vymyslel že půjdeme někam k vodě nebo na chatu ....na konec řekla, dobře půjdeme se vykoupat do řeky a pak k tobě na chatu .. uff úplně jsem zblednul a představil ,kolik toho všeho musím zařídit, aby jsem ji tam mohl pozvat a neseděli jsme u ohně v kopřivach...a ostružiní...
Ráno jsem vstal už ve 4 a jel na chatu ....tam jsem poklidil chatu a posekal přes den zahradu udělal to tam hezky ale připravené na první setkání.....
Protože jsem to jsem ještě neřekl..."domluvili jsme totiž že první hodinu budeme sedět a povídat si a až uběhne hodina prevlekneme se do latexu a budeme si povídat dal ale už s nádechem toho tajemna, koho ti víc vzrušuje koukat a pozorovat Jí.... jak se tváří a cítí ten pocit ve zduchu .Když jsem se vracel s koupelny a viděl ji jak tam stojí nedokázal jsem skončit v úžasu.Měla krásné červeno černé šaty akorát kousek pod zadek a na nohou Měla krásné černé leginy a nohy boosky v krásný vysokých lodičkách...."Tak ukaz se mi otroku ,podívám se na tebe ,už jsem dlouho neviděla takovou čubku jako jseš ty "v té chvíli jsem si klesl na kolena a náklady odpor jen koukal jak si mě krásné přitáhla za vodítko až před krásné veliké křeslo tam řekla sedni a dívej se ....
Ona byla moc krásná já tak krásná že už jsem tekl jen s toho pocitu co se děje okolo....Sedla si na křeslo v těch krásnejch šatíčkách šibalsky se na mě pousmála roztáhla nohy, tak že jsem ji, měl před očima a chtěl ji přivonět ale ještě jsem nemohl prozmtoze v téhle chvíli už jsem cejtil jak mě má v hrsti a vlastně v klínu ....naše oči se setkali a ona zatáhla za obojek a řekla přísně lízej už mi to nikdo takhle neudělal, potřebuji si to moc užít tak to nepokaž,říkal jsi že jsi šikovnej...tak se ukaž a moje rty se začali bortit do její krásné voňavé horké jeskyňky a já začal lizat tak hluboko jak jsem mohl skoro by se dalo říct že jsem ji šukal jazykem,byla jak smyslu zbavená a chtěla ještě víc a víc až přišel i ten krásný géjzýr squrtingu a ona padla vedle mě unavená přitáhla si MW obojek vedle sebe a potichu řekla jseš dobrej tebe si nechám ale nejdřív musíš projít moji zkouškou a u udime jak si pojedeš a pak teprve řeknu...rozumíš mi otroku ...