Já mám snů hned několik. Ten největší (a jediný reálný) je samozřejmě najít fajn holku, kterou bude v soukromí bavit hrát si na dominu. Ne vysloveně drsnou dominu. Spíš veselou holčinu, co to prostě bude bavit. To tu ostatně píšem všichni (závist těm co už našli).
Mimo toho mám i pár trochu konkrétnějších snů. Ten nejdobrodružnější je žít v nějaké "vesnici", či spíše komplexu, který budou obývat jen lidé našeho ražení. Bylo by tam normální, potkat cestou z auta dominu se subíkem na vodítku, a večer slyšet nářek a rány bičem. Taková uzavřená komunita, kde je neobvyklé obvyklé. Reálně se to nesplní (kéž by), ale možná na to téma někdy něco napíšu.
Mimo toho měl ale člověk celou spoustu různých snů, představ a fantazií. Například když mi bylo tak 18 - 20, tak mě strašně vzrušoval následující scénář: Sbalím nějakou ženu (tak třeba 35 až 40 - prostě starší než jsem já) a budu s ní mít u ní doma, v její manželské posteli, sex. Když v tom nejlepším k nám vtrhne její manžel. Já se pokusím utéct, ale on mě chytí, přehne přes čelo postele, jeho žena mi chytí ruce, a on mi udělá to, co já jeho ženě.
Snů a fantazií je spousta. Spíš je problém, že je v reálném životě těžké je převést do reality, přestože podobné sny má kde kdo.