1

Téma: Vaše nejtajnější přání / sny

Ahoj zajímalo by mě jaké máte tajné sny. Muj největší sen je zůstat rok bez orgasmu. Jsem sám na cudnost a moje pevná ruka to nedokáže muze rekord je nějakých 50 dni a to uz jsem viděl zenu a klec se napínala. Jaké sny přání mate vy?

2

Re: Vaše nejtajnější přání / sny

Že všichni chlapi budou zamčení. A holky, které to potřebují, taky.

3

My zamčení muži jsme minorita v minoritě. Ja osobně ještě nikdy někde nikoho nepotkal o kterém bych věděl že má zamčený penis.

4

Můj tajný sen je být zamčený na neurčito a muset vždy a všude nosit jen lesklé lakované oblečení.

5

Ahoj.Já by jsem chtěl být prostě jenom pro někoho zamčený.

6

Najít někoho, pro koho bych mohl být zamčený.

7

Být od své manželky zamčený na neurčito, souložit si ní pouze připínákem a být od ní nucený nosit pouze dámské spodní prádlo. Tohle je můj nesplnitelný sen. —-Žena o mých snech ví, ale přitahuje jí, když jsem v posteli spontánní. Spodní prádlo mi prý sluší, ale ta představa, že ho nosím se jí hnusí.

8

Mám to podobně jako borik. Proto jsem za dámičku vždycky jen sama před sebou, když mám soukromí a jsem sama. Převléknu se do dámského, když mám náladu tak se i zamknu a jsem si za kurvičku sama se sebou a mými hračkami. A když to mám takto oddělené, tak je to mým snem samo od sebe a nepotřebuju s tím za nikým chodit.

9

Mým asi nesplnitelným přáním je mít dominantní ženu alespoň v ložnici. Mnohaletý stereotyp je k uzoufání.

10

Mě velké přání je mít ženu, se kterou nebudu nikdy spát. Budu dlouhodobě uzamčený v pásu cudnosti a náš sex by byl jen o potěšení mé paní. Moc bych si přál, aby měla ráda strap on a často mě šukala na různých místech a užívala si to.

11

Mam sen byt trvalo uzamknuty v pase cudnosti

12

Ahoj, mám jedno přání. Ta první půlka už není tajná, protože už jsem to manželce řekl. Mým snem je aby mě začala manželka pravidelně zamykat (zatim o tom nechce vůbec slyšet) a ta druhá část je, že to řekne svým kamarádkám při holčičí party u nás doma a “donutí” mě k předvedení.

13

Trvalé uzamčení zůstane u mě nejspíš jen snem.

Ale jedno tajné přání bych měl - v naprosté anonymitě (takže asi za pomoci nějaké kukly na hlavě) jakkoli obšťastnit anonymní ženu třeba se strap-on a být přitom po celou dobu zamčený v PC bez jakékoli možnosti odemknutí. Tak uvidíme, zda se někdy splní…

14

No jeden sen mám splněný, jsem už dlouhodobě zamčený a uspokojení paní, je na prvním místě. Druhý sen už si ale nesplním,... být zamčený jako panic s odpíráním prvního sexu. smile

15

@Nicolas To bych taky chtěl, být zamčený jako panic.
A být u toho ponižován, a mít odpírané orgasmy, a dostávat na zadek.
Bohužel jsem cudnost objevil víc pozdě.

16

Lákalo by mě využít cudnost jako motivaci a reálný výchovný prostředek.
"Už zase jsi ráno vynechal cvičení? Nu dobrá. Tak zůstaneš v klícce zamčený, dokud mi nepředvedeš perfektní sestavu 50 kliků. Že zatím zvládáš jenom 40? No tak to se koukej snažit. Dokud se nezlepšíš, žádná masturbace a žádný sex!".
Ideálně doplněno i o občasné motivační výprasky a tak.

17

Já mám snů hned několik. Ten největší (a jediný reálný) je samozřejmě najít fajn holku, kterou bude v soukromí bavit hrát si na dominu. Ne vysloveně drsnou dominu. Spíš veselou holčinu, co to prostě bude bavit. To tu ostatně píšem všichni (závist těm co už našli).

Mimo toho mám i pár trochu konkrétnějších snů. Ten nejdobrodružnější je žít v nějaké "vesnici", či spíše komplexu, který budou obývat jen lidé našeho ražení. Bylo by tam normální, potkat cestou z auta dominu se subíkem na vodítku, a večer slyšet nářek a rány bičem. Taková uzavřená komunita, kde je neobvyklé obvyklé. Reálně se to nesplní (kéž by), ale možná na to téma někdy něco napíšu.

Mimo toho měl ale člověk celou spoustu různých snů, představ a fantazií. Například když mi bylo tak 18 - 20, tak mě strašně vzrušoval následující scénář: Sbalím nějakou ženu (tak třeba 35 až 40 - prostě starší než jsem já) a budu s ní mít u ní doma, v její manželské posteli, sex. Když v tom nejlepším k nám vtrhne její manžel. Já se pokusím utéct, ale on mě chytí, přehne přes čelo postele, jeho žena mi chytí ruce, a on mi udělá to, co já jeho ženě.

Snů a fantazií je spousta. Spíš je problém, že je v reálném životě těžké je převést do reality, přestože podobné sny má kde kdo.

18

@Nicolas ja panic jsem i kdyz mi je uz 23 let. Ale muj problem je ze nemam. Tu slečnu co by me chtěla držet v kleci.

@alexandr400 super nápady. To bych bral také

19

@Novacek22 děkuji. A držím palce. Máš ten základ. A s tu slečnu určitě taky nakonec najdeš. Držím palce.

20

@Nicolas,nevadí že ti je 23, máš hlavně základ, pro tenhle sen, narozdíl od nás. A nějakou klíčnici určitě najdeš, a my ti budeme jen závidět.

21

Ted me tak napadlo ze další sen který se nikdy nesplní je zkusit byt ženou sice to neni nic o cudnosti ale sen to je smile

22

Za mna az trosku nudny sen, ale klasicky cuckold vztah, kde ona bude mat na sex primarne, resp skoro len obdareneho bulla, a mna necha dlhodobo zamknuteho. S obcasnym uvolnenim. :-)

23

No dalo by sa povedať že žijem sen aký má lycrasub..moja Pani má milenca, s ktorým má sex primárne, ja som zamknutý a sex mávam len za odmenu. Je to vzrušujúce, ale nie vždy jednoduché

24

No jeden sen by byl. Potkat ženu co je fajn a vše společne prožívat.

25

Moje přání by bylo aby tohle fórum nebylo plné chlapů v ženském profilu. Zavést třeba nějaké ověření jako na amaterech. Proč je to moje přání ale bude to vlastně jen sen?

1, žena mi píše český ale telefonicky hovor odmítne protože neumí česky

2, pár hledá druhý pár ale nakonec ten pár je jen chlap

3, odmítnu muže ale v zápětí mi píše neodbytná žena s žádostí o schůzku a mé fotografie

4, žena mi dá svůj e-mail ale v zápětí zjistím na googlu když si ho dám vyhledat že žena není ženou ale je to chlap co se prodává na sex seznamce