1

Téma: Silikon alebo plast

Priatelka mi kupila kovovy cb6000s, moc mi nevyhovuje, tak ze si mozem vybrat iny ale ze sa tomu nevyhnem. Moja otazka je, co je lepsie silikon, alebo plast? Aj zhladiska prijemnosti materialu v styku s pokozkou, aj zhladiska zivotnsti. Tu na fore som cital, ze platove niekedy prasknu.

2

Re: Silikon alebo plast

Občas se stane, že klícka praskne ve spoji. Většinou se dá slepit. Možná by pomohlo se víc rozepsat, co všechno ti nevyhovuje a proč, jak dlouho to nosíš, jaké máš zkušenosti atd. Pak ti můžeme líp poradit.

3

Klíčová otázka myslím není jaký materiál je lepší, ale proč ten první pás nevyhovuje.

4 Naposledy upravil: Dodo (7.7.2014 18:33:10)

1. Nevyhovuje kvôli veľkosti krúžku okolo varlat, aj ten väčší ma škrtí - toto by sa dalo vyriešiť pri troche kutilských zručností.
2. V mieste kde sa spája krúžok okolo varlat a klietka na penis sa mi občas dosť nepríjemne zacvikne koža, mám tam momentálne asi 0,5 cm podliatinu. Neviem ako by sa dal tento problém odstrániť.

A ešte je tu jeden problém, pracujem vo firme, kde SBS niekedy kontroluje ľudí detektorom kovov a netúžim po nepríjemnej situácií s chlpatým SBS-károm.

Inak by to bolo celkom fajn. Zo začiatku som bol pozitívne prekvapený, že to nie je také strašné ako som si myslel
Uvažujem o kúpe niečoho mäkšieho, prikláňam sa zatiaľ k silikónu.
Čo by muž nespravil kvôli žene ktorú má rád, aj keď má občas šialené nápady, že? :-)

5

A jak dlouho to nosíš? Nemůže tě škrtit největší kroužek proto, že jsi pořád částečně vzrušený??

Nevím kde se spojuje klícka a kroužek? Vždy by mezi nimi měl být distanční trn a kroužek (občas se to skřípne při nasazovnání).

Co se týká kovového zámku - prakticky většina PC má něco kovového, určitě i ten silikonový CB musí mít zámek. Takže jedině použít ty plastové jednorázové zámečky..

6

Tu je obrázok: http://leteckaposta.cz/863020810 Tam sa mi občas priškripne koža. Nenosím to dlho, zatiaľ len skúšobná prevádzka... Práveže sa mi to tam priškripne hocikedy, najčastejšie v úplne ochabnutom stave.

7

Hmmm to je klasika. Osobně to řeším tak, že mezi penis a toto místo vsunu kousek papírového ubrousku. Jen konec drží kroužek a druhý klícka aby se ubrousek neposunul. Ale rád si přečtu i jiné řešení.
Ubrousek samozřejmě při sprše vytáhnu a poté měním.

8 Naposledy upravil: IN (9.7.2014 07:17:06)

Dodo napsal:

Tu je obrázok: http://leteckaposta.cz/863020810 Tam sa mi občas priškripne koža. Nenosím to dlho, zatiaľ len skúšobná prevádzka... Práveže sa mi to tam priškripne hocikedy, najčastejšie v úplne ochabnutom stave.

Jaj, moje chyba, jsem si neuvědomil, že máš kovový CB, tam se to stává. Každopádně ani v plastu, ani v silikonu se ti tohle nestane..

Napadá mě, co tak zkusit přes ten spoj "kroužek" z duše na kolo? Ale musel by to být nějaký malý průměr..