1

Téma: Dora: Tři měsíce bez výstřiku, měsíc milování

Manžela jsem v dubnu 2023, rok po naší svatbě, opakovaně přistihla při masturbaci. Přiznal se, že si ho honí i několikrát denně. Uznával, že s tím má problém. Oba jsme věděli o zamykání, tak jsme se dohodli, že bude pod zámkem. Manžel si nechal udělat obřízku a současně frenum/frenulum piercing v místě, kde měl před obřízkou uzdičku. Přes léto, když se mu penis zahojil, jsme experimentovali se zamykáním. Pořizovali jsme různé klícky a pásy.

Od října 2023 jsem ho zamkla natrvalo. Po ranní sprše jsem mu nasazovala klícku jištěnou přes piercing, po večerní sprše a promazání penisu a koulí florentský pás. Domluvili jsme se, že ho nenechám vystříknout tři měsíce, jak se to má na začátku zamykání dělat. To byl náš první Locktober, No Nut November a Denial December. Jenže já byla tak nadšená z manželovy změny chování, že jsem se rozhodla nechat ho bez výstřiku dál. Nakonec zůstal bez orgasmu celých sedm měsíců do konce dubna 2024, kdy jsem to nevydržela já. Už jsem ho potřebovala v sobě.

Na radu kamarádky jsem manžela nechala trvale zamčeného, odemykala jsem ho jen na sex a hygienu. V říjnu až prosinci 2024 jsme realizovali náš druhý Locktober, No nut November a Denial December.

Na konci vášnivě promilovaného letošního ledna jsem si pro manžela vymyslela Orgasm Free Februar - únor bez orgasmu. Během něj jsem zde četla loňský komentář LittleBabe o tom, jak byl zamčený v postní době. Našla jsem si, že letos postní doba začíná 5. března a manželovi oznámila, že začneme dodržovat další tradici. Těšil se, že budeme mít sex na začátku března, ale měl smůlu, protože jsem zrovna měla chřipku. Rozhodla jsem se, že zůstane bez orgasmu celé tři měsíce do konce dubna.

Na prvního máje, večer po vášnivém líbání pod rozkvetlou třešní jsme se po čtvrt roce znovu vášnivě pomilovali. Milujeme se teď každý den, většinou několikrát.

Uvažuji, že manžela přes léto, celý červen, červenec a srpen, zase nechám bez orgasmu. A celé září se budeme milovat. A pak už bude náš třetí Locktober, No Nut November a Denial December...

Manžel má smůlu, že ani tři měsíce bez orgasmu u něj nevedou k poluci. Jen odkapává, takže věřím jeho nářkům, že ho semeno v těle strašně tlačí. Když byl bez orgasmu 7 měsíců, poluci měl až na konci čtvrtého měsíce.

Ale mně nevadí slyšet chlapa naříkat a vidět ho kroutit se. Muži, kteří nestříkají, jsou tak pokorní, něžní a laskaví!

2

Re: Dora: Tři měsíce bez výstřiku, měsíc milování

Fascinující, a velice praktický přístup. Krásně vyvážené. Proč není víc takových jako ty?

3

Je fakt, ze je to neco uzasneho kdyz si zena i muz takhle sednou a rozumeji.
Tise zavidim!! A preju

4

Úžasný přístup k vedení manžela....
Dora, jste splněny sen mnoha subiku :-)

5

Líbí se mi, jak svého muže udržujete a zároveň jste mu věrná

6

Dora: Během měsíčního zamčení tvého muže mu dovolíš, aby s tebou měl sex, aniž bys ho odemkla? Nebo je to pro vás oba zároveň měsíc bez sexu? Dráždíš ho něčím, co ho udržuje stále v napětí?

7

Alf: Během tříměsíční abstinence se jen mazlíme a líbáme. Večer před usnutím klidně hodinu i dvě. Já nahá, manžel jen ve florentském pásu. Celý den se na to těším. A taky manžela ráno a večer při společné koupeli umývám a pak mu vmasírovávám ošetřující masti. Třetí měsíc abstinence se manžel při všem celý třese, sténá a hrozně teče. Já se taky třesu, sténám a teču a šíleně se těším, až to skončí a můj muž mě pořádně vymrdá.

8

Dora

Líbí se mi Tvůj přístup, taky ženu k tomu vedu, aby si mě zamkla.

Dovolíš mu potom i výstřik ?

9

Jak pokračuje Váš příběh @Dora