Téma: humbler (mimi téma cudnosti)
Humbler povídka nepovídka Tato povídka je zcela smyšlená, může a nemusí být návodem či inspirací.
Píp píp
Došla zpráva. Jedna z mnoha už zas někdo něco chce …ne dnes už ne!  Dál  se věnoval svoji činosti,byl dnes už doma chystal na kávu aby ji po příjezdu svoji drahé jen rychle dovařil.
Zvoní telefon.její jmeno zvedá to.
Ahoj…..ahoj už čekám doma…supr jsem doma za půl hoďky-četl jsi zprávu…ne ješťe ne….přečti nachystej se……jo podívám se..Ahoj
 Našel telefon prohlídl si došlé zprávy a četl : Jsem si všimla že v garáži vyrábíš zajímavé zařízení.Takže nasadit na svoje místo,Nasadit pouta na ruce i nohy  zavést anální šperk kleknout do rohu hlavou ke zdi. Čekej až dojedu.Ti to spočítám..
Zaskočenej,“krve by se nedořezal“ četl poprvá podruhé a náhle si uvědomil že není čas,přeci si to vše neudělá horší.Rychle dochystal kávu,běžel do dílny pro humbler   a začal dělat vše co má .Zavřít koule do humbleru nasadit pouta na ale nezapínat,vložit šperk,klapky na oči,zapnout pouta na rukoukleknou do rohu a čekat.    
Nevěděl jak dlouho čeká a najednou  bouchli dveře a slyšel kroky ale  nemíří k němu.Po chvíly ucítl dotek na remenou .Řekla mu:si jako myslíš že si budeš dělat co chceš kutile?To teda ne.Tady rozhoduji jen já.sice jsem chťěla takový zařízení pořídit.Ale když sis ho vyrobil sám je to jasný důkaz jak moc chceš být můj poslušný sluha.Vím co  bys rád.Budeš tu jen pro mě  sloužit ,všemy způsoby pro mě. Teď tu čekej zatím ťe ješ´te nepotřebuji. 
Po  pár minutách přišla bez řečí nasadila obojek, povolila ruce a za vodítko  a za vodítko táhla po celým domě.Pochopitelně humbler nedovoli nic jiného než cupitat po čtyřech  ale za občasného plácnutí bičíkem po zadku to šlo docela svižně.
Nakonec zastavila u křesílka, humbler karabinkou připla ke kotníkům,ruce sepla za zády. Dnes se ti budu věnovat velmi, velmi dlouho. Tvůj chtíč bude navždy můj.Byl zcela v její moci .Sedla si pohodlně svojí mušličkou přesně před něj ,bylo jasné co má dělat a ona mu ráda pomohla chytla za vlasi,občas mu hlavu sevřela stehny.Až bylo hotovo a ona se zklidnila hned chytla do ruky proutek a odpojila ho od kotníků. Řekla: první službu jsi celkem zvládl.uvidíme jak budeš fungovat dál. Krupobití ran začalo dopadat ve stejném rytmu. Byly o dost štiplavější. Během chvíle cítil palčivou bolest na svém zadku.
Po chvilce si donesla  důtky. Plesk. Rána dopadla na rudnoucí pohlaví. . Odmítal pochopit, že právě jeho tělo pokorně přijímá úděl.
Vnímal bolest na svém  pohlaví. Bolest, která se dala snést a zároveň přinášela obrovské potěšení a vzrušení.
Odstranila humbler ale nezapoměla ho chytnout za koule,zmáčkonout a pošeptat mu‘‘ jsou moje jen moje‘‘      Teď bež uklidit kuchyň tak jak běžně. Sedla si na gauč a věnovala se chatu s kamarádkou.Ozval se že má hotovo.
Rozkázala: na čtyři přede mne  chci si pohodlně natáhnout nohy. On s radostí vše udělal.Cítil radost že může užitečný pro svojí paní měl radost ze sebe své paní prostě radost z naplnění tajných snů.Najednou sundala nohu v silonkách začala ho dráždit,třít tlačit.Pomohla si rukou a gelem ale po chvilce přestala(vlastně už pěkně stál).   SI SNAD NEMYSLÍŠ ŽE JSEM TADY KVŮLI TOBĚ?NE TO JE NAOPAK.
V ložnici si ještě užil pár hodin ve folii a ona další dva orgasmy. Jeden na jeho obličeji druhý vedle něj. někdy tam jen ležel a nestíhal se divit co vše paní vymyslela? Jeho Orgasmus ?To je ve hvězdách……………………
Humbler je zařízení používané při BDSM hrách , které slouží k omezení pohybu mužského účastníka. Výhodou je  snadný přístup k varlatům i zadnici.
Při pokusu o vzpřímení postavy způsobuje Humbler natahování varlat a nutí muže setrvat v přikrčené submisivní pozici zatím co jsou pohlavní orgány snadno přístupné ona si tak může hrát, jak uzná za vhodné, stimulovat jej, naplácat mu plácačkou či jakkoliv jinak potrápit. Ovšem pokud se karabinkou jeho konce připne ke kotníkům je zcela znehybněn ve spodní části těla.Což mu jistě umožňuje se starat o její klín nebo jen poslušně čekat se spoutanými ruky za zády než si Madam udělá nechtíky nebo dokud nebude Paní zas k něčemu užitečný