Re: thedoctor3321: ja a moja Kráľovna
@thedoctor3321 děkuji za ty mastičky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » thedoctor3321: ja a moja Kráľovna
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
@thedoctor3321 děkuji za ty mastičky
@milujibdsm
tak potom napiš ako to bola "jazda" ![]()
Ešte chcem určite vyskušať Teatree oil....to bude podľa mna asi najviacm, kedze na pokozku sa ma pouzivat zriedený. No uvidíme ![]()
Tak sme po čase vyskúšali aj druhý (zelený) masážny olej. Kráľovna mi natrela aj žaluď a gule.
Začala ma dráždiť na uzdičke s vibrátorom a v tom čase som bol už tak vzrušený, že som ten olej ani necítil. Po pár minúte som dostal orgazmus aj s výstrekom. Aj to ešte oddialovala, aby som nebol hotovy za 15 sekund. Orgazmus som mal po 43 dňoch, takže nadržaný som bol ako plemenný býk
Penis bol tvrdý ako kameň aj ked je pravda, ze som si ponechal kovový krúžok z klietky.
Keď orgazmus odznel, opäť sa prihlásila páliva bolesť toho oleja, ale nie až tak výrazne ako to bolo pri minulej "skúške"
Do 26.7. ešte môžem mať 3x orgazmus, tak to odhadujem na koniec budúceho mesiaca.
Ranné erekcie už nemám cca 10 dní, tak spím bez najmensieho problemu. Aj ked ma niečo silno vzruší, tak cítim nejaké impulzy v penise, ale nepostavi sa a ani klietku nevytlačí.
Pěkně se Vám to vyvíjí, jen tak dál ![]()
@Nicolas,
ďakujeme, veríme, že to vydrží.
Samozrejme ani my sa nevenujeme cudnosti každý deň.
Preto skúšame nové veci a hlavne nás to baví.
S príchodom tepla budem viac odomknutý, kvoli biku. Tak uvidíme.
V nedelu mi Kralovna vravela, ze po 2 tyzdnoch, aby som si spravil masaž prostaty, tak som navrhol, aby mi ho masirovala vibratorom a aby ma nechala vytiecť s tým, že jej poviem, kedy ma prestať. Prvych par kvapiek sa mi to darilo, ale ako aj vy isto viete, ta hranica je velmi tenka a zle som to odhadol ![]()
Po kratkej chvili vystrek pol metra a už sme obidvaja vedeli, že je zle ![]()
Problem je, že už nemam dalsie pokusy do konca obdobia a to znamena, ze najblizsi povoleny orgazmus mam 25.7.2025
Takze dovtedy musim vydržať. Budu to asi galeje, ale pravidla sa musia dodržiavať.
Samo som zvedavy ako to zvladnem ![]()
Posledné dni to bola tak trocha rutina, ale nesťažujem sa, niekedy máme viac práce a aj o tom je život.
Žiadny orgazmus som od posledneho prispevku nemal a stále čakám na 25.7.
t.j. viac ako 3 mesiace ![]()
Moja Kráľovna samozrejme orgazmy dostáva, ale tiež to nie je každý deň. Aj keď je pravda, že na tom podtstane lepšie ako ja ![]()
Masáž prostaty mám povolenú, ale orgazmus nič nenahradí ![]()
Momentálne som zamknutý 2 mesiace a 23 dní.
Minule sa ma Kraľovna spýtala aký je to pocit, keď viem, že budem mať orgazmus skoro až na konci Júla ![]()
Musím priznať, že tak dlhú dobu si neviem predstaviť, preto si to veľmi neuvedomujem ![]()
Tak pekný víkend !
Tak stále som bez orgazmu a už som teda značne nadržaný, že by som striekal až by som plakal, ale snažim sa na to nemyslieť aj keď niekedy nemyslím na nič ine ako na sex sex a ešte raz sex ![]()
O par dni idem na piercing uzdičky. Uvidím ako sa to dlho bude hojiť, ale podľa zakroku by to malo byt za par dni OK. A kedže v Juli chceme ísť do HR, tak by to malo byt komplet zahojené.
Ešte sme nevyskúšali pŕhlenie čestvou žihľavou, tak až narazíme na mladé výhonky, tak to musíme skúsiť ![]()
Určite dam vedieť aký je to pocit a na akom stupni mnojho rebricku sa nachadza ![]()
Pred cca 2 tyzdnami som si nechal aplikovať frenum piercing na uzdičke. Takže 2 tyýždne som nemal klietku, kvoli hygiene, kedže som to nechcel zanedbať a radšej to nechať uplne zahojiť. Teraz mam zakladny šperk, ale po par tyzdnoch by som chcel krúžok, alebo nieco ine, uvidime.
Oragzmus som nemal presne 90 dní, takze niekedy je to tažke odolať
, ale musim vydržať ešte do 25.7.
Na tú žihľavu som nezabudol, len ešte nebol čas, možno cez dovolenku to skúsim a prípadne to schladím v mori ![]()
Tak po 2 mesiacoch sa hlásim opäť ![]()
Orgazmus som mal, tak ako som to mal dohodnuté t.j.25.7. a pani mi to spravila rukou v sprche. Bolo cítiť, že penis pri orgazme bol mäkký, ale co by som čakal keď, som nemal orgazmus 4 mesiace, že ? ![]()
Po pár dňoch na dovolenke a pravidelnom orgazme už stvrdol na požadovanú úroveň.
Včera večer mi moja Kráľovna vraví, že nech si nasadím okamžite klietku. Snažil som sa po posunúť aspoň o 1 deň, ale tlačila na mňa tvrdo a nepovolila. Takže od včera som zamknutý. Dnes si zatočím na ako dlho a koľkokrát budem mať orgazmus.
Po zamknutí sa ma Kráľovna spýtala koľkokrát som si honil, lebo, že vidí a cíti, že nejavím extra záujem o jej telo ako keď som zamknutý
Tak preto tak naliehala ![]()
PS: Tu žihľavu som stále nevyskúšal ![]()
Tak mojha Kralovna zatočila ruletou a zastavilo sa na " do Štedrého dňa 3x", ale Kraľovna ma hneď odpískala, že keďže som nedovolene honil, tak najbližší orgazmus ma čaká na ten Štedrý deň ![]()
Dnes som na Homeoffice a ked som rano vstal, tak som nasiel odkaz od Kralovny, ze si mozem vyhonit, kedze sa o ňu pekne starám. Tak som to vyuzil, kedze Vianoce su este daleko ![]()
U nás žiadna zmena, stále som zamknutý, bez možnosti svojho potešenia. Potešiť môžem iba moju Kráľovnu, ale to mi nevadí ![]()
Teraz som pár dní chodil po lekároch, tak som bol bez klietky, ale včera popoludní som vravel Kráľovne, že by som si ju mal nasadiť, lebo neručím za seba
)) tak mi prikázala okamžite nasadiť klietku !!!
Zatial zostáva termin Vianoce, tož ešte dosť ďaleko ![]()
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » thedoctor3321: ja a moja Kráľovna
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB