Téma: Seriál - Inside out.
Vyprávění je inspirováno skutečnými událostmi. Doma to nezkoušejte a nebo... =];-)=8
Toho večera jsme s mou paní leželi v obýváku na pohovce a sledovali seriál na Netflixu.
"Jak se ti to dnes líbilo?"
"Nádhera. Opravdu, moc se mi to líbilo. Ještě jsem se z toho úplně nevzpamatoval"
"Vyprávěj mi o tom." Ležela s hlavou položenou na mém břiše a sledovala, jak se Erik sklání nad mladou plavkyní a jemně jí drží za tvář.
"Byl jsem z toho strašně nervózní. Po tom, cos mi do práce poslala tu rezervaci, jsem už vůbec nemohl pracovat. Přemýšlel jsem, co a jak bude. Nikola mě nekolikrát přistihla, jak jen tupě zírám na monitor. Bože, to bylo hodně trapný."
"A stihli jste ten projekt dokončit?"
"S vypětím všech sil jsem to odevzdával za pět konec. Ale stejně si myslím, že mi to Nikča příští týden omlátí o hlavu."
"Hmm, aby se nezbláznila." Erik jí začal jazykem laskat spodní ret. Měla andělskou tvář. Byla ztělesněním plachosti a neviny.
"Pak jsem chtěl nastartovat auto, ale klíče jsem si v tom uragánu myšlenek nechal na stole v kanclu. Musel jsem se vrátit. Koukám na displej telefonu, abych to stihl. Upaloval jsem zpátky. Připadalo mi, že výtah jede snad půl hodiny." Usmál se a hladil jí přes tenkou látku trička na vypracovaném bříšku.
"Emily je ti strašně podobná." Dívka začala opětovat Erikovy polibky.
"To jo, ale jí je tak maximálně dvacet. Ty dnes něco chceš? Že mi tak lichotíš?"
"Leda bys mi to dovolila. Po tom čím jsem si dnes prošel, jsem strašně... Nechci škemrat ale... Víš co, ne?"
"Uvidíme... Záleží na tom, jak budu spokojená s tvojí historkou." Vytáhla z dekoltu malý klíček z bílého zlata, který jsem pro ní nechal udělat na zakázku. Klíček měl tvar baletky stojící na špičce. Za normálních okolností by neznalí, vůbec netušili, že se jedná o klíč.
"Srazil jsem se s Nikolou ve dveřích, když právě odcházela. ´AU... bouchla jsem se do ruky. Co to proboha máš v tý kapse?´ ´Promiň, ale mám strašně na spěch.´ Krve by se ve mě nedořezal. Umě jsem se kolem ní obtočil a pádil do kanclu a sebral klíče. K mojí smůle Nikola tolik nespěchala a já s ní musel jet výtahem."
"No zatím to má správný náboj. Co bylo dál?"
"Jestli jel výtah před tím pomalu, tak šnek je proti tomu sprintér. Nikola se teatrálně držela za ruku a po očku mi sledovala zip kalhot. Bylo to nekonečný. Snažil jsem se být co nejvíc v předklonu, abych co nejvíce skryl výstupky klece. ´Něco tě trápí?´ Zeptala se náhle. ´Stojíš fakt divně.´ ´Ale to nic, trochu mě bolí břicho. Asi z toho stresu. Příliš kafe, znáš to.´ Snažil jsem se vykroutit z rozhovoru. ´Pozdravuj ženu, musím s ní někdy na kafe. Mám na ní pár otázek ohledně cvičení.´ ´Jo jasně. Bude ráda. Určitě se jí ozvi.´ Konečně výtah zastavil v garážích. Vyšla jako první a s úsměvem se na mě ještě jednou otočila. ´Tak v pondělí. Pa.´ Kámen mi spadl ze srdce, když zašla za roh."
"Zrovna dneska mi psala, jestli bych s ní v sobotu nešla do posilky. Asi to bude zajímavý rozhovor. Ale pokračuj, nenech se rušit." Erik si sundal tričko. Emily začala sát bradavku na jeho vyrýsovaném, opáleném hrudníku.
"Ve městě byl strašný provoz. Už jsem myslel, že tam budu muset zavolat. Naštěstí jsem tam dorazil tak akorát." Moje prsty stoupaly po bříšku víš a víš. Žena si toho všimla a schovala klíček zpět mezi své poklady.
"Jak to tam vypadá?" Erik sundal Emily tričko a začal jí vášnivě líbat na krku a na velkých ňadrech.
"Z ulice bys nic nepoznala, ale naštěstí to tam mají dobře označené. Když jsem vzal za kliku těžkých dubových dveří v masivním černém kování, objevily se přede mnou překrásné prostory plné smyslných vůní. V ústrety přicházela éterická bytost zahalená v sarongu s erotickými výjevy v indickém stylu. Cos mi to provedla, říkal jsem si v duchu. Byla o něco menší než ty. Sportovní postava, prsa tak dvojky. Zrzka s pihama ve tváři."
"Líbila se ti?" Emily si klekla před Erika a toužebně se na něj zadívala vzhůru.
"Byla krásná. Něco jako ta ze hry o trůny."
"Myslíš Rose Leslie?" Prsty pomalu přejely po poklopci Erikových bermůd a začaly rozepínat zip. Romantická hudba zněla obývákem.
"Jo přesně, dost podobná. Zdvořile jsme se pozdravili a podali si ruce. ´Moc jsem se na Vás těšila.´ Kéž by to mohlo být oboustranné, prolětlo mi hlavou. ´Nápodobně.´ Odvětil jsem zdvořile. ´Říkají mi Rose a dnes tě budu provázet touto doufám, že nevšední událostí. Mohli bysme si prosím tykat. Vykání zde není moc obvyklé, lépe se na vás napojím.´ Byla opravdu moc milá."
Má paní si rukou zajela pod deku a neznatelně se začala hladit. Cítil jsem, jak se mi klec začala být nesnesitelně těsná.
"Vzala mě do rudě vymalované místnosti, kde celá podlaha byla jedna velká postel. Uprostřed místosti byl vyvýšený stolek. Asi tak dvacet centimetrů vysoký, zapuštěný do podlahy. Metr na metr. Strop byl zdobený třemi masivními trámy, se spostou přišroubovaných ok, ze kterých tu a tam vysely jůtové provazy na shibari. Na zdech byly gobelíny s různými tantrickými výjevy. Kupodivu to na mě působilo spíše uklidňujícím dojmem. Ukázala mi do rohu místnosti, kde se nacházel němý sluha pro převlečení s připraveným zlatým sarongem. Nabral jsem vzduch do plic a šel se převléknout. Slyšel jsem, jak pouští kohoutek výřivky. Rozhodl jsem se jít s kůží na trh a sundal si i ta krásná tanga, cos mi koupila minulý týden. Vzal jsem na sebe sarong a posadili jsme se ke stolečku. Po jeho obvodu byla taktéž přišroubována oka. Rose nám nalila lahodného zeleného čaje."
"Hmm, teď to bude asi zajímavé." Prohnula se má paní a sledovala, jak se Erik slastně usmívá. Emily vzala jeho penis do úst a pomalu pohupovala hlavou. Krouživé pohyby pod dekou pomalu nabíraly na intenzitě.
"Po nenuceném, krátkém představení a ujištění se o zdravotním stavu se mi náhle zahleděla zpříma do očí a usmála se. ´Vím, že jsi se sem dnes neobjednal sám. Víš co pro tebe bylo objednáno?´ Neměl jsem ani ponětí. Myslel jsem si, že nějaká tantra masáž, o které jsem vždy snil. ´Tvá žena pro tebe dnes objednala tantrickou masáž s BDSM tématikou. Musím říct, že tě opravdu miluje. Mluvila o tobě velice hezky. O tvé sportovní postavě opravdu nelhala.´ Její upřímnost a tvá důvěra mě naplňovaly jistotou, že si to budu moct užít."
"Miluji tě... Pokračuj." Podívala se mi do očí a políbila mě. Stáhla ze sebe deku a já ucítil, jak se pruty klece zařízly ještě silněji. Měla na sobě krajková microtanga jejichž středem procházely velké bílé perly, lesknoucí se jejím vzrušením.
"Vzala mě za ruku a vedla mě k velké výřivce v rohu místnosti, která byla umě skryta za velkým gobelínem. Povolila lem svého sarongu a nechala jej spadnout na zem. Stála přede mnou sebejistě, tak jak jí Bůh stvořil. Pak zvedla obočí a zvědavě se na mě podívala. Nezbylo mi nic jiného. ´Uau, to je opravdu nádhera.´ V jejích očích se leskly pocity opravdové zvědavosti a vzrušení. V tu chvíli ze mě spadly i ty poslední kapky pochybností. Ona se mi nevysmála. Ba naopak. Brala mě takového, jaký jsem. ´Tvá žena má opravdu štěstí.´ ´Vidíš to poprvé?´ Rukou mi ukázala, abych si vlezl do výřivky. Rukou jsem brouzdal v bublinkách podsvícené vody. ´Ne, poprvé ne. Pár mužů s touto ozdobou tu již bylo, ale žádného sem ještě neobjednala jeho paní.´ Houbou nasicenou vonnými oleji mi přejíždela každičký záhyb těla. Svými prsy se o mne otírala a hladila každý jednotlivý sval. Byla opravdu pečlivá a myslím, že si to hodně užívala. Dokonce měla i po ruce molitanové tyčinky kterými vyčistila všechny záhyby klece. Byl jsem velmi vzrušený, ale každá sekunda prožitku patřila jen a jen tobě."
"To zní opravdu nádherně. To vyprávění ti jde skvěle..." Prsty ruky, kterými se hladila, mi vložila do úst. Její překrásná vůně byla omamující. Naslinil jsem je a ona pak ruku vrátila zpět na bílé kuličky na své kundičce. Pomalu s nimi točila hrála si s nimi. Erik zvedl Emily za cop a položil si jí na lavičku v převlékárně bazénu. Pomalu jí jazykem začal laskat mezi stehny.
"Když mne Rose dosucha utřela ručníkem, šli jsme opět do místnosti s postelí. Na stolku, kde jsme si původně povídali, byly úhledně vyskládány různé masážní propriety. Olej, šimrátka, králičí tlapky, provazy, bičík, důtky, ale co mne nejvíce zarazilo byla černá polstrovaná deprivační kukla s masivním okem na temeni. Někdo to tam během koupele musel nachystat. ´Tohle obvykle nenabízím, ale cítím z tebe, že bys chtěl zažít něco pravdu výjimečného. U této lekce nejsou slova návratu. Buď do toho oba půjdeme a budeš mi věřit tak, jak věříš své paní, nebo ti dám jen 100% toho, co si tvá paní objednala. Nyní si tě hezky namasíruji a ty se pak rozhodneš, jestli si budeme hrát.´ Po těch pár dnech v kleci mi hlavou řádila bouře myšlenek. Příjemný tlak prstů roztírající olej na mé kůži dokázal rozhánět pochybnosti v mém mozku. ´Zavři oči a nech se unášet okamžikem.´ Příjemná tantrická hudba mě naplňovala zvláštním pocitem svobody. Její tělo se stalo masážním nástrojem. Třela se o mě každým milimetrem své jemné pokožky. Jako anakonda ovíjející svou oběť, mě doprovázela až na pokraj extáze. Udělat se mi nedovolila. Opatrně ze mě setřela oleje ručníkem a jala se hladit šimrátky. Nebylo to jako klasické lechtání. Věděla snad úplně všechno o erotogenních zónách. Byla opravdový mistr. Pštrosími péry mne hladila po koulích. Bylo to úchvatné. Chvěl se mi každičký nerv v těle. Znovu mě přivedla až na samotnou hranici příčetnosti. Moc dobře si uvědomovala co dělá. ´Máš zakázáno se udělat!´ Řekla varovně. Nenechala mě dojít až na vrchol. Trýznila mě doteky něhy."
Má paní s sebou náhle začala nekontrolovaně škubat. Její krásné tělo se prohnulo v přicházející extázi. Mezi palce a ukazováčkem jsem jí hrubě promnul bradavku. Obrovský proud milostných šťáv vytryskl na obrazovku naší televize, kde Erik právě vnikl do roztoužené Emily. Záškuby orgasmu mé paní odeznívaly velmi pomalu. Zhluboka dýchala. Pak se na mě s úsměvem ve tváři podívala.
"Uklidíš si to později. Jsi rozený vypravěč. Co bylo dál?" Protáhla se jako kočka a opět si nerušeně opřela hlavu o mé břicho.
"Netušil jsem, že to nejlepší má teprve přijít. Na stoleček položila dva měkké polštáře a přiměla mě si na ně kleknout. ´Jsi připravený?´ Zeptala se, ale předem znala odpověď. Do úst mi dala objemný molitanový roubík a nasadila mi na hlavu kuklu. Ocitl v naprostém tichu a tmě. Cítil jsem škubání, jak dotahovala pásky na kukle. Hlavu jsem měl pohodlně, ale pevně sevřenou. Tma, ticho, tlukot srdce. Dotek. Jediný smysl, který mi zbyl. Lano začalo obtáčet můj hrudník a netrvalo dlouho a byl jsem beznadějně spoután s rukama za zády. Na temeni hlavy jsem začal cítit zvláštní tah. Asi mě přes kladku začala za kuklu vytahovat do výšky. Ale ne tak, aby to bylo nepříjemné. Prostě jsem pouze klečel narovnaný. Kotníky mi připoutala ke stehnům. Kolena přivázala za oka ve stolku. Nemohl jsem se ani hnout. Ten pocit jsem ještě nikdy nezažil. Zranitelnost a odevzdání by asi nejlépe vystihovaly můj stav. Hrála si s klecí. Cosi dělala na krku u kukly a náhle se špička klece, začala zvedat do výšky. To způsobilo, že moje k prasknutí nalité koule, byly najednou absolutně přístupné."
"Měl jsi strach?" Erik tvrdě přirážel. Emily si to náramně užívala. Po obraze stékaly kapky po orgasmu mé ženy.
"Z emocí v mozku, při takové smyslové deprivaci, se stává dokonalá bouře. Prožíváš každičký okamžik dotyku. Nezbívá nic jíného, než se odevzdat. BDSM pozitivní to nazývají Subspace."
"To zní moc zajímavě."
"Po celém těle jsem ucítil jemné hlazení. Znovu mne trýznila králičími tlapkami. Po koulích mi stékalo vzrušení. Pírky začala trýznit bradavky. Myslel jsem si, že moc citlivý v těchto místech nejsem. Vyvedla mne z omylu. Bylo to neuvěřitelné. Prodýchával jsem to s vypětím všech sil. Reagovala na každý můj tělesný signál. Vždy, když už jsem měl pocit, že se musím zbláznit, přestala a našla nové místo. Pak došlo na nejhorší. Pírka si našla nejcitlivější možné místo. Začala mezi půlkami a přes hráz došla až ke koulím. Hrála si s nimi. Škádlila je. Dýchal jsem do slinami nasáklého roubíku. V pánvi jsem ucítil to známé škubání prostaty."
"Ty ses udělal?" Zvedla hlavu a tázavě se na mě podívala.
"Ne. Rose mi bolestivě zmáčkla to místo na hrázi, které ovládá přívaly rozkoše. Jazýček bičíku ostře dopadl na můj zadek. Lekl jsem se. Pak znovu. Zvláštní bylo, že jsem začal vnímat pocit viny. Můj mozek mi říkal: ´Vidíš, žádnou rozkoš, ale bolest si zasloužíš.´ Ta bolest, ale nebyla nepříjemná. Naopak. Chtěl jsem, aby to bolelo. Bičík objevoval nová a nová citlivá místa mého těla. Dokonce mě i začala plácat přesně přes koule. Musel jsem to nějakou chvíli rozdýchávat, ale věděla přesně, co si může dovolit. Chvilku se nic nedělo. Nikdy před tím, jsem nebyl tak sám se svým já. Tlak. Tlak sevřel bradavky. Zpočátku to doslova pálilo. Pak se ale bolest změnila na konstantní a vzrušující. Kožené prameny hladily koule. S napětím jsem očekával odkud příjde rána. Začala mě šlehat po celém těle. Nevím jestli to bylo nastavení mysli, nebo jejím umem, každopádně mi to spíš připomínalo masáž, než mučení. Kůže byla nádherně prokrvená a polévalo mě horko. Vím, že jsem se začal strašně potit. Dýchal jsem zhluboka a prožíval každičký dopad důtek. Připadalo mi to jako věčnost. Ale příjemná věčnost. Když skončila a sundala kolíčky z mých bradavek, zalil mne děsivý pocit štěstí. Rozvázala mne a sundala kuklu. Usmívala se. Já asi taky. Připadal jsem si jako debil. Vzala mne do vířivky a položila si mou hlavu na svá prsa. Jemně mi masírovala prsní svaly. Hodně jsme mluvili. Rozebírali jsme to, co se právě událo. A tak, jak mě tam dostala, tak mě přivedla zpátky. Z nejtemnějšího kouta mé mysli."
Otočila se a klekla si na obkročmo na moje stehna. Věnovala mi dlouhý, vášnivý polibek.
"Děkuji, za tvé krásné vyprávění. Příště musím jít s tebou." Sundala si tričko. Mezi jejími ňadry tančila baletka. Sundala si klíček a odemkla pás. Můj penis doslova vystřelil do vzduchu. Můj chtíč byl nepopsatelný. Opatrně sundala klec. Na fialovém žaludu byly znatelné otlačeniny. Má paní byla tak vzrušená, že jsme ani nepotřebovali lubrikant. Můj penis se začal nořit do její svatyně. Začala se pomalu pohupovat. Sténala.
"Můžu se udělat?"
"Ne." Pomalu kroužila pánví a třela se o podbřišek.
"Já to už ale nevydržím. Můžu se udělat?"
"Ne. Nemůžeš." A dál se houpala na mém penisu.
"Bože, jsem tak strašně blízko. Prosím." Zastavila. Podívala se mi do očí.
"Ne! Já chci orgasmus, ne ty. To tys to tak chtěl. Musíš se naučit to ovládat. Nejdřív já, potom možná ty." Její tón byl direktivní a neústupný.
"V telefonu máš novou appku. Je na cvičení svalů pánevního dna. Mám ji také, takže můžu kontrolovat, jak často a intenzivně cvičíš. Umněláky mě nebaví. Tak se snaž, jak nejlépe dovedeš. Za týden to můžeš zkusit znovu." Sesedla.
"Teď jdi do mrazáku a do půl litru dej kostky ledu a dopusť ho vodou. Až mě budeš dělat dobře jazykem, tak víš co máš dělat."