Téma: Posouvání vztahu
Dobrý sobotní dopoledne,
zdejší příspěvek je spíše z psychologického pohledu a nebudu se zde rozepisovat o konkrétních praktikách, nýbrž o pojetí vztahu jako takového.
máme se ženou krásný vztah plný lásky a porozumění, jsme spolu lehce přes rok a sexuální životním funguje. Původně to měl být jen milenecký vztah, do sebe jsme se zamilovali a současně žijeme spolu a jejími dětmi v jednom malém domečku.
Vlastní děti nechci a ty její mě mají radši než svého otce.
Žena je o něco starší než já, lehce přes 40 let, rozvedená, děti a po rozvodu si vášnivě užívala s nahodilými týpky, protože manželství absolutně nefungovalo a chybělo jí vzrušení.
Mně to chvíli trvalo než jsem to vstřebal, nicméně v hloubi duše jsem cítil vzrušení.
Já jsem o 8 let mladší, v dobách jejího rozvodu jsem ve stejnou dobu rozcházel s nudnou vanilkou (doslova !!) a byl jsem single. Objevil jsem toto fórum a zjistil jsem, že mně se líbí submisivita a v ložnici jsem její “Zajíček”.
V běžném životě jsem její Samec, vzhlíží ke mně, jak se chovám láskyplně k dětem, k její osobě jako k Ženě a jak makám na svém těle ve fitku a vedu náš vztah, protože díky mně vydělala více peněz, vyhrála spory s exmanželem nebo zhubnula. Je to moje Žena a vedu jí, učím ji vést domácnost, chodím s ní do fitka a starám se o její děti a spokojenost.
Jak už jsem řekl, cvičím a jím zdravě, takže jsem nadržený pořád a 4-5 dnů abstinence a šílím.
Pro mě je má Žena moje vlastní Bohyně, už od startu našeho vztahu jsem nastavil přístup “uspokojení dámy má přednost přede mým orgasmem” a funguje nám to.
Od doby, co si žena zavedla nitroděložní tělísko se nám změnil sexuální život (musím si více s ní hrát) a více se dostal ke slovu pás cudnosti.
Žena přišla na to, že ji tato pozice vyhovuje.
1. CUDNOST
Skrz děti doma ho nosit nemusím, na žádnou masturbaci nemám chuť ani prostor, ale když jdeme někam do společnosti (sauny, večeře, kavárna ..) tak ho musím nosit jako “šperk, který si ona obléká na krk” a abych věděl kam patřím.
Funguje to tak, že žena mi dá jednoduchý pokyn, kdy se zamknu a jak si mě odemkne ONA.
Cudnost je prostředek, zpestření vztahu, žádný dlouhodobý zamykání nechce.
2. ORGASMY
Jsem její hračka a nástroj. Moje žena dostala volnou ruku nad mými orgasmy poslední dva měsíce a ten pocit se ji líbí. Někdy řekne “chci sex, dělej”, někdy chtěla udělat pouze ONA dle způsobu a někdy se chce jen mazlit.
A já mohu stříkat, když mi to dovolí a několikrát už mi odepřela i orgasmus = “jsem udělaná a jde se spát”
Žena je lékařka, takže milking zná a představa jak mě dojí, ji vzrušuje. Už jsme to několikrát zkoušeli a mně se to líbí. Zatím jsem nevytekl, jen kapu.
3. NAŠE DALŠÍ VIZE
Žena se mi svěřila s představou, že kolikrát mysli na to, jak ji to dělají dva borci, že šoustá ve trojce.
Když se mi poprvé svěřila, tak jsem reagoval odmítavě, TEĎ je to pro mě vzrušující představa a chtěl bych to své ženě dopřát, protože ji miluji.
Teď jsme se k tomu vrátili, protože jsem to téma znovu otevřel - naše představy a cíle.
Ona miluje mě a máme luxusní vztah plný lásky, takže žádný cuckold nepřipadá v úvahu, já jsem partner č. 1 a já taky nesnesu pocit, že žena jezdí jinam užívat.
Chtěla by sex s třetím mužem a chce, abych já byl ten hlavní, který určí za jakých podmínek (třeba frnda ano, do pusy ne).
Já to přijímám a mně se ta představa líbí pro mou Frndu, časem bych třeba by se mi to líbilo, kdybych byl v cudnosti.
Ještě nevím, je to jen představa.
Já bych chtěl zase sloužit a uspokojit vice žen jako sameček a žena mi řekla, že by mi dovolila šoustat jinou ženu, jí ta představa vzrušuje. Jen bych ji mohl hladit a šoustat, žádný oral nebo líbání.
Tím pádem asi Swingers akce bude ta nejlepší.
Chci se zeptat, zda se nám to vyvíjí reálně nebo jsou tam nějaké pasti ?
Děkuji.