Téma: tajemny.fantomas: Moje cudnost, aneb vše proto, abych si ho už nehonil
Zdravím,
musím se nějak vyzpovídat. Je to pár let, co jsem byl se svou bývalou přítelkyní. Bohužel přítelkyně nemusela moc sex a blbě řečeno mi řekla, že když budu mít potřebu mám ji říct. Lehne si na postel a čeká až to bude mít za sebou. Blbě řečeno, živá panna. Tak samozřejmě mě to přestalo bavit a našel jsem si jiný způsob jak si pomoct. Bohužel. Moje nynější přítelkyně zase v tom nemá moc zkušeností, ale ani ho zatím se mnou moc nezískává. Proč? Protože jsem se stal závislý na masturbaci. Ano, bohužel, uvědomil jsem si to před rokem a stále s tím bojuji. Blbě řečeno, za rok jsem byl schopný se udělat i 1000x. Ano, masakr. Díky tomu jsem přišel o chuť na přirozený sex. Každopádně jsem to začal řešit. Bylo mi řečeno, že jsem přešel do nutkavé onanie, kdykoliv mám doma příležitost. Chci mít s ní děti, ale pokud nebudeme mít spolu přirozený sex, tak by to měl být problém, o vypráskaných nábojích ani nemluvím.
Nakonec mi bylo řečeno, že v tomto případě jsem tak závislý na tom, že těžko vydržím víc jak 2 dny. Bylo mi navrženo, že pokud chci mít děti, tak se chce zaměřit jen na sex s přítelkyni, ale že je potřeba zamezit se udělat jinak. Nakonec mi bylo nabídnuté řešení, které v jiných případech se moc nepoužívá. Zamknutí přes pás cudnosti s tím, že aby to mělo účinek, je potřeba být zamčený furt - 24/7. Nechtěl jsem o tom slyšet, ale uvědomil jsem si, že problém není v přítelkyni, ale ve mě a že pokud chci, aby to klapalo, měl na to přirozenou chuť, být s ní v souladu, tak na to musím přistoupit. Tak jsem to kývl. A tak testuji. Zkoušel jsem různé plasty, různé silikony. Poslední jsem zkoušel Evolution. Bohužel, nevím jak, ale přes masáž koulí, drobného hýbání s kleci, i když byl zamčený, tak jsem se udělal. Byl to fajn pocit, ale začal jsem hned nadávat, protože týden byl opět v hajzlu. Když jsem to řekl, tak mi bylo řečeno, že budeme muset přitvrdit, pokud se mohu udělat za pomoc masáže koulí. Nakonec mi bylo řečeno, že koupíme klídku, kde bude schováno všechno - jak penis, tak koule. Samozřejmě jsem byl pro, protože jsem věděl, že jsem to podělal. Když jsem viděl o co se jedná - hranatá klícka https://www.cudnost.cz/zprostredkovani/ (3). , tak jsem byl z toho zrušený, ale potom jsem si uvědomil, že to bude mnohem drsnější a že nevím jak to dám.
Včera mi došla. Starý pás se sundal a šla se nasazovat nová komplexní klec. Když jsem ji viděl, chtělo se mi brečet, ale musel jsem říct, že nic na sobě nedám znát. Klec je rozdělená na dvě části. Nasazovací kroužek, klec, která je rozdělena na dvě části - spodní na varlata. Menší otvor na penis (maximální velikost do 5 cm). Upřímně, nechtělo se mu do něj. Musel jsem se dost držet, aby se do otvoru vešel. Nakonec jsem to dal. Horší to bylo s koulemi. Koule se nasunuli do schránky (strašně divný pocit),schránka se postupně zasunula, opatrně na kůži a klap. Zasunul se zámek, zamčeno se. Můj penis v kleci pulzoval, snažil se, ale vůbec nic. Klec nic neumožní. Když se ho snažím vzít do ruky, nahmatám jen schránku. Když se snažím nahmatat koule, tak tak si uvědomuji, že jsou také zamčené. Když přemýšlím, že bych to nějak obešel, udělal se v tom, tak to opravdu nejde. Celé nádobíčko je dokonalé schované, že nehrozí, že by mi jen tak vyklouzlo. Pokud bych se snažil udělat, cloumám s celou klecí, včetně koulí. Prostě to nejde. Další bonus je údajně ten, že ji mohu mít i kamkoliv jinam, protože se zde dá vložit umělohmotný kolík s plombou. Tím pádem bude zajištěno, že se neudělám ani na dovolené.
Vypadá to, že tato klec by měla mít opravdu ten účinek, který jsme hledali. Já si tak uvědomují, že to je zřejmě opravdu konečná. Uvědomuji si i to, že klec bude nasazena i do bazénu (doteď jsem měl možnost ji sundat, ale i to mě stačilo ....). Jen si budu muset zvyknout na tu robustnost a asi i na to, jak to případně budu vysvětlovat, když budu někde na bazénů a budu muset jít do sprchy?..... Vypadá to, že přítelkyně v tomto bude asi spokojená, protože si ji konečně začnu všímat.
Vím, že jsem šel do toho dobrovolně s tím, že prostě to je nutnost. Ale první dny, týdny, možná měsíce budou fakt peklo. Maximálně bez toho jsem byl 1 týden a i tak jsme měl dost. Jsem zvyknutý na pravidelnou hoňku. Není chvíle, kdy na to nemyslím. Nejhorší je, když se na to celé podívám. Nevím proč, ale byla mi koupena průhledná klec. Když se na něj podívám, hned mám na to chuď. Hned si ho chci vzít, ale opět cítím že kolem mého přirození je jedna velká klec. Jsem nervózní po druhém dnu. Co bude za pár dnů? Týdnů? Vydržím měsíc? Půl roku? Rok? 24/7 bez masturbace? Chce se mi z toho brečet, udělat se , ale ono to fakt teď nejde...... hrozný pocit. Pomůže mi to v chování k mé přítelkyni?
Pokusím se vám sem psát mé pokračování a postupy. Řekl bych, že málokdo má nasazenou takovou klec jak mám já. Třeba to někomu potom pomůže v rozhodování.